Medya ve Sinema-TV

Flash TV yeniden yayına başlayabilir

28 yıl yayın yaptıktan sonra 2019 yılında havlu atan Eğlence ve şov kanalı Flash TV, yayına geri dönmeye hazırlanıyor.

Flash TV yeniden yayına başlayabilir

Fenomen TV kanalı Flash TV geri dönüyor. Kanalın sahibi Bursalı iş insanı Ömer Ziya Göktuğ, Mart 2019 tarihinde 28 yıllık yayınını 'İdari, siyasi ve mali baskıları' gerekçe göstererek sonlandırmıştı.

Göktuğ, bu kez iddialı bir yayın anlayışı için hazırlıklara başlamış durumda. Göktuğ, eğlence ve şov kanalı tarzından sıyrılıp, muhalif bir yayın anlayışı içinde farklı ve özel işlere imza atmak istiyor.

Yeni oluşacak yapılanmanın başında gazeteci Hakan Aygün yer alıyor. Aygün’ün sektördeki birçok usta isme teklif götürdüğü öne sürülüyor. Bu isimlerden biri de ünlü gazeteci Uğur Dündar. Dündar’ın Ana Haber sunuculuğunun yanısıra  Arena programını yapması konusundaki teklifi düşünmek için zaman istediği gelen bilgiler arasında.

Hakan Aygün’ün Uğur Dündar konusunda son ana kadar bekleyeceği ama öncelikle güçlü bir haber merkezi kurmak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Medyaradar'ın haberine göre, ekim ayında yayın hayatına başlamayı planlayan kanalın ilk transferi Korkusuz gazetesinin köşe yazarı Can Ataklı. Flash TV ile anlaştı. Tele1’de yayımlanan programı geçtiğimiz Ağustos ayında sona eren Can Ataklı, yeni yayın döneminde Flash TV’de olacak.

Flash TV'nin sahibi Ömer Ziya Göktuğ'un, İstanbul-Beyoğlu’ndaki binada tadilat işlerini yürütürken, Hakan Aygün’ü de dünyadaki yeni trendleri takip etmesi ve bir takım proje alımları için ABD’ye göndereceği öne sürüldü.

Yorumlar