Teknoloji

Kadınlararası PUBG Mobil Oyun Yarışması sürüyor

World Wide Women (WWW) PUBG Mobil Oyun Yarışması, 35 ülkeden 400’ün üzerinde takımın katılımıyla gerçekleşecek.

Kadınlararası PUBG Mobil Oyun Yarışması sürüyor

Fresh’N Gaming tarafından organize edilen, Wtech (Teknolojide Kadın Derneği) tarafından desteklenen Dünya Çapında Kadınlararası  PUBG Mobile oyun yarışması (World Wide Women (WWW) PUBG Mobile Game Competition)   31 Mayıs 2021 tarihinde başladı.

4 Aşamalı oyunlarda mini grup elemeleri ardından kalan 90 takım ile turnuva düzenine geçildi ve 5 Temmuzda çeyrek final süreci başladı. Çeyrek finalin ardından yarı final aşamaları sonucunda finale son 18 takım çıkacak. Finaller 21 Temmuz 2021 de başlayacak.

Ülkesini temsil etmek isteyen bütün PUBG Mobile kadın oyuncularının katılımı ile gerçekleşen yarışmada en küçük ödül 7000 TL. Aynı  zamanda kazanan takımlar, milli forma, milli oyuncu kartları ve E-Spor bünyesine katılma imkanı kazanıyor. 

Kocaeli Esports, Oyun Hizmetleri Esports, Beşiktaş Esports, Team Galaktikos, AntalyaSpor Esports, Fazer Clan ve Fair Roses  turnuvaya katılan takımlar arasında.

Yarışma tüm E-Spor severler için DLive kanalı üzerinden yayınlanıyor ve TikTok hesabı üzerinden de  heyecanlı anlarının tekrarı izleyebiliyor.

İlgi duyanlar için: 

Yayın linki: dlive.tv/VikingBeyi

Discord linki: discord.gg/DTqjzZmw

.

Yorumlar