Astroloji

Koç Burcu 2019 yılı burç yorumu

Astrolog Demet Hoşman'a göre astroloji verilerine göre 2019 yılında Koç Burcunu bekleyen olası haller

Koç Burcu 2019 yılı burç yorumu

Koç Burcu 2019'da diğer burçlarla ilişkiler

2019 da Koçları mesleki anlamda Oğlaklar zorlayabilir, aralarında mesleki rekabetler söz konusu olabilir. Yengeç yakınlarınız sürekli şikayetleri ile canınızdan bezdirebilirler.

2019 da Yay burcundan maddi destek ve yurt dışı bağlantılar konusunda yardım, Akrep burcu ile geçmiş yüzleşmesi yaparak daha iyi ilişkilerin temelini atabilirsiniz.

Boğa burcu çözülmemiş miras konularında çözümler üretebilir ve çok fazla para kazanmanıza destek verebilir. Kova burcu sevdiklerinizle övünebilir ve karşılıklı olarak güçlü bağlantılar kurup fayda sağlayabilirsiniz.

Koç Burcu 2019’da Meslek Hayatı ve Para Durumu

Yeni yıla transit Mars’ın 2 aylık Koç burcu geçişi ile başlayan Koçlar oldukça korkusuz ve düşmanlarına kafa tutan yapıda davranacaklar. Mars ve Jüpiter arasındaki üçgen açı yeni yılın ilk aylarında yakınınız olan erkeklerin sağlayacağı önemli fırsatları gündeme getirecektir. İş hayatınızda yaptığınız işlerin dışında yeni ve farklı iş deneyimi fırsatları da yakalayacaksınız. Adınızı duyurabilir, yıllardır beklediğiniz üne kolaylıkla kavuşabilirsiniz. Yurt dışında doğmuş veya yurt dışında güçlü bağlantıları olan kişilerle ortak işler yapabilir, düşündüğünüzün de üstünde büyük gelirler elde etme olanaklarını hayatınıza katabilirsiniz. Maddi kazançlarınız yıl boyunca düşündüğünüzün çok fazla üstünde olacak. Para kazanmakta zorlanmayacaksınız fakat aşırı harcamalara meyilli olan cömert koçlar yılın ilk ayları gereksiz yere yaptıkları harcamaları yüzünden mali idareyi yakınlarına bırakarak, onların sayesinde para biriktirmeye yönelik davranacaklar. Hayatı boyunca mucizelere inanan ve cömertlikleri ile gönüllere taht kuran iyiliksever koçlar yaptıkları her iyiliğin fazlası ile ödüllendirileceği, maddi anlamda ferah bir yıl geçirecekler.

Koç Burcu 2019'da Aşk Hayatı ve Evlilik

Koç burcu aşık olduğu zaman partnerini dünyanın merkezine oturtur. Bir yandan onu yüceltirken diğer yandan baskıcı davranışları ile karşısındakinin zaman zaman kendisini silik bir kişilik olarak hissetmesine neden olur. Sevdiği kişinin her şeyine karışır, bir yanı onun diğer insanlar üzerinde hayranlık bırakmasını istediğinden giyiminden oturuşuna, konuşmasına kadar mükemmel olmasını isterken diğer yandan aşırı beğeni alan partnerini elinden alacaklarını düşünerek onu bastırmaya çalışır. İsyanlar ve kavgalar sırasında sürekli olarak haklı olduğunu savunur. İşte bu tip davranış şekillerini yeni yılın ilk aylarında sıklıkla partnerine yansıtacağından, yakınları uzlaşmak için Koç’un sakinleşmesini beklemeli ve iyi niyetle sözlerini dikkatli seçerek kullanmalıdır. Koçların büyük bir bölümü aşk konularında yılın ilk aylarında transit Mars gezegeninin yarattığı tutku, kıskançlık ve çabuk kızan yönlerinin ortaya çıkması sebebiyle partner ile oldukça şiddetli tartışmalar yaşayabilir. Öte yandan öne çıkan güçlü libido ile olağanüstü romantik anlarda sürece damga vurabilir. Mars savaş, cinsellik ve aynı zamanda çocuksu nitelikleri olan bir gezegen olduğundan iki ay boyunca bir dargın bir barışık günlere hazırlıklı olmalısınız. Aşkın acı yönünü yaşamanız aslında partnerinizle birbirinizi yoğun özlemeye neden olacağından gerçek barış sağlandığında birbirinizin kıymetini daha çok anlayacaksınız. Koç burcu etkisi taşıyan kişilere kızgın anlarında yumuşak ve sevgi dolu davranılırsa o sert halinden eser kalmaz. Acıma duygusu ve pişmanlık yaşayarak kırdığı kişi için köle gibi davranabilir. Kullanılmadığını hissettiği sürece cömertlikte onunla kimse yarışamaz. Koç yakını olanlar yılın ilk aylarında sevgi dolu davranmayı başarabilirlerse koçun sert hali yumuşar ve idare edilir hale gelir. Yıl boyunca Jüpiter üçgeni onları bir hayli yapıcı hale getireceğinden birkaç ay sabretmeye değer. Jüpiter sayesinde ilişkilerinize yeni bir form verebilir ve evlilik adımları atabilirsiniz. Evlenmekten de boşanmaktan da korkuları olmayan koçlar fazla düşünmeden duygularına teslim olarak hızla dünya evine girebilirler. Evli koçlar ilk iki ay boyunca birbirlerine düşman gibi davransalar da Mars enerjisi bitiminde birbirlerine daha sıkı sarılarak arada kavga etmenin ilişkilerine fayda sağladığı konusunda hemfikir olacaklar.

Koç Burcu 2019’da Aile Fertleri

2019 yılı ailedeki yaşlı yakınlarınızın sağlık sorunları ile çok fazla uğraşacağınız bir yıl olabilir. Karşılıklı olarak birbirinize şefkatli ve yapıcı davranışlarda bulunacak, sağlık sorunlarının giderilmesi için ellerini bırakmayacak ve değişik tedavi yolları da bulmaya çalışacaksınız.

Koç Burcu 2019’da Sağlık

Satürn, Pluto ve Güney Ay Düğümü’nün Oğlak burcundan yaptığı kare açı nedeni ile mart ayından itibaren sağlığınıza bir hayli özen göstermeniz gerekiyor. Dünya ile savaşmaktan korkmayan koçlar doktora gitmek söz konusu olduğu zaman ertelemek için ellerinden geleni yaparlar. Hatta yakınları onları doktora götürmesin diye hasta olduklarını dile getirmezler bile. Fakat bu yıl bu özelliğinizi rafa kaldırın ve küçük şikayetleriniz dahi olsa kontrolden geçmeye çalışın. 2019 yılı koç burcu için sağlığı ile alakalı önlem almayı başarırsa aşk ve maddi konularda harika bir yıl olabilir. Özellikle dişler, kemikler, romatizmal sorunlar ve üreme organları uzun süreli tedavi hatta operasyon gerektirebilir. Sonbahara kadar sağlığınız bir hayli hassas olacak. Ülser ve migren gibi aslında altında birtakım sıkıntılar yatan müzmin hastalıklarınız da yeniden nüksedebilir. Ayrıca kilo alma eğiliminiz de artacağından tüm yıl yediklerinize daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

Yorumlar