8-14 Mart 2021 haftası astrolojik yorumu

08 Mart 2021 Pazartesi
8-14 Mart 2021 haftası astrolojik yorumu
8-14 Mart 2021 haftası astrolojik yorumu

odaklan / vizyonla / yarat/ Yaratım gücüne odaklan, öz sesine güven ve hayatın özünü yansıtan pozu yakala 

"Dünyayı görmek, tehlikeli şeylerle karşılaşmak,
Duvarların arkasına bakmak, yaklaşmak
Birbirini bulmak ve hissetmek,
İşte hayatın amacı bu!”
(The Secret Life of Walter Mitty / Steven Conrad)

Hayal gücünün mistik boyutunu keşfedeceğimiz sevginin ilhamı ile taçlandırılan rüya gibi yeni bir haftaya Ay, “benliğin bütünleşmiş doğasını” simgeleyen Oğlak burcunda ve Başak burcundaki ‘özümüzdeki sonsuz alevi/ bir bireyin dharma yolculuğunun ana hatlarını ışıyan’ Vesta astreoidine lütufkar dokunuşu (üçgen açı/Jüpiter doğası) ile varoluşsal enerjimizi kendi merkezimize odaklayarak kendi içimizdeki tamamlanmışlık hissiyatına temas ederek kalbimizin sesinin eşsiz ritmini duyumsayarak, “yenilenme” enerjisi ile haftamızı başlatıyoruz. Şimdi enerjimizi bütünü ile içe doğru yönlendirerek “yenilenme-tazelenme-içsel birliği duyumsama vakti!

Ay; Salı-Çarşamba-Perşembe günleri boyunca; evrensel kardeşliğin, sezgisel farkındalığın, evrensel aklın simgesi; Kova burcunun fütürist doğasında devrimci adımlarla ilerliyor... , kalbimizin sesinin ışığında risk alarak cesurca adımlar atmayı seçebiliriz. ✨Haftanın enerjisi en yüksek oktavda ışınan günleri: Çarşamba, Cuma ve Cumartesi: düşüncelerimizin yaratım gücüne şahit olabileceğimiz zaman kaliteleri, hayallerimiz gerçekliğe dönüşebilir, zihnimizden akan düşünce akımlarının farkında olalım!

Cuma gününden itibaren Ay “evrenle ‘bir’im” diyen Balık burcunun yaratıcı doğasına güçlü bir dalış gerçekleştiriyor. Balık Burcu “hiçlik” ten beslenir. Şimdi idealize ettiklerimizin hayali,
eylem gücümüzü beslemeye başlıyor ve 13 Mart Cumartesi günü mistik bir Yeniay doğuyor, şimdi okyanus seni çağırıyor!

Özündeki spiritüel savaşçının çağrısına yanıt vermeyi seçecek misin?

Hafta boyunca bir rüya günlüğü tutmanızı ve sonrasında rüyalarınızı profesyonel bir rüya analisti ile değerlendirmenizi öneriyorum.

Meditasyon süreçlerinde derinleşmek için çok iyi bir zaman kalitesindeyiz. Ve meditasyona başlamak için tabi ki :)

Yoga uygulamalarına günlük rutinimizde daha çok alan ve zaman tanımayı seçmek işlevsel olacaktır. 

Dans etmek için ilham dolu bu zamanın kalitesinde yeni bir dans kursuna başlayabiliz.

Dans ve hareket terapisi sağaltımından da fayda sağlayabiliriz.

zümüzdeki sanatçının sesini net bir biçimde duyumsayacağımız bugünlerde renklerin tılsımlı dünyasına doğru bir yolculuğa uzanabiliriz. Yaratıcı imgeleme uygulamalarından fayda sağlayabiliriz.

“Hayatın Özünü” yansıtan pozu yakaladın mı?