Astroloji

Yay Burcu 2019 yılı burç yorumu

Astrolog Demet Hoşman'a göre astroloji verilerine göre 2019 yılında Yay Burcunu bekleyen olası haller

Yay Burcu 2019 yılı burç yorumu

Yay Burcu diğer burçlarla ilişkiler

2019 yılında ikizler burcu yakınlarınız içlerinde biriktirdikleri geçmiş kızgınlıkları ile karşınıza geçebilirler.

Balık burçları ise iyi niyetli oldukları halde size ait sırları başkaları ile paylaşarak zor duruma düşmenize neden olabilirler. Balıklarla olan her tür ilişkinize aşırı özen göstermelisiniz en büyük kazıkları onlardan yiyebilirsiniz.

Koç burçlarından büyük faydalar görebilirsiniz. Tek kelime ile iyi ve kötü gününüzde her zaman yanınızda olmaya devam edecekler.

2019 yılında de aşk konularında da aslanlar yine en ön sırada olacaklar. İçinde tutkunun da olduğu saygıya dayalı ilişkiler kurabilirsiniz.

Komşu burcunuz oğlaklarla aşk ve iş konularında temkinli olmaya çalışın, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Yay Burcu 2019'da meslek hayatı ve para durumu

2015 yılından bu yana tüm bilgi ve becerilerinize rağmen türlü engeller yüzünden işinizde bir türlü ilerleyemediniz. Kendinize olan güveniniz azalmaya başladığı için işiniz de çok verimli de olamadınız. 2018 yılında iş yerinizde bazı kısıtlanma ve işten çıkarılmalarında gündeme gelmesi ile her an işinizi kaybetme korkuları yaşadınız. Başka yerlere yaptığınız başvurularınız da istediğiniz gibi sonuçlanmadığı için kendinizi köşeye sıkıştırılmış hissi içinde tamamladınız. Olayları akışına bırakan, pozitif ve hırslı biri olmamanıza rağmen koşullar sürekli olarak zorladığı için karakteriniz dahi değişmeye başladı. 2019 yılı canınızı sıkan birçok olayı geride bırakmanızı sağlayacak. Tek dikkat etmeniz gereken konu başkalarına vereceğiniz borç ve kefil olma gibi durumlarda yaşanabilir. Artık umutsuzlukları geçmişte bırakacaksınız ve her şey lehinize dönecek. Artık umut etmekten vazgeçtiğiniz terfiler de mart ayından itibaren gelebilir. Kendi işinizi yapan biri iseniz yeni bir ortaklık sayesinde eski gücünüzü toplamaya başlayacaksınız. Yüzünüz gülmeye başlayacak. Maddi ve iş sorunlarınızı halletmeniz tüm ilişkilerinize olumlu yansıyacak ve eskisi gibi hayat dolu olmaya başlayacaksınız. Yaşadığınız tüm sıkıntıları hiçbir zaman unutmayacak ve önemli bir ders niteliğinde kabul edeceksiniz. Artık zaman kaybetmek istemiyorsunuz. Kendinizde eksik gördüğünüz konuları da gündeminize alacak ve ortadan kaldırabileceksiniz. Eğitimle alakalı geçmiş yıllarda sorun yaşayan yaylar da eksik eğitimlerini tamamlama fırsatları bulacaklar. Yeniden büyük bir azim içinde kendinizde eksik bulduğunuz her konuyu gündeme alacak ve gelişiminiz için olumlu olarak tamamlayacaksınız. Temmuz ve kasım ayları el attığınız her konuyu paraya çevirebilirsiniz. 2019 yılında mal, mülk sahibi olma şansınız da artacak. Ailenizde size maddi anlamda büyük destekler verecek ve ayağınız ve yorganınız yıllar sonra denk düşecek. Kazanmaya başladıkça muhtaç olanları da unutmayacak ve özellikle de kimsesiz çocuklara destek vermeye çalışacaksınız.

Yay Burcu 2019 yılında aşk hayatı ve evlilik
Aşk hayatınız son 5 yıldır belli bir çizgide gitmedi ve sürekli gelgitler içinde oldunuz. Aniden başlayan aşk ilişkileriniz aynı hızla ortada bir sebep olmaksızın bitti ve her giden kişi ayrı hayal kırıklıkları yaşamanıza neden oldu. Transit Jüpiter gezegeni size uzun yıllardır hasretini çektiğiniz büyük aşkı getirebilir. Yakın bir arkadaşınız sevgiliniz ile tanışmanızı sağlayarak aşkınızın mimarı olacak. Evlilik için siz ve partneriniz acele etmeden beraberliğinizin tadını çıkaracaksınız. Partnerinizin hayatınıza girmesi ile işlerinizin de yolunda gitmeye başlaması ile onu şans meleğiniz ilan edebilirsiniz. Uzun yıllardan bu yana aşkı, romantizmi ve arkadaşlığı aynı kişide deneyimlemek harika duygular hissetmenize sebep olacak.

Evli yaylar da uzun yıllardır onlara biçilen mutsuzluk kaftanını üstlerine giyip mutsuzluğu kabullenmiş durumdaydılar. Siz ve eşiniz birbirinize karşı soğuk ve anlayışsız davranışlar içinde hiçbir şey paylaşamaz oldunuz. Sorunlarınız birikti ve halletmediğiniz gibi üstüne yenilerini de eklemiş olarak birbirinizden uzak davranışlar içinde oldunuz. Eşinizle paylaşacağınız hiçbir şey olmadığını, konuşamadığınız ve bir türlü anlaşma yolunu bulamadığınızı düşünmeye başladınız. Yalnızlığı ve mutsuzluğu kaderinizmiş gibi kabul eder oldunuz. Mart ayında eşinizle aranızda büyük bir patlama şeklinde kavga edebilirsiniz. İkinizde içinizde biriken ne varsa birbirinize haykıracak ve aslında rahatlayacaksınız. Aranızda geçen kavganın ne kadar faydalı olacağını ilerleyen günlerde göreceksiniz. Birbirinizi kaybetmekle karşı, karşıya gelmeniz ve içinizde biriken her şeyin ortaya dökülmesi neticesinde aslında birbirinize yakınlaşmaya da başlayacaksınız. 2019 sizin için tamir yılı olacak. Eşinizle önce arkadaş olacak, ardından aşkınızı tazeleme fırsatları yaratacaksınız.

Yay Burcu Aile fertleri ile olan ilişkiler
2019 yılında yaşlı yakınlarınızın bazı alerjik hastalıkları ve unutkanlıkları sebebi ile sizi üzebilirler. Tıbbi tedavi yanında her şeyin sevgi ile daha kolay çözüleceğini düşünerek yakınlarınızdan ilginizi esirgememelisiniz. Yıl boyunca yakınlarınızla her fırsatta bir araya gelmeye çalışacak ve ailenin önemini bir kez daha anlamış olacaksınız.

Yay Burcu 2019 yılında sağlık
2015 Eylül ayından bu yana sağlığınız bir hayli hassastı yaşadığınız sorunlar hem psikolojinizi hem de fiziksel sağlığınızı bozdu. Dişleriniz, karaciğeriniz, kemikleriniz, bacaklarınız ve bağırsaklarınızla alakalı hastalıklarla uğraşmak zorunda kaldınız. 2019 yılının ilk üç ayı bazı gıda zehirlenmelerine sebep olacağından dolayısı ile bağırsaklarınız da hassas olacak. Nisan ayından itibaren ise uygun tedavi yollarını bulacak ve yıl bitmeden şifa bulacaksınız.

Yorumlar