Kültür Sanat

Haliç’in Enleri 2022 Ödülleri verildi

Haliç Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen Haliç’in Enleri Ödülleri bu yıl 23 Mayısta düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.

Haliç’in Enleri 2022 Ödülleri verildi

Haliç Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen “Haliç’in Enleri” ödülleri, Haliç Üniversitesi Alibeyköy Kampüsü Büyük Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde sahiplerine verildi.

Öğrencilerin, akademik ve idari kadronun hazır bulunduğu törene kültür, sanat, medya, spor ve iş dünyasından pek çok önemli isim katıldı.

Sunuculuğunu seslendirme sanatçısı Abdül Süsler’in yaptığı ödül töreni, Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Utlu’nun yaptığı konuşma ile başladı. Utlu açılış konuşmasında, “Haliç Üniversitesi yeni kampüsünde daha nice coşku dolu törenlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacaktır. Üniversitemizin önemli markalarından biri olan ‘Haliç’in Enleri’ ödül törenimizi bu yeni başlangıcımızın başarılı bir örneği olarak, siz sevgili öğrencilerimizin oyları ve katılımıyla bugün gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

49 kategoride, öğrencilerin oylarıyla belirlenen ödüllerin dağıtıldığı törenin konukları arasında tiyatro, sinema ve dizi dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra iş, medya ve teknoloji dünyasının seçkin isimleri de yer aldı. Ödül alan isimlerden Kubilay Aka, Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Manga ve Gripin müzik grubu üyeleri ile ödüle layık görülenler tüm isimler, Haliç Üniversitesi öğrencilerine hem verdikleri ödüller hem de sıcak karşılamaları için teşekkür etti.

AIECES, Red Bull, Sevda Gazozcusu, Latissim, İsom ve Zipcar gibi önemli markaların sponsorluğunda gerçekleşen ödül töreni, basın ve medya kuruluşlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gecede Erhan Güzel, Göksu Öngören Özgür, Tuğkan Gönültaş, Zipcar, Hakan Safi, Gibi, Hilal Özdemir, Exxen, İhtiyaç Haritası, Kürşat Yalçınkaya, Fatma Turgut, Manga, Kubilay Aka, Muhammed Çavuşoğlu, Büşra Durmaz, Kim Milyoner Olmak İster, Mehmet Çam, Prof. Dr. Ahmet Kavas, Hepsiburada, Emre Ete, Pınar Işık Ardor, Gripin, Red Bull, Semra Çetinkaya, Candaş Tolga Işık, KAFA Dergi, Pandami, Sinan Canan, Turkuvaz Medya Grubu, Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Mehmet Ertan, Mehmet Akif Ersoy, Çağan Şengül, Ala Tokel, Şeyda Erdoğan, Ahmet Güner Sayar, İlyas Topsakal, Yazı Tura, Hande Aydemir, Zeynep Bodur, Serdar Gökhan, Abdül Süsler, Abdilcabbar Kızıltaş, Çiler Özbayrak ve Mahmut Gül ödül alan isimler arasında yer aldı. 

Yorumlar