bilimsel

Prof. Dr. Gazi Yaşargil, altın rozet ie onurlandırıldı

İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı'nın (İSTEK) kuruluş yıldönümü Yeditepe Üniversitesi'nin kampüsünde düzenlenen törenle kutlandı.

 Prof. Dr. Gazi Yaşargil, altın rozet ie onurlandırıldı

İSTEK Vakfı'nın 38'inci kuruluş yıl dönümünde düzenlenen törende, Amerikan Cerrahlar Birliği tarafından “Yüzyılın Beyin Cerrahı” olarak adlandırılan Prof. Dr. Gazi Yaşargil'e, Yeditepe Üniversitesi’ndeki son 10 yıllık çalışmaları için altın rozet takdim edildi.

Kurum bünyesinde 10, 20 ve 30'uncu yılını dolduran tüm çalışanlara, İSTEK Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, İSTEK Eğitim Yönetim Kurulu Başkanı Barış Dalan ve Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl tarafından altın rozetleri takıldı. 

Prof. Dr. Gazi Yaşargil'den Yeni Kitap Müjdesi

Yüzlerce bilim insanının yetişmesini sağlayan, binlerce hastaya hayat veren Prof. Dr. Gazi Yaşargil, beynin yapısıyla ilgili yeni çalışmalarının olduğunu belirterek, bu çalışmaların kısa süre içinde kitap olarak yayınlanacağı müjdesini de verdi.

Yeditepe Üniversitesi çatısı altında gerçekleştirdiği tüm çalışmalardan gurur duyduğunu belirterek. Bedrettin Dalan ve Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl’e kendisine tanıdıkları olanaklar için teşekkür etti.

Yorumlar