Medya ve Sinema-TV

Galaksinin Koruyucuları 3 Yakında

Galaksinin Koruyucuları 3 filmi vizyon tarihi, oyuncuları, hikayesi ve büyük sürprizleri ve hakkında tüm bilinenler

Galaksinin Koruyucuları 3 Yakında

Marvel dünyasının sevilen süper kahraman ekibi Galaksinin Koruyucuları, hem iki solo filmiyle hem de Avenger: Endgame filmi ile büyük beğeni toplamıştı. Ekip yeniden toplanıyor. Galaksinin Koruyucuları 3 filmi vizyon tarihi, oyuncuları, hikayesi ve büyük sürprizleri hakkında tüm bilinenleri anlattık.

Marvel dünyasının pek bilinmeyen süper kahraman ekiplerinden olan Galaksinin Koruyucuları, IMDb’de 8,0 puan alan 2014 yapımı ilk filmi, 7,6 puan alan 2017 yapımı ikinci filmi ve ardından Avengers: Endgame filmi ile giderek hayranların vazgeçilmezi haline geldi. Endgame sonrası tüm hayranlar Galaksinin Koruyucuları 3 ne zaman gelecek sorusunu sormaya başladılar.

Galaksinin Koruyucuları 3 gelecek, hem de çok uzak olmayan bir tarihte ama yönetmen James Gunn ile yaşanan sıkıntılar, ardından pandemi derken süreç epey uzadı. Galaksinin Koruyucuları 3 için serinin yönetmeni, yapımcısı ve oyuncuları iyimser açıklamalar yapıyorlar. Sizin için Galaksinin Koruyucuları 3 ne zaman geliyor sorunu yanıtladık, olası fragman tarihi ile ilgili tahminleri ve filmin hikayesini anlattık. 

Galaksinin Koruyucuları 3 ne zaman vizyona giriyor?

Galaksinin Koruyucuları ekibi, kendi solo filmlerinin yanı sıra Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinde de hikayenin kaderini değiştiren bir rol almıştı. Endgame finalinde Thor’un Galaksinin Koruyucuları gemisine binmesiyle herkesi yeni bir maceranın beklediği anlaşılmıştı.

İlk iki filmin yönetmeni olan James Gunn’ın projeden kovulması sonra yeniden alınması gibi hayranları üzen ve COVID-19 pandemisi gibi her şeyi değiştiren olaylar nedeniyle yeni film konusunda endişeler oluştu. Fakat Marvel Studios başkanı Kevin Feige yüreklere su serpti ve Galaksinin Koruyucuları 3 üzerine çalıştıklarını doğruladı.

Başka bir iyi haber de seride Star-Lord karakterine hayat veren Chris Pratt’den geldi. Pratt yaptığı bir açıklamada; üçüncü filmin geleceğine söz veriyorum, neye benzeyeceğini bilmiyorum, hepimiz heyecanlıyız ve bu üçlemenin anlamlı bir şekilde tamamlanması için elimizden geleni yapacağız, dedi.

Tüm bu açıklamaların ışığında, Galaksinin Koruyucuları 3 filminin geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz. Hatta diğer Marvel filmlerinden çok daha erken bir tarihte vizyona gireceği öngörülüyor. Galaksinin Koruyucuları 3 filminin 2023 yılının yaz ya da sonbahar aylarında beyazperdede seyirciyle buluşacağı tahmin ediliyor.

Galaksinin Koruyucuları 3 yönetmeni James Gunn mı olacak?

Geçtiğimiz yılın bahar aylarında ilk iki Galaksinin Koruyucuları filminin yönetmeni ve yazarlarından olan James Gunn, hiç kimsenin beklemediği bir anda projeden kovulmuştu. Hakkında çocuk istismarı, tecavüz gibi korkunç iddialar ortaya atılan Gunn’ın projeden kovulma sebebi daha sonra ortaya çıktı.

James Gunn, 2018 yılında paylaştığı bazı tweetler nedeniyle projeden kovulmuş. Walt Disney Studios Başkanı Alan Horn olay ile ilgili; James’in tweetleri saldırgan ve savunulamaz durumda, stüdyomuzun değerleriyle uyuşmadığı için bağlarımızı kopardık, demişti.

Fakat söz konusu tweetler Disney’in duyarlılık göstereceği kadar sert değilmiş ki, tüm Galaksinin Koruyucuları ekibi açık bir mektup yayınlayarak James Gunn’ı geri istediklerini söylediler. Hayranların da baskısıyla Disney, bu kararından geri adım attı ve Gunn yeniden ekibe dönerek yeni filmin yönetmen koltuğunda oturmaya hak kazandı.

James Gunn geri dönüşü sonrası yaptığı açıklamada; Disney’in beni kovma hakkı var, kimseyi suçlamıyorum, belki şakalarımın dozu biraz yüksek oldu ama hiçbir kastım yoktu, bu süreçte beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum, dedi. 

Galaksinin Koruyucuları 3 senaryosu hazır! Konusu nasıl olacak?

James Gunn projeye bomba gibi dönmüş ve Galaksinin Koruyucuları 3 filmin senaryosunun hazır olduğunu Instagram üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile duyurmuştu. Ardından Chris Pratt senaryoyu okuduğunu, çok beğendiğini ve yeni filmin sıra dışı olacağını söylemişti.

Süper kahraman ekibi ilk iki filmde Ronan ve Ego gibi kötü karakterlerle mücadele etmiş, galaksiyi korumuş ardından Infinity War filmi ile Avengers evrenine dahil olarak Endgame filminde büyük rol oynamıştı. Endgame’de Zoe Saldana’nın canlandırdığı Gamora karakteri ölmüş ve Thor finalde ekibe dahil olmuştu.

Galaksinin Koruyucuları 3 filminde Gamora karakterinin yeniden ortaya çıkacağı düşünülüyor. Alternatif bir gerçeklikten bambaşka bir Gamora ortaya çıkabilir ya da geçmiş bir versiyonu günümüze gelerek ekibe yeniden dahil olabilir. Filmde göreceğimiz yeni Gamora’nın, kötü Gamora olacağı da tahminler arasında. 

James Gunn yeni filmde, Rocket ve Nebula karakterlerini daha yakından tanıyacağımızı, Star-Lord ve Mantis için de yeni planları olduğunu, açıklamıştı. Elbette, tüm hayranların aklında tek bir soru var; Thor, Galaksinin Koruyucuları 3 filminde yer alacak mı?

Sürpriz isim Thor mu?

Avengers: Endgame filminin finalinde Thor, Galaksinin Koruyucuları’nın gemisine binmiş ve daha gemi hareket etmeden Star-Lord ile liderlik mücadelesine başlamıştı. Şişman haliyle gönülleri bir kez daha fetheden Thor, Galaksinin Koruyucuları 3 filminde yer alacak mı?

Thor karakterine hayat veren oyuncu Chris Hemsworth verdiği bir röportajda; bu karakteri oynamayı çok seviyorum, Galaksinin Koruyucuları ile çalışmak çok güzel, bu adamlarla tekrar çalışacağım, sanırım yeni işim bu, diyerek yeni filmde olacağının sinyalini vermişti.

Fakat Chris Hemsworth’ün yeni bir Thor filmiyle yıldız mı olacağı yoksa Galaksinin Koruyucuları 3 filmde başrolü diğer kahramanlarla mı paylaşacağı bilinmiyor. Tek bildiğimiz senaryo yazarı Christopher Markus dediği gibi, eğer bir Thor göreceksek o şakacı ve şişman Thor olacak. 

Galaksinin Koruyucuları 3 oyuncuları kimler? 

Thor olsa da olmasa da Galaksinin Koruyucuları 3 ekibinde oldukça fazla sevilen karakter göreceğiz. Bunlardan biri olan Chris Pratt’in canlandırdığı Star-Lord’un yeni filmde yeniden gemide olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. 

Aynı şekilde Dave Bautista’nın canlandırdığı Drax, Pom Klementieff’in canlandırdığı Mantis, Vin Diesel’in sesiyle hayat verdiği Groot, Bradley Cooper’ın sesiyle ve bedeniyle hayat verdiği Rocket, Karen Gillan’ın canlandırdığı Nebula gibi karakterlerin de mutlaka yeni filmde olacağı düşünülüyor.

Galaksinin Koruyucuları 3 filmi için olmasa da 2022 yılında gelmesi beklenen Thor: Love and Thunder filminin oyuncu kadrosu ile ilgili bir sürpriz var. Seride sesiyle yer bulan Vin Diesel’in dediğine göre pek çok Galaksinin Koruyucu karakteri bu Thor filminde yer alacak. Endgame sonrası Marvel dünyası daha da samimi oluyor gibi görünüyor.

Galaksinin Koruyucuları 3 fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Resmi bir onay olmasa da Galaksinin Koruyucuları 3 filminin geleceğinden eminiz. Filmin senaryosu bile hazır fakat pandemi süreci tüm dünyada devam ediyor ve hala tüm sektörleri etkilemeye devam ediyor. Bu nedenle yeni filmin çekimlerine en erken 2020 Aralık ayında ya da 2021 yılının ilk aylarında başlanacağı tahmin ediliyor. 2021 sonlarına kadar bir fragman görme şansımız oldukça az.

Sizin için Galaksinin Koruyucuları 3 filmi vizyon tarihi, hikayesi, oyuncuları ve sürprizleri hakkında bilinen tüm detayları anlattık. Diğer Marvel filmleri kadar olmasa da, yeni bir Galaksinin Koruyucuları filmi için bir süre beklemek gerekecek. Bu sırada eski filmleri yeniden izleyerek heyecanınızı canlı tutabilirsiniz. 

Yorumlar