Teknoloji

LG'den tadarken kazandıran yarışma: Life's Good Restaurant

LG Electronics, hem mutfağını LG markalı ürünlerle donatmak hem de Bengi Kurtcebe'nin lezzetlerini tatmak isteyenleri Life's Good Restaurant yarışmasına çağırıyor.

LGden tadarken kazandıran yarışma: Lifes Good Restaurant

LG Electronics'ten yapılan açıklamaya göre, şirket mutfakta yemek pişirmeyi ve yaratıcılığı daha keyifli hale getirme misyonunun bir parçası olarak tanınan aşçı Bengi Kurtcebe ile Türkiye'ye özel bir iş birliği yaptı.

LG Ürünleri kazanmak isteyenler Lezzet Noktası'na davetli

LG ve Kurtcebe, yemek meraklılarını, en sevdikleri yemekleri, resimleri ve bunların arkasındaki hikayeleri paylaşabilecekleri özel bir çevrim içi portal olan LG'nin "Life's Good Restaurant"ta "Lezzet Noktası"nı ziyaret etmeye davet ediyor. "Life's Good Restaurant" ziyaretçileri, karantina boyunca yaptıkları ekşi mayalı ekmeklerin, ev yapımı pide ve lahmacunların ya da geleneksel yemeklerin görsellerini burada paylaşabiliyor, tüm bu lezzetleri hazırlarken aile ya da arkadaşlarıyla geçirdikleri eğlenceli anların hikayesini anlatabiliyor.

7 Mayıs'a kadar yarışabilirsiniz

7 Mayıs'a kadar "Life's Good Restaurant"a yüklenen tüm görsel ve hikayeler, portalda yüklenme sırasıyla gösterilecek. Ünlü aşçı Bengi Kurtcebe, seçilen en iyi 3 yemeği kendi yorumuyla pişirerek kazananlara ikram edecek. Seçilen yemeklerin sahipleri LG'den InstaView buzdolabı, bulaşık makinesi ve mikrodalga fırın da kazanarak mutfak yeteneklerini LG'nin son teknolojiye sahip ürünleri ile bir üst boyuta taşıyacak.

Ne yapmak gerekiyor?

Katılımcılar ayrıca, Instagram, TikTok veya Facebook'ta da gönderi yapabiliyor, yemek görselleri ve hikayelerini bu mecralardan da paylaşabiliyor. Yarışmacıların dikkat etmesi gereken en önemli noktalar arasında hesaplarının açık hesap olması ve gönderilerinde "@LGTürkiye" hesabının etiketlenerek ve #FoodThatSlaps hashtag'ini içermesi bulunuyor. Benzer şekilde YouTube ve Vimeo'da, başlıkta aynı hashtag #FoodThatSlaps kullanılarak yemek pişirme veya yemekle ilgili bir video yayınlayarak da katılım sağlanabiliyor.

Yorumlar