Yaşam

Boşanan Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı arasında rapor tartışması

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar karakteri ile ünlenen oyuncu Necati Şaşmaz ile eski Nagehan Kaşıkçı arasında ilginç bir tarışma yaşanıyor.

Boşanan Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı arasında rapor tartışması

2012 yılında evlenen Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı ile 2019 yılında birbirlerine karşılıklı boşanma davası açmıştı. Dava sürecinde  8 yaşındaki oğlunun babasıyla tarikat merkezlerine gittiğini iddia eden Nagehan Kaşıkçı, oğlunun psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek psikiyatrdan rapor almıştı.

Boşanma davası sonucu çocuğun velayeti Nagehan Kaşıkçı'ya verilmiş ve Necati Şaşmaz'ın 16 bin lira nafaka vermesine hükmedilmişti.

Necati Şaşmaz oğluna verilen raporun sahte olduğunu iddia etti

Necati Şaşmaz, geçtiğimiz hafta oğlunun sağlığının yerinde olduğunu belirterek, hakkında çıkarılan raporun sahte olduğunu ileri sürdü. Ünlü oyuncu Psikiyatr M. U.'dan alınan raporun sahte olduğunu, para karşılığında alındığını iddia etti.

Rapora imza atan psikiyatrın uzmanlık alanının yetişkinler olduğunu ve 14 yaşından küçük oğlu için rapor hazırlayamayacağını iddia eden Şaşmaz, alanında uzman dört ayrı psikiyatrdan oğlunun kaygı bozukluğu olmadığına dair rapor aldığını ifade ederek,  oğlunun sağlıklı olduğunu söyledi.

Nagehan Kaşıkçı,  sahte rapor iddiası üzerine açıklama yaptı.

Eski eşi Necati Şaşmaz'ın "Sahte rapor" iddiası üzerine bir açıklama yapan Nagehan Kaşıkçı,

“Basında çıkan, şahsımı ve çocuklarımı ilgilendiren asılsız haberler nedeniyle açıklama yapma gereği duydum. Medyada bahsi geçen ‘sahte rapor’ iddiası tamamen gerçek dışı olup, kamuoyunu yanıltıcı niteliktedir. Nitekim bizzat mahkemenin talebi üzerine Anadolu Adliyesi Adli Destek Birimi psikolog ve pedagog uzman heyeti, Adli Tıp Kurumu ve Marmara Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı uzman hekimleri tarafından tanzim edilen üç ayrı rapor, sahte olduğu iddia edilen rapor ile tamamen aynı doğrultudadır. Çocuğumun tarikat oluşumu nedeniyle uğradığı psikolojik zararlar, raporların tamamında çok açık bir şekilde ifade edilmiştir.... Dolayısıyla ileriennimdir. Bu konuda anneleri olarak her türlü gayreti gösterdiğimi, çocuklarımın pedagojik tedavi süreçlerini titizli sürülen sahte rapor iddiası, bahsi geçen kurum ve hekimlere saygısızca yöneltilmiş iftiradan öteye geçememektedir. Çocuklarımın babasının kendi kusurlarını kamufle etmek amacıyla mesleğini dürüstçe icra eden hekimlere ithamda bulunmak yerine çocuklarının sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri için çaba sarf etmesi en büyük temkle takip ettiğimi bildirmek isterim. Son olarak çocuklarımın babasının da mensubu olduğu, dini ve ahlaki değerlere tamamen aykırı tarikat kisvesi altındaki bu oluşumdan çocuklarımı korumak ve uzak tutmak adına hukuki mücadelemi sürdürdüğümü ve sürdüreceğimi de kamuoyuna saygılarımla bildiririm” dedi.

Yorumlar