Kültür Sanat

İstanbul Art Show fuarı 14 -16 Aralıkta yapılacak

Birçok farklı tarzda sanat eserini bünyesinde barındıracak disiplinler arası fuar, sanatın herkes için ulaşılabilir olmasını amaçlıyor.

İstanbul Art Show fuarı 14 -16 Aralıkta yapılacak

 İstanbul Art Show, her yaştan, her ülkeden, her kültürden, her toplumdan sanatı, sanatçıyı ve sanatseveri buluşturuyor. 14 -16 Aralık tarihleri arasında, İstanbul Hilton Exhibition Center’da yapılacak İstanbul Art Show, sanata ve sanatçıya ulaşmak isteyen herkesi sanata çağırıyor.

Türkiye ve dünyadan sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek  İstanbul Art Show, birçok galeriyi bir arada bulmanın yanı sıra, düzenlenecek seminerler, paneller, enstalasyonlar ile çağdaş sanatın sınırlarını, kapsamını, birçok konuşmacıdan dinleme fırsatı bulacak.

İstanbul Art Show, canlı performanslar, atölyeler gibi yan etkinlikleri ile sanatseverleri süreçlere dâhil edecek. Ziyaretçiler, sanatçılarla bir araya gelecek ve sanatçılarda, sanatsevere doğrudan ulaşma imkânı bulacak.

Resim, heykel, seramik, grafik, fotoğraf, dijital art ile ilgilenen sanatçılar, özgün baskı, sanatsal yayınlar, ulusal ve uluslararası sanat galerileri, çağdaş sanat müzeleri, koleksiyonerler, sanat eğitimi ile ilgili kurum ve kuruluşlar medya yayınevleri, çağdaş sanat dünyasına açılan yeni bir pencere olan İstanbul Art Show’da bir araya geliyor.

Detaylı bilgi için: www.istanbulartshow.com

Yorumlar