Astroloji

Yay burcunda Dolunay’ın burçlara etkileri: 14 Haziran

14 Haziran Dolunay’ı burçları nasıl etkileyecek? 14 Haziran Yay burcunda dolunayın burçlara etkilerini astroloğu Funda Koç yorumladı.

Yay burcunda Dolunay’ın burçlara etkileri: 14 Haziran

14 Haziran Dolunay’ı burçları nasıl etkileyecek? 

14 Haziran günü Türkiye saati ile saat 14:51’de 23 derece Yay burcunda bir dolunay meydana geldi. Bu dolunay özellikle uluslararası ilişkiler, din adamları, üniversiteler ve yabancılarla ilgili konuları gündeme taşıyabilir. Anın yükseleninin 15 derece Terazi burcunda olması ve yönetici gezegeni olan Venüs’ün de halen Uranüs ile kavuşum enerjisinde olmasından dolayı özellikle ani gelişecek süreçlere ve finansal dalgalanmalara şahitlik edebileceğimiz bir süreçte olacağız. Öte yandan denge kurulması adına diplomasi görüşmeleri de hız kazanacaktır bu süreçte. Kısacası bu dolunay bizlerin hayatında süregelen sorunlara çözüm bulmamızı sağlayacak ilahi bir dolunay niteliğinde. Ancak buradaki asıl olumsuz etkiler Neptün ile gelecektir. Burada Satürn’ün destekleyici açısı ise bizlere sorumluluk alma vaktinin geldiğini, aksi takdirde ciddi hayal kırıklığı yaşama etkisinin son derece olası olduğunu vurguluyor. Olgun ve üzerinde detayla düşünülmüş kararlar alınacak bir zaman dilimindeyiz. Kolektif alanda aldanma, aldatılma, siber saldırılar, seller, bağımlılıklar ve zehirlenme vakaları görülebilir.

Bakış açımızı değiştirmemizi gerektirecek bir dolunay

Bu dolunay her birimizin gelişimine hizmet edecek olan ve bakış açımızı değiştirmemizi gerektirecek bir dolunay olacak ve bu gelişimimiz için de bazı krizleri ve hayal kırıklıklarını beraberinde getirecektir. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek adına destekleyici etkileri barındıran hem sorumluluklarımızı bize hatırlatan hem de çözüm üretme potansiyeli ile destekler sunan bir dolunay ile karşı karşıyayız. Yay etkisi bu kadar baskın bir dolunay elbette seyahatleri de beraberinde getirecektir. Birçok okurumun hayatında seyahat konuları aktive olacaktır bu dönemde. Bireysel hayatlarda özellikle ikili ilişkiler her zamankinden daha aktif olacaktır. Yeni başlayacak ilişkiler gündeme geleceği gibi, aniden ihanet haberlerine bağlı kopuşlar ve ayrılıklar da görülebilir bu süreçte. Adalet veya hukuksal konularla ilgili süregelen davalar hızlanabilir bu süreçte ve hatta karara bağlanacak birçok mahkeme de görülebilir.

Dolunayın bir diğer etkisi ise Rasalhague adlı bir sabit yıldız ile beraber çalışıyor oluşu. Bu da özellikle kadınlara karşı sapkın davranışlarla ilgilidir. Ayrıca halüsinasyona sebep olan ilaçlar ve tedavilerle ilgilidir. Bu yıldızın etkisi ile birlikte önümüzdeki iki haftalık süreçte şahit olacağımız haberler arasında, kadın tacizleri, ilaç, alkol veya madde kullanımının sebep olduğu halüsinasyon vakaları, böcek, yılan, köpek ve her türlü hayvan saldırıları ya da ısırıkları gündemi meşgul edecektir. Önümüzdeki günlerde enfeksiyon hastalıkları, zehirlenmeler, aşırı alkol ve madde kullanımı, seller gibi haberlere şahitlik edebiliriz.

Koç ve Yükselen Koç: Dolunay sizleri uluslararası işler, yüksek öğrenim, yurt dışı yolculukları, uzun seyahatler ve mahkemeler alanında etkilemeyecektir. Bu konulara dair beklediğiniz haberler, tamamlanması istediğiniz bir süreç var ise önümüzdeki zamanlarda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz veya olayları tekrar ele alarak bu kez farklı bir çözüm üretebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Dolunay sizleri krediler, borçlar, vergiler, nafaka ve miras konularında etkileyecektir. Bu konulara dair tamamlanmasını beklediğiniz bir süreciniz varsa bu dolunay beklediğiniz tamamlanma enerjisini aktive edecektir. Ödemeyi unuttuğunuz veya nasıl ödeyeceğinizi düşündüğünüz kredi ödemesi için ise yeni çözüm yolları geliştireceksiniz endişelenmeyin.

İkizler ve Yükselen İkizler: Dolunay sizleri eş, ortak ve evlilik konusunda etkiyecektir. Evliliğinizle ilgili farkında olmadığınız bazı konular gündeme gelebilir ve sizi biraz kırabilir bu süreçte. Bazı evliliklerde ihanet durumları su yüzüne çıkabileceği gibi, öncesinde yaşanmış bu gibi konular tekrar gündeme gelebilir ve konuya dair yaşadığınız sıkıntılar için farklı bir çözüm üretebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Dolunay sizleri iş ortamı günlük işler, evcil hayvan ve sağlık konularında etkileyecektir. Bu konularda beklediğiniz süreçler var ise önümüzdeki günlerde tamamlanma evresine girecektir. Evcil hayvanınızın, sizin veya aile bireylerinin sağlık sorunları sizi biraz kaygılandırabilir bu süreçte ancak iş ortamında yaşadığınız sorunlara farklı çözümler üreterek üstesinden gelebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Dolunay sizleri çocuklar, hobileriniz, aşk hayatı ve seyahatler alanında etkileyecektir. Bu konularda tamamlanmasını istediğiniz süreçlere dair sorumluluğu alarak çözüm ürettiğiniz takdirde tamamlanma yaşayabileceğinizi müjdelemek isterim. Ancak bazı Aslanlar ise aşk yaşıyor oldukları partnerin ihaneti ile sarsılabilirler. Unutulmamalıdır ki burada ne yaşanırsa yaşansın sizin için en hayırlısı olacak.

Başak ve Yükselen Başak: Dolunay sizleri ev, aile, taşınma, emlak alım satımı ve babanızla ilgili konularda etkileyecektir. Bu konularda bir süredir beklediğiniz haber veya durum söz konusu ise bu konuda beklediğiniz tamamlanmayı önümüzdeki günlerde yaşayabilirsiniz. Bazı okurlarım ise kendilerine ev alabilir, ev satabilir veya ev değiştirme kararı alabilirler.

Terazi ve Yükselen Terazi: Dolunay sizleri iletişim, eğitim, komşular ve kardeşlerle olan ilişkiler noktasında etkilemeye hazırlanıyor. Bu süreçte bu konulara dair tamamlanmasını beklediğiniz bir konu varsa artık sonlanabilir. Ayrıca Neptün enerjisi ile özellikle kardeş, kuzen ve komşularla iletişiminize dikkat edin, keza kolaylıkla ipler kopma noktasına gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Dolunay sizleri gelirleriniz, maddi yatırımlar ve taşınabilir mallar noktasında etkisi altına almaya hazırlanıyor. Bu konuda beklediğiniz haberler önümüzdeki günlerde sonuçlanarak önünüze gelebilir. Özellikle yatırım yaparken Neptün etkisinin aktif olduğu enerjiler ile karşınızdaki kişi ya da kurumun gerçekten güvenilir olduğundan emin olarak paranızı yatırın demek isterim.

Yay ve Yükselen Yay: Dolunay sizleri sağlığınız, dış görünüşünüz ve karakter yapınızla ilgili etkilemeye hazırlanıyor. Artık kendinize dair kararlar alarak bunları uygulamaya dökmek isteyeceğiniz zamanlarda olacaksınız. Fiziksel görümümüzle ilgili bir operasyon kararı alabileceğiniz gibi yaz ayları kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlamışken, diyet programına da girmeye karar verebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Dolunay sizleri gizli düşmanlar, hastaneler, hapishaneler, bilinçaltı korkularınız noktasında etkilemeye hazırlanıyor. Bir süredir bu konulara dair tamamlanmasını istediğiniz bir konu varsa, artık beklediğiniz tamamlanmayı yaşayabilirsiniz. Bazı okurlarım ise bu süreçte bazı düşmanları ve arkadan çevrilmiş bazı konulara bağlı hayal kırıklığı yaşayabilirler ve kendi kabuklarına çekilmek isteyebilirler.

Kova ve Yükselen Kova: Dolunay sizleri sosyal çevre ve arkadaşlar alanında etkilemeye hazırlanıyor. Kendinizi yeni gruplar dahil edebileceğiniz gibi bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de gözden geçirme kararı alabilirsiniz. Çevrenizde bir yapılanma içerisine girebilir, hatta arkanızdan konuşan arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkaracağınız bir evre yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Dolunay sizleri kariyer, iş, anne sağlığı ve statünüz noktasında etkilemeye hazırlanıyor. Bir süredir kariyer alanı ilgili beklediğiniz haberler artık kapınızı çalabilir hatta hayallerinizin işi sizi bulabilir. Annenizin sağlık problemine bağlı ameliyat gibi durumlar söz konusu olabilir veya bazı okurlarımın statüsü bu dönem değişebilir.

Astrolog Funda Koç – (Astrolog Hera) / formsante.com.tr

Yorumlar