Kültür Sanat

Sinema ve Tiyatro sanatçısı Ertuğ Koruyan vefat etti

Hayatını eşiyle birlikte Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürdürmekte olan dizilerde de rol almış sinema ve tiyatro sanatçısı Ertuğ Koruyan, kalp krizi sonucu 75 yaşında hayata veda etti.

Sinema ve Tiyatro sanatçısı Ertuğ Koruyan vefat etti

Yaklaşık 15 yıldır eşi Serhan Koruyan ile Bodrum'un Kızılağaç Mahallesi’nde yaşayan Ertuğ Koruyan'ın (75) 25 Nisan Pazar günü sabaha karşı kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Üzüntülü olduğu gözlenen Serhan Koruyan,  eşinin sabaha karşı rahatsızlandığını, ambulansla hastaneye kaldırıldığını ancak müdahaleye rağmen kurtarılamadığını söyledi.

Eşi Serhan Koruyan sosyal medyadan paylaştığı mesajda “Ben seni hep böyle mutlu hatırlıycam can yoldaşım, koyverdin gittin ya beni iki elim yakanda bilesin” ifadelerini kullandı.

Koruyan'ın cenazesi, Kızılağaç Mahallesi'nde toprağa verildi.

Ertuğ Koruyan kimdir?

1946 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Sanat yaşamına tiyatroyla başlayan ERtuğ Koruyan,  Cümbüşiye, Köyden İndim Şehire, Yarı Şaka Yarı Ciddi, Vay Başımıza gelenler, Gülermisin Ağlarmısın, Köşe Kapmaca, Perihan Abla başta olmak üzere onlarca dizi ve pe çok sinema filminde rol alan Koruyan, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Kemal Sunal ile birlikte sık sık kamera kamera karşısına geçen Koruyan Bodrum'da da sanat çalışmalarına destek vermişti.

Yorumlar