Kültür Sanat

ArteExpo Contemporary Granada Artshow 1 Temmuzda başlıyor

ArteExpo Contemporary Granada Artshow, ilk edisyonuyla Teatro Municipal Maracena Granada Gösteri ve Sergi Merkezi’nde 1 Temmuz tarihinde başlayacak.

ArteExpo Contemporary Granada Artshow 1 Temmuzda başlıyor

İspanya’nın Endülüs medeniyetinden miras kalan illerinden Granada'da gerçekleşecek ArteExpo Contemporary Granada Artshow, ilk edisyonuyla Teatro Municipal Maracena Granada Gösteri ve Sergi Merkezi’nde 1-4 Temmuz 2022 tarihlerinde sanatseverlere kapılarını açacak.

İspanya’nın festivalleriyle tanınan en önemli kültür şehri Granada, dünyanın birçok ülkesinden önemli sanatçıları, galerileri, sanat eleştirmenlerini ve koleksiyonerlerini bir araya getirecek.

Municipal Maracena Granada Gösteri ve Sergi Merkezi’nde 1-4 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek ArteExpo Granada Artshow’a katılacak sanatçı ve galerilerin listesine alttaki haberden ulaşabilirsiniz.

ArteExpo Granada Çağdaş Sanat Gösterisine hangi sanatçılar katılıyor1-4 Temmuz 2022 tarihleri arasında İspanya'da gerçekleşecek ArteExpo Contemporary Artshow’a katılan sanatçılar ve galerin listesi.

 

Yorumlar