Medya ve Sinema-TV

MasterChef'ten elenen isim Furkan oldu

Furkan, Barbaros ve Uğur'un elenmemek için mücadele ettiği MasterChef Türkiye'de dün gece elenen yarışmacı Furkan oldu. MasterChef Furkan kimdir?

MasterCheften elenen isim Furkan oldu

MasterChef Türkiye'de hafta içi ve dün gece oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına giren isimler belli olmuştu, dün akşam da eleme heyecanı yaşandı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşamki dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. Bu sonuçla Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan Serhat oldu.

Bu hafta yapılan iki dokunulmazlık oyunu sonrası Furkan ve Barbaros eleme adayı olarak belirlenmişti. Son dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası 3. eleme adayı ise Uğur oldu.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Furkan, Barbaros ve Uğur eleme finali oynadı. Tatlılarıyla adından söz ettiren Furkan dün akşam Masterchef'e veda etti. Barbaros ile son ikiye kalan Furkan'ın ekmeğinin pişmemesi nedeniyle Masterchef hayalleri sona erdi.

MEHMET ŞEF: AİLEMDEN BİLE TEPKİ ALDIM

Furkan'ın elenmesi üzerine yakın arkadaşı Emir, gözyaşlarını tutamazken, Mehmet Şef ise şu sözleri sarf etti:

"Sana göstermiş olduğum tepkiden dolayı neredeyse kendi ailemden bile tepki aldım. Ustaya saygılı bir çocuktun, o olaydan sonra bana gelip tek kelime dahi etmedin. Sen bu meslekte olursun ve yürürsün." 

MASTERCHEF FURKAN KİMDİR?

Furkan Yalçın, 20 yaşında. 6 yıldır pastacılık yapan Furkan, bu konuda eğitim aldığını söyledi. 

Geçen yıl da MasterChef Türkiye'ye katılan Furkan, ilk turda elendikten sonra kendini daha da geliştirerek Mehmet şef ve Somer şefin evet oyları ile ikinci tura çıkmayı başardı.

Yorumlar