Astroloji

Jüpiter'in balık burcuna geçişi burçları nasıl etkiliyor?

Zodyak turunu 12 yılda tamamlayan ve her burçta yaklaşık bir sene kalan Jüpiter 14 Mayıs'ta Balık Burcuna geçiş yaptı. Burçlara olası etkilerini astrolog Burcu Çakır yorumladı.

Jüpiterin balık burcuna geçişi burçları nasıl etkiliyor?

Gökyüzünün en iyicil etkiler barındıran, en verici, en bereketli ve şanslı gezegeni Jüpiter 14 Mayıs Cuma gecesi Balık burcu transitine başladı.  Jüpiter, Retro hareketi yüzünden 28 Temmuz’da tekrar Kova burcuna dönecek ama 29 Aralık’ta da tam bir senesini geçireceği Balık burcu transitine kaldığı yerden devam edecek.

Astrolojide Balık burcunu Jüpiter yönetir. Kendi yönettiği burçta transit etmesi temsil ettiği konularda oldukça pozitif etkiler dağıtacağından Balık burcu transiti oldukça önemlidir.

Balık, Zodyak’ın en verimli ve en son burcudur. Kendisinden önce gelen tüm burçların tamamlanmasını ve birlik olma döngüsünü anlatır. Manevi güce teslimiyeti ifade eder.

Jüpiter’de temsil ettiği inanç, adalet, iyimserlik, fedakârlık, başarı, şans, genişleme ve büyüme konularında eli bol ve cömert şekilde kendini göstermeyi sever.

Manevi tarafımızı besleyeceğimiz bir dönem başlıyor

Önümüzde Jüpiter’in Balık burcunda transit edeceği zamanlarda manevi tarafımızı besleyeceğimiz bir dönem başlıyor. Kadersel yolumuzda etkili olacak bu transit ruhumuzun aradığı genişlemeyi ve bereketi bize sunabilir. Kendimizi fedakârca ortaya koyabiliriz. Hayatın getirdiklerine karşı kendimizi akışa bırakmak hiç olmadığı kadar kolay gelebilir.

BALIK BURCUNDA JÜPİTER BURÇ YORUMLARI

En verimli burç ile en şanslı gezegen birleşiminin yükselen burçlara göre yorumları ise şöyle

Yükselen Koç Burcu: Hayatın manasını aramak, manevi ve spiritüel konularda çalışmalar yapmak için şans sizden olacak. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekebilir.

Yükselen Boğa Burcu: Arkadaşlarınızdan yana şanslı bir dönem başlıyor. Sosyal çevrenizi genişletebilir ya da arkadaşlarınıza ilham kaynağı olabilirsiniz.

Yükselen İkizler Burcu: Kariyerinizde şanslı bir dönem başlıyor. İş değişikliği, terfi veya yeni bir iş başlangıcı olabilir.

Yükselen Yengeç Burcu: Eğitim, yurtdışı ve yabancılarla ilgili işlerinizde şans sizden yana olacak. Uzak yerlere seyahat yapabilirsiniz.

Yükselen Aslan Burcu: Ortaklaşa sahip olduğunuz değerlerde artış olabilir. Bu dönem eşinizle veya ortağınızla bu gelir artışınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Yükselen Başak Burcu: Eş ve ortaklardan yana şanslı bir dönem başlıyor. Ayrıca kendinizi tanıtmanız için de elinize şans ve fırsatlar geçebilir.

Yükselen Terazi Burcu: Varsa çalışanlarınızdan destek alacaksınız. Günlük işlerinizde artış olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

Yükselen Akrep Burcu: Aşk ve çocuklar konusunda şanslı bir döneme başlıyorsunuz. Neşeli bir ruh halinde olacak ve hobilerinize vakit ayırmaktan mutlu olacaksınız.

Yükselen Yay Burcu: Eviniz, büyükleriniz kısacası ailevi konularda şans sizden yana olacak.

Yükselen Oğlak Burcu: Eğitim ve iletişim konularında şanslı olacaksınız. Bol bol kısa seyahatler yapabilirsiniz.

Yükselen Kova Burcu: Maddi gelirlerinizde artış olabilir ve yakın çevrenize destek olma imkânı bulabilirsiniz. Eliniz bol ve cömert olacaksınız.

Yükselen Balık Burcu: Jüpiter yükselen burcunuzda seyahat edeceği için en şanslı sizsiniz! Kendinizle alakalı her türlü konuda ve gerçekleştirmek istediğiniz girişimlerde şans sizden yana olacak.

Astrolog Burcu Çakır - Posta

Yorumlar