Teknoloji

Twitter ücretli abonelik için hazırlık yapıyor

Geçtiğimiz günlerde bahşiş özelliğini aktif eden Twitter, şimdi ücretli abonelik sistemini tanıtmaya hazırlanıyor. Abone ücreti aylık 2.99 dolar olarak planlanıyor.

Twitter ücretli abonelik için hazırlık yapıyor

 shiftdelete sitesinin haberine göre; uygumaların yeni özellikleri sızdırmakla ünlü Jane Machung Wong, şirketin geliştirdiği abonelik servisi ile ilgili detayları paylaştı.

Şirketin Twitter Blue adı verilen abonelik sistemini tanıtacağını belirten Jane Manchun Wong, aylık 2.99 dolar fiyat  etiketi ile karşımıza çıkacağını belirtti. Abonelik avantajları arasında Tweet geri alma ve Tweet koleksiyonlarıözellikleri yer alıyor.

Twitter’in kademeli abonelik sistemi üzerinde çalıştığını belirten Wong, şirketin ücret skalasına göre özellik ekleyeceğini açıkladı. Son zamanlarda tanıttığı yeni özellikler ile gündeme gelen şirket, geçtiğimiz günlerde Scroll adlı şirketi satın aldı. Ayda 5 dolar ücret ile sisteminde yer alan web sitelerinin reklamlarını kaldırma hizmeti sunan Scroll, binlerce kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Satın alım sonrası Scroll’da yer alan Twitter’daki güncel ve dikkat çeken konuları e-posta atan hizmetin durdurulduğu açıklandı.

Yorumlar