Güncel

Ünlü futbolcu Lionel Messi ABD takımına transfer oldu

Geçen yıl transfer olduğu Paris Saint-Germain'den ayrılan Messi, formasını giyeceği yeni takımı açıkladı.

Ünlü futbolcu Lionel Messi ABD takımına transfer oldu

Fransız ekibi Paris Saint-Germain'den (PSG) ayrılan Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi'nin gelecek sezon  ABD takımı Inter Miami'nin formasını giyecek.

Fransa 1. Futbol Ligi'nin (Ligue 1) son haftasında şampiyon Paris Saint-Germain (PSG), sahasında Clermont'a 3-2 yenildi. Bu arada takımdan ayrılacağı açıklanan Arjantinli Lionel Messi, PSG formasıyla son maçına çıktı.

35 yaşındaki yıldız futbolcu Lionel Messi, "Inter Miami'ye katılacağım. Barcelona'ya dönmeyi gerçekten çok istiyordum, böyle bir hayalim vardı. Ancak iki yıl önce yaşananlardan sonra, geleceğimi başkasının ellerine bırakmak ve aynı duruma düşmek istemedim. Kendimi ve ailemi düşünerek kararımı vermek istedim." dedi.

La Liga'nın Barcelona'ya transferine yeşil ışık yaktığına dair haberler duyduğunu belirten Messi, "Yine de çok fazla şey eksikti. Oyuncu satmalarından ya da maaşları düşürmelerinden sorumlu olmak istemedim. Yorulmuştum." şeklinde görüş belirtti.

Kararında maddi endişelerin etkili olmadığını savunan Messi, "Mesele hiçbir zaman para olmadı. Öyle olsaydı Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim." dedi.

Inter Miami takımı da sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımıyla Messi'nin transferini duyurdu.

Yorumlar