Medya ve Sinema-TV

Dwayne Johnson'ın yeni filmi Black Adam'ın teaseri yayınlandı

2016 ve 2019'un ardından 2020'de de dünyanın en çok kazan aktörü seçilen Dwayne Johnson'ın yeni filmi Black Adam'dan ayrıntılar belli oldu

Dwayne Johnsonın yeni filmi Black Adamın teaseri yayınlandı

Forbes tarafından 87,5 milyon dolar ile 2020'nin en çok kazan erkek oyuncusu seçilen The Rock (Kaya) lakaplı Hollywood yıldızı Dwayne Johnson'ın yeni filmi Black Adam'dan konsept tasarımlar ve karakter tanıtımı paylaşıldı.

Çekimlerine başlanmasa da DC FanDome etkinliğinde tasarımları paylaşılan Black Adam, karşımıza Shazam spin-off'u olarak çıkacak.



Dwayne Johnson, çizgi romanlarda Shazam'ın ikiz kardeşi olarak bilinen ve kötü adam olarak ortaya çıkan Black Adam'ın, filmde kötü olmayacağını ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacağını açıkladı.

Filmle ilgili paylaşılan tanıtıma göre Hawkman, Dr. Fate, Cyclone ve Atom Smasher, beyazperdede yerini alacak. Atom Smasher'ı canlandırması için Noah Centineo ile anlaşıldığı biliniyor. Ancak filmdeki diğer oyuncular henüz belli değil.



Dwayne Johnson'ın 10 yıldır üzerinde çalıştığı Black Adam'ın yönetmen koltuğuna Jaume Collet-Serrayer alacak.

Shazam'dan çok daha önce DC evreninde yer alması beklenen ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen projenin senaryosunda ise Adam Sztykiel'in imzası olacak.

Yorumlar