Medya ve Sinema-TV

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin kadrosu belirlendi

Dünyanın en büyük halter efsanesinin hayatını konu edinen Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin oyuncu kadrosu kesinleşti.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin kadrosu belirlendi

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin oyuncu kadrosu kesinleşti. Hayat Van Eck'in efsanevi sporcu Süleymanoğlu'nu canlandıracağı filmde Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu rol alacak.

-Senaryosunu Barış Pirhasan'ın kaleme aldığı, Dijital Sanatlar'ın diğer filmlerinde olduğu gibi müziklerini Fahir Atakoğlu'nun yapacağı NAİM'in yönetmenliğini Özer Feyzioğlu üstleniyor.  Naim Süleymanoğlu gibi halter sporuna emek vermiş, olimpiyat şampiyonu sporcular yetiştirmiş ağabeyi Muharrem Süleymanoğlu filmin danışmanı olarak görev alıyor.  

3 ayrı ülkede çekilecek

Çekimleri Türkiye'yle birlikte Bulgaristan ve Azerbaycan'da yapılacak filmin oyuncu kadrosunda Naim'İ Hayat Van Eck, babasını Yetkin Dikinciler ve annesini Selen Öztürk'ün canlandırcağı filmde, Gürkan Uygun; Naim Süleymanoğlu'nun halter sporuna yeteneğini fark eden ve onu adım adım dünya arenasına taşıyan ilk antrenörü Enver Türkileri'yi oynayacak.

Naim filminde ayrıca Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Uğur Güneş, Bülent Alkış, İsmail Hacıoğlu, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe ve Kerem Atabeyoğlu da rol alıyor.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu kısa adıyla Naim filminin 25 Ekim 2019'da izleyicilerle buluşması hedefleniyor.

Yorumlar