Teknoloji

Playstore’da en çok satılan oyunlar

Türk Telekom’un oyun platformu Playstore'un Çok satan ilk beş oyunu FIFA 21, PES 2021 Season Update, Need for Speed Payback, ve Doom Eternal yer aldı.

Playstore’da en çok satılan oyunlar

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore’da Bethesda, Warner Bros, EA Games, Ubisoft ve 2K Games gibi oyun şirketlerinin yapımlarının indirimli olarak satışa sunuldu. Oyunseverlerin en çok tercih ettiği yapımların başında geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştiren FIFA 21 bulunuyor.

Listenin ikinci sırasında ise Need for Speed serisinin son oyunlarından Payback yer alıyor.

Devasa açık dünya haritasında oyunculara otomobil, kamyon, motosiklet, motorbot, off-road aracı ve hatta uçak kullanarak neredeyse sınırsız keşif imkânı veren The Crew 2 listenin diğer popüler oyunu.

PES serisinin geçtiğimiz yıl oyun eleştirmenlerinin beğenisini kazanan 2020 versiyonunu en yeni oyuncu ve kulüp kadrolarıyla güncelleyen eFootball PES 2021 Season Update, listenin üçüncü sırasında yer alıyor.

Playstore yıl sonu kampanyasının bir diğer yıldızı ise FPS türünü ortaya çıkaran Doom’un hem oyun mecralarından hem de oyunculardan tam not alan yeni oyunu Doom Eternal oldu.

Yorumlar