Astroloji

Yengeç Burcu 2019 yılı burç yorumu

Astrolog Demet Hoşman'a göre astroloji verilerine göre 2019 yılında Yengeç Burcunu bekleyen olası haller

Yengeç Burcu 2019 yılı burç yorumu

Yengeç Burcu 2019 yılında diğer burçlarla ilişkiler

2019 yılında oğlak burçları ile yakın ilişkilerden uzak durmalısınız. Başlangıçta gözünüzü büyüleyen başlangıçlar olsa dahi geniş zamanda büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Terazi burçları ile geçmiş yıllarda aranızda geçen tatsızlıklar son bulur ve birbirinizden fayda görebilirsiniz.

Koç burçları ile olan ilişkileriniz bir ipte iki cambaz şeklinde gelişebilir. Birbirinize düşman gibi davranarak karşılıklı zarar verme yarışına girebilirsiniz.
Balıklardan yıl boyunca her anlamda destek alabilirsiniz. Sizin dertlerinizle kendi dertleri gibi ilgilenip ışık olmaya çalışacaklar.

Akrep burçları sert sözleri ile eleştirseler de zor anlarınızda hiç düşünmeden yardımınıza koşacaklar.
Kova burçları ise sizin tüm iyi niyetinize rağmen her konuda işlerinizi yokuşa sürerek önünüzü kesmek isteyeceklerdir.

Yengeç Burcu 2019'da meslek hayatı ve para durumu

31 Aralık gecesi transit Mars gezegeninin koç burcuna 2 aylık misafirliğinin başlaması ile mesleki anlamda zorlu bir koşturmaca içinde olacaksınız. Rakipleriniz zorlu oyunların içinde ayağınıza çelme takmaya çalışacaklar. Tüm düşmanlıklarını da aleni olarak uygulamaktan kaçmayacaklar. Bu süreci mesleki anlamda zorlu rakiplerinizi tanımanız açısından faydalı bir süreç olarak görebilir ve gardınızı alırsanız süreci en az zararla kapatabilirsiniz. Siz işinizde elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışın. Hatalarınızı aza indirin, yanınızda çalışanları da gözlemleyin ve olası sorunlar oluşmadan müdahale etmenin yollarını bulun. Mart ayı yeni iş başlangıçları anlamında oldukça önemli bir süreç olduğundan zorlandığınız konuları ve yapmak istediğiniz başlangıçları özellikle 17/ 24 Mart arasında gündeminize almalısınız. Boğa burcu transiti başlayacak olan Uranüs gezegeni de 7 yıl boyunca size destek olacak. Farklı işkolları gündeme gelebilir. Şu ana kadar yaptığınız işlere ek olarak farklı konulara da el atabilirsiniz. Hobilerinizi mesleğe çevirebilir ve düşündüğünüzün çok fazla para kazanabilirsiniz. Kaybetme korkunuz olmadan yapacağınız projelerde her şey kendiliğinden gelişerek, parlamanıza neden olabilirler. Arkadaşlarınız da kendinizi göstermeniz ve daha fazla para kazanmanız için kendileri kazanıyormuşçasına çaba gösterecekler. Artan kazançlarınız kendinize olan güveninizi yerine getirecek ve hayatın diğer alanları istediğiniz gibi gitmese de en azından maddi güvencenizi sağlamlaştırmanın huzurunu yaşayacaksınız. Yıl boyunca iş amaçlı çok fazla yolculuk yapabilirsiniz. Uzak ülkelerle yapılacak anlaşmalar size uzun yıllar gelir getirebilir. Yeni ülkeler görmeniz ve yeni insanlar tanımanız ufkunuzu açacak ve her konuda daha marjinal bir bakış açısına sahip olacaksınız. Genel olarak belirlediğiniz çizginin dışına çıkmaktan çekinen biri olmanıza rağmen 2019 da tüm yeniliklere açık olacaksınız.

Yengeç Burcu 2019'da aşk hayatı ve evlilik

2019 yılından bu yana evli yengeçler ilişkilerinde hayati sınavlar vermek zorunda kaldılar. Bekarlar için aşk hayatı bir hayli renkli olmasına ve çok fazla teklif alarak güzel bir süreç geçirmelerine karşın evli yengeçler ilişkilerini sürdürmekte ve eşleri ile orta noktada buluşmada bir hayli zorlandılar. Yengeç burcu aile kavramına ve evliliğe oldukça önem veren ve boşanmaya yatkın olmayan bir burçtur. İlişkide ne kadar zorluk yaşarsa yaşasın, şikayet etse dahi ilişkisini bitirmeye gönüllü olmaz. Fakat birçok yengeç eşine ulaşmayı ve ilişkisindeki yaraları sarmayı başaramadığından 2019 karar yılı olacak. Vereceğiniz karar devam da olsa, bitiş de olsa şunu bilmelisiniz ki uzun yıllar sonra geçmişe baktığınızda doğru karar verdiğinizi düşünerek iyi ki bu yönde karar vermişim diyeceksiniz. Geçmiş yıllarda adeta bir dedektifliğe soyundunuz ve sizden gizlenen her konuyu sert tavırlarla ortaya koydunuz. Birbirinize olan güveninizin de kaybolması nedeni ile karşılıklı olarak yapıcı olmak yerine yıkıcı oldunuz. Her iki tarafta daha fedakar olduğunu savunurken bile birbirinizi dinlemek bir yana sadece kavga ederken konuşur hale geldiniz. Artık kendinize odaklanın, hatalarınızı ortadan kaldırın ve kendinizle uzun yılların yüzleşmesini yapmaya çalışın. Böylelikle aşk ve evlilikte olumlu veya olumsuz gelişmeler karşısında kendinizi suçlamamış olursunuz. Yalnız yengeçler gerçek aşkı bulmak için ekim ayına kadar bekleyecekler. Aniden başlayan ve aniden biten ilişkiler sonbahara kadar devam edecek. Sonbahardan itibaren gezegenler size gerçek aşkı fısıldayacak.

Yengeç Burcu 2019'da aile fertleri

2019 yılı yetişkin çocukları olanların yengeçlerin onlarla övüneceği bir yıl olacak. Çocuklarınız iş ve eğitim alanlarında parlayacak ve oldukça kısmetli bir yıl geçirecekler. Ebeveynlerinizin sağlık sorunları yıl boyunca onları zorlayacağı gibi siz de normalden daha fazla yanlarında olmak zorunda kalacaksınız. Aileniz sizin için her şeyden daha önemli olduğundan onlar herhangi bir sorunla uğraştığı zaman yaşam sevincinizi kolaylıkla kaybedebiliyorsunuz. Oysa sizin güçlü olmanız onlarında daha hızlı iyileşmelerine sebep olacağından metanetinizi kaybetmemelisiniz.

Yengeç Burcu 2019'da sağlık

Zıt burcunuz oğlakta transit geçiş yapan Pluton, Satürn ve Güney ay düğümü sağlığınızı bir hayli zorlayabilir. Üreme organlarınız, mideniz, cilt ve dişlerle alakalı sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Basit şikayetleriniz de olsa müzmin hale gelmemesi için mutlaka doktor yolunu tutmalı ve tedavinizi olmaya çalışmalısınız. Fiziksel sağlık sorunlarınızın altında psikolojinizin de etkin olduğunun bilincinde olarak hiçbir olayın sizi fazla yıpratmasına izin vermemelisiniz.

Yorumlar