Xfiles

Japonya'da Uluslararası UFO Laboratuvarı açıldı!

Japon metafizik araştırmacıları, gizemli gökyüzü cisimlerini incelemek için bir UFO laboratuvarı açtı ve UFO meraklılarını davet etti.

Japonyada Uluslararası UFO Laboratuvarı açıldı!

Japonya'nın Fukuşima (Fukushima) kentinin gizemli psişik olaylarla tanınan kırsal kasabası Iino'da Fukuşima Nükleer Santrali'nin yakınında UFO Laboratuvarı açıldı

24 Haziran UFO Günü açılışını kutladı. UFO laboratuvarının yöneticiliğini 'Mu occult' dergisinin editörü Takeharu Mikami (51) yapacak. Mu occult Dergisi; UFO'lar, metafizik bilim, psişik güçler, kriptidler ve eski uygarlıklar temalarında yayın yapan aylık bir yayaın organı. 

Uluslararası UFO Laboratuvarı olarak nitelendirilen kurumun web sitesine göre; UFO gözlem kayıtlarına katkıda bulunmak isteyenler ve UFO'lara inananlara kurumun kapıları her zaman açık. 

Laboratuvarda, son 17 yıl içinde bölgede meydana gelen tanımlanamayan 144 hava olayının inceleneceğinş açıklayan Takeharu Mikami, "Araştırma laboratuvarının konu hakkında bilgi almak isteyenler bir üs haline geleceğini ve yeni keşiflere yol açacağını umuyorum. UFO'ların gizemlerini aydınlatmak stiyoruz. Laboratuvarımız öncelikle 'UFO'ların memleketi' olarak tarif edilen bölgenin yakınında meydana gelen olayları inceleyecek. UFO müzesinin küratörü Tsugio Kinoshita ile birlikte çalışmayı planlıyoruz" dedi. 

Japonya'daki UFO hamlesinin ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü'nün UFO raporunu açıklamasının ardından yapılması didkkat çekti.

Yorumlar