Yaşam

Katy Perry ve Orlando Bloom'un Sonsuzluk ve Ötesi öpücüğü

Katy Perry ve Orlando Bloom'un Türkiye Gezisi sırasında sosyal medya hesabından paylaştığı ''Sonsuzluk ve Ötesi' başlıklı fotoğraf, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Katy Perry ve Orlando Bloomun Sonsuzluk ve Ötesi öpücüğü

Tatil için Türkiye'ye gelen ünlü aktör Orlando Bloom ile ünlü şarkıcı Katy Perry, minik bebekleri Daisy Dove ile beraber hem eğleniyor, hem geziyor hem de aşkın tadını çıkartıyorlar.

Nişanlı çift tatilleri sırasında sosyal medya medya hesabından paylaştıkları fotoğraflar yoğun ilgi gürürlen, Türkiye açısında da tanıtım şansı oluyor.  

Türkiye'de birlikte hoş vakit geçiren 36 yaşındaki şarkıcı Katy Perry ve  44 yaşındaki aktör Orlando Bloom'un fotoğraflarında aşk vurgusu özellikle dikkat çekiyor..

Bir fotoğrafta ise çift, kollarını birbirine dolayarak ayakta gülümserken görülüyor.

Sonsuzluk (infinity) başlıklı fotoğrafta diğer fotoğrafta ise nişanlı çift, kaldıkları tatil beldesinde bir havuzunun kenarında dururken öpüşüyor. 

Çiftin fotoğrafları dünya basınında, Türkiye tatili Türk basınında büyük ilgi görürken Orlando Bloom'un dünyada yoğun ilgi gören bir diğer sosyal medya fotoğrafı daha var. 

Orlando  Bloom daha daha geçen hafta nişanlısı Ketty Perry ile farklı bir sevgi fotoğrafı paylaşmıştı. Eski eşi Miranda Kerr'den olan 10 yaşındaki oğlu Flynn Christopher ve yeni nişanlısı ile el ele bir aile gezintisinin yeraldığı fotoğrafın başına da "AİLE SEVGİSİ" yazmıştı.

Velhasıl, nişanlı ünlü çift şu günlerde çok mutlu ve birbirlerini övmekten başka bir şey yapmıyorlar.

mistikalem.com

Yorumlar