Uçaktaki en güvenli koltuk hangisidir?

Uçaktaki en güvenli koltuk hangisidir?

Uçaktaki en güvenli koltuk hangisidir?
Hızlı servis mi istiyorsunuz?

Havayollarının birçoğu seyahat esnasındaki ikram taleplerini önceden alıyor. Ancak seyahat öncesi böyle bir talep alınmamışsa, ekonomide uçuş sırasında ikramlar genelde iki ana yemek seçeneği ile sunuluyor. Seçeneklerden birine aşırı yüklenme olursa da bir süre sonra kalan yolcular ikinci seçeneğe talim etmek zorunda kalıyor. Bu sebeple en hızlı servis isteyen yolcu ya en önlerden ya da en arkalardan koltuk seçmeli. Çünkü servis aynı anda uçağın önünden ve arkasından başlıyor. Servis görevlileri uçağın ortasında buluşuyor. Bu yüzden hızlı servis konusunda ortalardan koltuk seçen yolcuların şansı azalıyor. Öte yandan uçakta yastık, battaniye gibi yolcu sayısı ile eşit sayıda bulunmayan, ekstra hizmetleri almak için de arka koltuklarda oturanlar şanslı.
19
Uçaktaki en güvenli koltuk hangisidir?
En iyi manzarayı arzular mısınız?

Pencereden görüş konusu bazı durumlarda hangi havalimanına gideceğinize bağlı olarak değişebiliyor. Örneğin, uçağın sol tarafındaki bir pencere koltuğu, Los Angeles’taki Hollywood tabelasının muhteşem bir görüntüsünü yakalamak için en iyi seçenektir. Sydney’e inişlerde de sol tarafın manzarası daha güzeldir.
29
Uçaktaki en güvenli koltuk hangisidir?
Ancak daha geniş çaplı düşünürsek, iyi bir manzara için, her zaman, görüşünüzün tamamen engelleneceği kanatlara yakın koltuklardan uzak durulmasında fayda var. Başta Seat Guru olmak üzere çeşitli web sitelerinden, havayollarına göre uçak konfigürasyonu hakkında bilgi alabilir, kanatların üstünde hangi koltukların yer aldığını görebilirsiniz.
39