Xfiles

İsrailli Profesör Haim Eshed: Uzaylılar var ve ABD ile anlaşma yaptılar!

87 yaşındaki eski İsrail uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed, uzaylılar hakkında şaşırtıcı bir açıklamada bulundu ve uzaylıların bize yardım etmek istediğini iddia etti.

İsrailli Profesör Haim Eshed: Uzaylılar var ve ABD ile anlaşma yaptılar!

Eshed, uzaylıların var olduğunu, insanlar hazır olmadığı için ortaya çıkmadıklarını ve ABD ile anlaşma yaptıklarını söyledi.

NY Post'ta yer alan haberde, İsrail’in 1981’den 2010’a kadar uzay güvenliği programını yöneten Eshed, "Trump (uzaylıların varlığını) açıklamanın eşiğindeydi, ancak Galaktik Federasyondaki uzaylılar "Bekle, önce insanlar sakinleşsin diyorlar" dedi. Önce bizim aklı başında ve anlayışlı olmamızı istiyorlar" ifadeleri yer aldı.

 Prof. Eshed, ABD hükümeti ile uzaylılar arasında bir anlaşma olduğunu söyleyerek, "Burada deneyler yapmak için bizimle bir sözleşme imzaladılar. Onlar da araştırıyorlar ve evrenin anlamaya çalışıyorlar ve bizi yardımcı olarak istiyorlar." dedi.

Mars'ta gizli bir yer altı üssü var iddiası

87 yaşındaki emekli general Mars'ta gizli bir yer altı üssünün de olduğunu söyledi.

The Jerusalem Post'ta yer alan haberde ise Prof. Eshed'e, bu bilgiyi neden şimdi paylaştığına sordu. 87 yaşındaki Prof. Eshed, "Bunları beş yıl önce söyleseydim beni hastaneye kaldırırlardı. Ancak bugün şimdiden farklı bakıyorlar. Kaybedecek bir şeyim yok. Derecelerimi ve ödüllerimi aldım. Yurtdışındaki üniversitelerde saygın bir yerim var ve oralarda da eğilim değişiyor" açıklamasında bulundu.

Bir teoriye göre, UFO olarak tanımlanan cisimler insan yapımı. Özellikle 2. Dünya savaşından sonra yaygın bir şekilde tüm dünyada kayıt altına alınan ve doğruluğu ispatlanmış bir çok tanımlanamayan uçan cisim görüntüsünün, ABD'nin geliştirdiği yeni bir uçuş teknolojisi olduğu düşünülüyor.

Bir başka teoriye göre ise, Ay'ın uzaylılar tarafından dünyayı gözlemlemek için kullanıldığı yönünde ciddi. Bu teoriye göre uzaylılar bizi sadece gözlemliyorlar. İnsanlık ve gezegenimiz hakkında bilgi edinip raporlama yapıyorlar.

Yorumlar