Teknoloji

Prime Gaming'in Temmuz ayında ücretsiz oyunları

Amazon Prime üyeleri Prime Gaming ayrıcalığı ile Temmuz ayında 30'dan fazla oyunu ücretsiz oynayabilecek

Prime Gamingin Temmuz ayında ücretsiz oyunları

Amazon Prime, Temmuz ayında üyelerine 30'dan fazla ücretsiz oyun sunacak. Prime üyeleri, ödüllü Mass Effect üçlemesini içeren Mass Effect Legendary Edition'ın yanı sıra GRID™ Legends, Need for Speed™ Heat, Star Wars™ Jedi Knight – Jedi Academy™, Star Wars™ Jedi Knight II – Jedi Outcast™ ve Star Wars™ Republic Commando™ gibi birçok oyuna ücretsiz sahibi olacak.

Halihazırda Prime üyeleri, Prime Gaming'den 25'ten fazla bağımsız oyunu da anında ücretsiz olarak yükleyebiliyor. Bu oyunlar içerisinde Death Squared, Fatal Fury Special, Giana Sisters: Twisted Dreams, Gone Viral, HUE, Metal Slug 2, Pumped BMX Pro, Samurai Shodown II, The Darkside Detective ve The King of Fighters 2002 gibi eski popüler oyunlar ve ilk kez yayınlanan popüler oyunlar da yer alıyor.

Tüm bunların yanı sıra Amazon'un Crown Kanalı, 9 Temmuz'da Twitch.tv/Crown'da canlı olarak Ultimate Crown adı altında bir savaş oyununa da ev sahipliği yapacak. Bu savaşta MrBeast ve Ninja, 2022 Ultimate Crown Şampiyonu kemerinin yeni sahibi olmak için League of Legends'da kıyasıya bir mücadele verecek.

Temmuz ayının diğer ücretsiz oyunları:

Prime Gamingin oyun severler için bu ay ücretsiz oyunları,

  • Maniac Mansion
  • Suzerain
  • Fishing: North Atlantic
  • Fell Seal: Arbiter's Mark

Yorumlar