11 Mayıs Boğa Yeniayının astrolojik etkileri

09 Mayıs 2021 Pazar
11 Mayıs Boğa Yeniayının astrolojik etkileri
11 Mayıs Boğa Yeniayının astrolojik etkileri

11 Mayıs akşam saatlerinde Boğa burcunda Lilith soslu bir Yeniay meydana gelecek. Haritanın genel olarak çevresi iyi ama kendisi kötü.

Haydi başlayalım anlatmaya.

Esasen havada ortaklık, uyum, güvenlik ihtiyacı ile şekillenen minnoş oluşumlar, parlak fikirler, Evrika anları, ilham perileri var ama kul bunu görür mü? Görmez. Çünkü kulun derdi bu ara mutlu olmak değil haklı olmak.

Olay akışı şu şekilde: Bu ara elde edebileceğimiz ya da hali hazırda elimizde olan bir şey var. Bu haz, sağlamlık, doyum veren bir şey. Para, ilişki, ev, konum, yaşam alanı ve ilişkiler falan. Ancak tam ona elimizi uzatacakken ya da onu birileriyle paylaşacakken, incinme/ihmal edilme/değerin altına gitme/ mındar olma şeyisi aktive oluyor. Bu da bu koda uygun tüm anıları geriden çekmeye dönüyor, sonunda iş “zaten anam/babam da beni ihmal etmişti/ önemsemişti/değerli bulmamıştı”ya kadar (selam olsun sana Freud!) geliyor. Böylece konu taa baştaki o değerli şeyden “kim beni nerede neden ve nasıl değersizleştirmişti, ihmal etmişti, beslemesi gerekirken beslememişti” hesabına dönüyor. Böylece mutluluk ihtimali gölgeleniyor ve haklılık, öfke, inat, maddi manevi bencillik, adalet savunusu gibi gözükerek bir çuval inciri berbat ediyor.

Konunun başına dönelim. Ne demiştik? Realitede elde edilmiş ya da edilebilecek güzel bir şey var. Esas soru şu: o bizi neden tetikliyor? Hakkını verememekten mi korkuyoruz? O şeye sahip olmanın bize katacağı güçle daha sağlam, daha kendi ayakları üzerinde olarak, o olmadan önce sahip olduğumuz rahatlardan muaf edileceğimizden mi korkuyoruz? Mesela kendi başımıza eve çıkabilme ihtimali ufukta belirdi ve biz kendi başımıza yaşayabilir hale gelirsek, diğerlerinden beslenemeyeceğimizden mi ürküyoruz? Daha fazla para kazanma ihtimali çıktı ama maddi olarak güçlü olup, hayatımızı genişletmekten mi kaygılanıyoruz? Özetle “güvenli”, alışıldık alandan çıkmaktan mı imtina ediyoruz?

Bu Yeniay’da bu sorunun cevabını veren olayı çözer, nimeti de alır, öfkesinden, küskünlüğünden, hırçınlığından da kurtulur.

Bolluğunuz bereketiniz bol, ona engel teşkil eden dirençleriniz az olsun.

Sevgiler.

Caput Draconis - mistikalem.com

Prof. Yaşam Koçu, NLP ve Öğrenci Koçluğu
Usui-Kundalini Reiki II
Seans/iletişim: w.erleichda@gmail.com

www.youtube.com/user/thejenrachelblack