Teknoloji

Boyner, Robot Bodi'yi tanıttı

Robot BODİ tanıtım toplantısında ünlü iş adamı Cem Boyner’in doğum gününü kutladı

Boyner, Robot Bodiyi tanıttı

Boyner Robotik Süreç Otomasyonu projesini (RPA) hayata geçirdi. RPA projesinin detayları 23 Eylül tarihinde Boyner çalışanlarının katıldığı dijital toplantıda çalışanlara aktarıldı.  RPA teknolojisinde yazılım robotları, çalışanlar tarafından yürütülen tekrar eden ve kesinlik bekleyen görevleri otomatikleştirerek iş yükünü azaltıyor, zamandan tasarruf sağlıyor ve çalışanların daha yüksek değerli işlere odaklanmalarına olanak tanıyor. 

Boyner Grup IT ve Dijitalden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Omni-Channel Genel Müdürü Cengiz Gürer ve projenin çözüm ortağı UiPath’in Satış Direktörü Volkan Kılıç dünyada ve Türkiye’de uygulanan RPA teknolojisinden örnekler verdiler.

Boyner’de hayata geçen RPA teknolojisi ve süreçlerini anlatan Boyner Büyük Mağazacılık Süreç Direktörü Çiğdem Özkan Akgün da Boyner’in yeni Dijital Takım Arkadaşı olarak lanse edilen ve Bodi adı verilen robotu çalışanlarla tanıştırdı.

Anime karakter olarak toplantıya katılan Bodi yürüttüğü işlerle ilgili bilgi verirken, eğlenceli yanıtlarıyla toplantıya renk kattı. Bodi tanıtım toplantısında sürpriz bir şekilde doğum günü şarkısı çalarak Boyner’deki çalışma arkadaşları ile birlikte çalışma arkadaşı Boyner Grup CEO’su Cem Boyner’in doğum gününü kutladı.

Yorumlar