Yurt

MEDCON Sağlık, Bilim ve Teknoloji Zirvesinin tarihi açıklandı

MEDCON Sağlık, Bilim ve Teknoloji Zirvesi, 22 – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

MEDCON Sağlık, Bilim ve Teknoloji Zirvesinin tarihi açıklandı

2021 Teması: Sağlığa Ses Ver, Hayata İz Bırak! 

Ankara Üniversitesi çatısı altında T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başta olmak üzere kamu ve idari kuruluşlarca desteklenerek her yıl; sağlık, bilim ve teknoloji olgularını kapsamlı şekilde birleştiren ve sektörlerin geleceğine ışık tutan MEDCON Sağlık, Bilim ve Teknoloji Zirvesi'nde bu yıl, “Sağlığa Ses Ver, Hayata İz Bırak!” temasıyla, pandemi sonrasında dönüşen dünyada sağlık, bilim ve teknoloji alanındaki gelişmelere, sağlık çalışanlarının kahramanlıklarına, sektörün yaşamsal önemine ve gelecek vizyonuna dikkat çekilmesi hedefleniyor.

2017’den beri IEEE Ankara University Student Branch Chapter tarafından Ankara Üniversitesi çatısı altında T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başta olmak üzere kamu ve idari kuruluşlarca desteklenen  MEDCON Sağlık, Bilim ve Teknoloji Zirvesi, 22 – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında sağlık sektörünün tüm paydaşlarını online olarak bir araya getirecek.

Eş zamanlı olarak planlanan etkinlik bileşenleri arasında Sağlık, Bilim ve Teknoloji Zirve Oturumları, Girişimcilik Zirve Oturumları, MEDCON Business Lounge, MEDCON Meet-Up ve MEDCON Sosyal konseptleri yer alıyor. Etkinlik hem sektörler arası görüşmeleri hem de öğrenci-sektör buluşmalarını desteklemek adına DealRoom altyapısını kullanarak tüm katılımcı, konuşmacı ve sponsorları online platform üzerinde buluşturacak. Zirve oturumları, hem sistem üzerindeki canlı yayından hem de Youtube üzerinden takip edilebilirken katılımcılar birbirleri ve sektör liderleri ile toplantı talebinde bulunarak iş birliği geliştirebilecek.

Sağlık Sektörüne Yön Veren Kurumlar ve Profesyoneller Zirvede Yer Alacak!

Abbott Ana Sponsorluğu ve Dräger, Roche, GE Healthcare, Siemens Healthineers, Boston Scientific, Philips, Sanofi, Pfizer gibi global liderlerin sponsorluğunda gerçekleşecek MEDCON Zirvesi, kamu ve özel sektör kurumları tarafından yılın en kapsamlı öğrenci etkinliği olarak destekleniyor.

MEDCON Zirvesi’nde bu yıl da Türkiye’nin sağlık ve teknoloji alanına yön veren kurumların yöneticileri ve profesyonelleri konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmacılar arasında T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, Dräger CPSO’su Jeff Moore, Dräger Avrupa Bölge Pazarlama Yöneticisi Juan Ignacio CUERDA, Philips Türkiye CEO’su Haluk Karabatak, GE Healthcare Moleküler Görüntüleme ve Onkoloji Genel Müdürü Dinçer Diren, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği’nden Dr. Hasan Büyükdoğan, Pfizer Nadir Hastalıklar Afrika ve Orta Doğu Medikal Direktörü Mert Ceyhan, Prof. Dr. Oğuzhan Deyneli ve Prof. Dr. Koray Tekin gibi isimler yer alacak.


MEDCON tanıtım videosu için: https://www.youtube.com/watch? v=mFH0oXCi_ow

Yorumlar