LC Waikiki’den çocuklara masallı pijamalar

LC Waikiki, Mutlu Düşler projesinin yeni koleksiyonu olan Pija-Masal’ı tanıttı. Pija-Masal Koleksiyonu, periler, astronotlar, korsanlar ve daha nice masal kahramanıyla dolu 11 farklı pijamadan oluşan özel bir çocuk giysi koleksiyonu.

LC Waikiki’den çocuklara masallı pijamalar
LC Waikiki, 3-9 yaş arası miniklerin dünyalarına yolculuk ederek, onların hayal gücünü geliştirecek masallarla dolu, yepyeni ve özel bir koleksiyona daha imza attı. Rengarenk sevimli çizimler ve masalların olduğu bu özel koleksiyon ile miniklere sorulacak her soru, yepyeni bir maceranın kapısını aralayacak. LC Waikiki’nin Mutlu Düşler Pija-Masal Koleksiyonu ile çocukların uyku öncesi ebeveynleri ile birlikte geçirdiği vakit ise artık çok daha özel ve kıymetli olacak.
115
LC Waikiki’den çocuklara masallı pijamalar
11 farklı pijama takımının yer aldığı koleksiyonda her biri farklı maceralara açılan bu pijamalar, çocukların hayal gücüyle bambaşka masallara dönüşüyor. Miniklerin hayal gücü gelişimi için özel olarak hazırlanan koleksiyon, yeni masallarla onların hayal gücüne yön verirken, hem miniklere hem de ebeveynlerine uyku öncesinde yepyeni bir deneyim yaşatıyor.
215
LC Waikiki’den çocuklara masallı pijamalar
‘Pija-Masal Koleksiyonu’ üzerindeki çizimler ebeveynlerin yönlendirmesi çocuğun hayal gücüyle her akşam başka bir maceranın kapısını aralıyor.

315