Medya ve Sinema-TV

Virüs Salgını Sonrasını Konu Alan Filmin İlk Fragmanı Yayınlandı

Bir Virüs Salgını Sonrasını Konu Alan Mini Dizi The Stand'in İlk Fragmanı Yayınlandı

Virüs Salgını Sonrasını Konu Alan Filmin İlk Fragmanı Yayınlandı

Ölümcül bir virüsün kasıp kavurduğu dünyada hayatta kalmayı başaran insanlara odaklanan 10 bölümlük mini dizi The Stand'den ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
ABD’li yazar Stephen King’in Türkçeye ‘Mahşer’ olarak çevrilen The Stand adındaki 1978 tarihli romanından uyarlanan 10 bölümlük mini dizi The Stand’in ilk fragmanı yayınlandı. Yalnızca 30 saniye uzunluğunda olan video, dizinin içeriği hakkında detaylı bir bilgi vermese de nasıl bir atmosferle karşılaşacağımızı gösteriyor.

James Marsden, Amber Heard, Alexander Skarsgård gibi isimlerin yer alacağı The Stand’ın 17 Aralık tarihinde ABD’nin CBS kanalında yayınlanması bekleniyor. Koronavirüs salgınının dizinin yayın tarihinin ertelenmesine neden olup olmayacağı bilinmiyor ancak ilk tanıtım videosunun yayınlanmış olması, işlerin yolunda olduğunun bir göstergesi kabul edilebilir.

Geçtiğimiz dönemde Johnny Depp ile mahkemelik olan Amber Heard, The Stand'in kadrosunda yer almasına rağmen fragmanda gözükmüyor

The Stand’in konusunun içinde olduğumuz dönemde fazlasıyla manidar olduğu bir gerçek. Zira dizi, dünyayı kırıp geçen ölümcül bir virüsün ardından hayatta kalan insanların yaşadığı çatışmaya odaklanıyor. Diziye referans olan roman 1978 yılında yayınlanmış olsa da günümüzde olmasından korktuğumuz bir dünyayı gösterdiği bir gerçek.

Yorumlar