Yurt

Düzce'de deprem: Büyüklüğü 5.0

Düzce'de saat 15.40'ta meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı ama yaralananlar oldu.

Düzcede deprem: Büyüklüğü 5.0

 Saat 15.40'ta merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamada merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği anımsatılarak, "Herhangi bir endişeye mahal yoktur. Tüm ekiplerimiz sahada tespit çalışmalarına devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımızı sakin olmaya davet ediyoruz." denildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay, kentte meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremle ilgili kendilerine ulaşan olumsuz bir durum olmadığını, korkuyla hastaneye başvuran 12-13 kişinin ayakta tedavilerinin yapıldığını bildirdi.

Atay, Kent Meydanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, depremin hissedildiği Düzce ve çevre illere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Herhangi bir can kaybının ve yıkılan binanın söz konusu olmadığını belirten Atay, "Hem sahadaki arkadaşlarımızın tespitleri hem de taramalarımızın neticesinde bize ulaşan herhangi olumsuz bir durum söz konusu değildir. Korku ve panik nedeniyle hastaneye başvuran 12-13 kişinin ayakta tedavileri gerçekleştirilmiştir. Sahadaki tespit ve tarama çalışmalarımız en ücra köyler olmak üzere devam etmektedir. Tüm Düzce'mize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Halkımızı sakinliklerini korumaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar