Yaşam

Oyuncu Vildan Atasever ile Müzisyen Mehmet Erdem evlendi

Vildan Atasever ve Mehmet Erdem çifti Taksim'de sade bir törenle dünya evine girdi.

Oyuncu Vildan Atasever ile Müzisyen Mehmet Erdem evlendi

Yaklaşık bir yıldır birlikte yaşayan oyuncu Vildan Atasever (40) ve müzisyen Mehmet Erdem (43) evlendi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Düğün, Taksim'de sınırlı sayıda kişinin katıldığı sade bir törenle gerçekleşti.

Nikah sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Erdem, "Aile içerisinde kutluyoruz. Pandemiden dolayı arkadaş çevremiz katılamadı. Daha sonra onlarla da bir kutlama yapacağız" derken, Vildan Atasever "Çok heyecanlıydık. Sizler gelmeden önce Mehmet ile pistte dans ediyorduk, siz geldiniz kurtulduk. Bizim için iyi dileklerde bulunan dostlarımıza sevgilerimizi yolluyoruz" dedi.

Ayakkabımın altına isim yazma geleneği

Atasever ayrıca, "Geleneklerimize ve göreneklerimize uymaya çalıştık. Bunlardan biri de ayakkabımın altına isim yazmaktı. Sağ olsun bütün arkadaşlarım aradı. Tek tek isim verdiler, ben de hepsinin isimlerini yazdım" ifadelerine yer verdi.

Nikah öncesinde altına arkadaşlarının ismini yazdığı ayakkabasının fotoğrafını paylaşan Atasever, paylaşımının altına "Kızlar ben hazırım, bekliyorum" notunu düştü. Atasever, 2001–2007 yılları arasında Taylan Kılınç ve 2010–2015 yılları arasında oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evlilik gerçekleştirmişti.  Atasever,  2019'un nisan ayında ise Erkan Akdemir ile nişanlanmıştı.

Yorumlar