Kültür Sanat

Portakal Çiçeği Karnavalı 30 Martta başlayacak

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalının 10’uncusu 30 Mart tarihinde başlayacak ve 2 Nisan tarihinde sona erecek.

Portakal Çiçeği Karnavalı 30 Martta başlayacak

NOT: Festival tarihi değiştirilmiştir. Yeni tarih için lütfen ilgili haberimizi tıklayınız: 

Portakal Çiçeği Karnavalı 23 Mart'a alındıGelecek yıl Adana’da 10’uncu kez düzenlenecek Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın tarihlerinde değişikliğe gidildi. Karnaval, daha önce ilan edilen tarihler yerine 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek.

 

10’uncu Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı 30 Mart-2 Nisan Tarihleri Arasında  “Nisan’da Adana’da" sloganı ile gerçekleştirilecek.

Pandemi dönemimde; 8’incisi balkonlarda, 9’uncusu ise online olarak düzenlenen “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı”nda eğlenceli etkinliklerin yanında çok sayıda kültürel ve sanatsal aktivite de yer alacak.

Karnaval Komitesi’nden yapılan açıklamada;  Karnavalda etkinlik yapmak için yurt içinden ve yurt dışından birçok başvuru alıyoruz. Bu, karnavalımızın geldiği noktayı göstermesi açısından önemli bir gösterge. Ayrıca karnaval, her yıl olduğu gibi yine şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Bu, yalnızca Adana ile sınırlı kalmayacak; çevre iller de bu ekonomik hareketlilikten olumlu olarak etkilenecektir.” ifadelerine yer verildl. 

Yorumlar