Xfiles

Sharon Stone: Ölülerle iletişim kurdum

Sharon Stone, 2001 yılında beyin kanaması geçirdiğinde ruhunun bedeninden ayrılışını hissettiğini ve kendisinden önce ölmüş kişilerle iletişim kurabildiğini söyledi.

Sharon Stone: Ölülerle iletişim kurdum

Sharon Stone, 2001'de geçirdiği beyin kanamasından sonra çok hızlı şekilde iyileşmiş htta bir yıl sonra 2002'de Oscar töreninde John Travolta ile birlikte sahnede dans ederek, herkesi şaşırtmıştı.

Susanna Reid ve Adil Ray'in sunduğu 'Good Morning Britain' programına konuk olan ünlü oyuncu, Sharon Stone, 20 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sırasında yaşadıklarını anlattı.

"Hem manevi hem bilimsel açıdan inanıyorum"

Ölüme çok yaklaştığı o anlarda, ruhunun bedeninden ayrıldığını hissettiğini belirten Sharon Stone, "Bazı insanlar bu konuyu bilimsel perspektiften tartışır, bazıları da manevi perspektiften... Ben her ikisine de inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Hollywood yıldızı, beyin kanaması geçirdiği sırada çevresindeki insanların konuştuğu her şeyi duyduğunu açıkladı. Stone, ruhunun bedeninden dışarı ve yukarı doğru uzaklaştığını hissettiğini de sözlerine ekledi.

"Diyalog kurmuyorduk ama onlarla iletişim kurduğumu hissediyordum"

Stone, konuyla ilgili; "Benden önce ölmüş olan kişileri gördüğüme dair bir his vardı. Onlarla iletişim kurduğuma dair bir hisse kapıldım. Diyalog kurmuyorduk ama onlarla iletişim kurduğumu hissediyordum. Sonra sanki birisi göğsüme bir tekme atmış gibi büyük bir acı hissettim" dedi.

Bu acının kalp masajı yapan defibrilasyon cihazından da kaynaklanabileceğini belirten Stone, sonra kendisini yine hastane odasında bulduğunu, "Çok açık ki odaya geri dönmeyi seçmiştik. O yolculuğa devam etmeyi sevmemiştim. Sanırım, gerçekten bu durumu tarif etmek için söyleyebileceğim tek şey bu" şeklinde anlattı.

Yorumlar