Güncel

İstanbul Mücevher Fuarı 16 Martta İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor

Istanbul Jewelry Show, 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 53’üncü kez düzenlenecek

İstanbul Mücevher Fuarı  16 Martta İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor

16-19 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Istanbul Jewelry Show, fuarı 1.500 firma ve markanın en son ürün ve hizmetlerini, 140’dan fazla ülkeden gelecek 40 bini aşkın sektör profesyoneliyle buluşturmayı amaçlıyor

Fuar eş zamanlı düzenlenecek etkinlikleri de mücevher tutkunlarını bekliyor.

Fuarda altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatma gibi ürün gruplarını kapsayan 1.500 katılımcı firma ve marka yer alacak.

Mücevher İhracatçıları Birliği ve Istanbul Jewelry Show’un ortak projesi olan Designer Club ile takı tasarımcıları ve ustaları ürettikleri tasarım ve takıları onlara ayrılan özel bir stantta sergileme şansı buluyor.

Fuarda ayrıca Istanbul Jewelry Show ve Mücevher İhracatçıları Birliği iş birliğinde organize edilen Art for Jewellery – Inspiration Hub etkinliği düzenlenecek.

Farklı projelerle sanatın ve sanatçıların mücevher sektörüne katkıda bulunmasını amaçlayan etkinlik kapsamında trend öngörü firması WSGN, sektöre dair trendlerini açıklarken "Jewel's Time Warp- Mücevherin Zaman Tüneli" enstalasyonu ile de takı ve kuyumculuğun Anadolu’da 12 bin yıl öncesinden beri başlayan medeniyet serüvenindeki hikayesi anlatılacak.

 Istanbul Jewelry Show Kurucu Ortağı Şermin Cengiz, “Büyük buluşma için için sayılı günler kaldı. Sektörü 53’üncü kez bir araya getirecek olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Mücevher, ülkemiz için stratejik öneme sahip sektörlerin başında geliyor. Fuarda da gerçekleşecek iş görüşmeleri ve anlaşmalar ile hem sektörün büyüklüğü arttıracak hem de ihracatımıza olumlu katkılar sağlayacağız. Tüm katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin verimli bir fuar geçirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar