Astroloji

İş Dünyası için 2019 Türkiye Astroloji Ajandası

14 yıl banka ve aracı kurumlarda yönetici olarak çalışan, 2007’ de Londra'da astroterapist ünvanı alan Aytuğ Yüceer Özdemir, 2019 Türkiye Astroloji Ajandasını yorumladı

İş Dünyası için 2019 Türkiye Astroloji Ajandası

Türkiye için…

Yeni yılda hangi alanda yeni yatırımlar olacak? Hangi sektör ‘en çok kazandıran’ unvanını alacak? İstihdam artışı nerede yaşanacak? Yerel seçimlerde nasıl bir sonuç çıkabilir? Vergiler bu yıl gündeme damgasını vurur mu? Kuraklık, aşırı yağışlar yurdu etkiler mi? Borsa en çok hangi aylarda konuşulacak?

İş dünyası için…

Sosyal medyada iş kurma şansı kimlerin olacak? Şahane bir ortaklık için en mükemmel zaman ne? Hangi burç borsadan para kazanacak? Loto-Toto-Piyango kimlere vuracak? Kimler seyahate çıkmalı, aradığı aşkı yakalamalı? Kimler yeni bir ev almaya hazır olmalı? Büyük projeler hangi burcun iş adamlarının kapısını çalacak? Kariyerde kimleri şahane bir yıl bekliyor?

TÜRKİYE’NİN 2019 ASTROLOJİ FOTOĞRAFI

2019 da asker ve polis alanında personel yenileme faaliyetleri artarak devam edebilir. Sağlık alanında yeni yatırımlar olabilir.2019’ un en çok kazandıran sektörlerinden biri sağlık sektörü olacak gibi gözüküyor. Bazı sendika yöneticileri ile ilgili davalar, hukuki konular söz konusu olabilir. Yıl boyu en çok kazandıran sektör ise gıda, süpermarket, yeme – içme, restoranlar, oteller olabilir. Bu sektörler çalışan sayılarını arttırabilir.

2019 da hapishanelerde hüküm giymiş kişiler için yine af konuları gündeme gelebilir. Ülke olarak yine uluslararası diplomasi, uluslararası ticaret konularında bazı zorlanmalar yaşayabiliriz. Maalesef komşu ülkelerde süren savaşlardan olumsuz etkilenmeye devam edeceğiz.

Yerel seçimlerde beklenmedik sonuçlar gelebilir. Yerel yönetimlerde hızlı bir kabuk değişimi süreci yaşanabilir. Özellikle yerel meclis kompozisyonları beklentilerin çok dışında gerçekleşebilir. Nükleer enerji konularında bazı ani ve çarpıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

2019 da ülkemizde diğer ülkelerin gizli istihbarat faaliyetleri artabilir,2019 suç örgütlerinin en tepe kadrolarının yakalandığı bir yıl olarak tarihe geçebilir.

2019 boşanma oranlarının çarpıcı şekilde arttığı bir yıl olabilir.

Ocak ayı dış ticaretin yoğun olduğu bir ay olurken, şubat ve martta gündem yerel secimler ile diyanet konularında yoğunlaşabilir, nisan ay ise kamusal yardım faaliyetlerinin artması söz konusu olabilir. Göçmenler için yapılan harcamalar artabilir. Mayısta ülke gündemi gayrimenkul vergileri ile yüklü olabilir, yerel yönetimlerin topladığı vergilerde artışlar söz konusu olabilir. Haziran – temmuz ise daha çok kurumsal ve bireysel vergiler konularının konuşulduğu, kamu maliyesinin gelirlerinin artması gereğinden bahsedildiği bir yıl olabilir. Bazı durumlarda ise yine vergi afları söz konusu olabilir. Ağustos ve eylül ayında kamuoyu ulaşım konularından söz ediyor olacak. Hem toplu ulaşım hem bireysel taşıtlarla ilgili konular var. Ekimde kuraklık ya da aşırı yağışların ekinleri etkilemesi söz konusu olabilir. Kasım-aralıkta en çok borsa ve spekülatif kazançlar gündemde olacak.

KOÇLAR -YÜKSELEN KOÇLAR

2019’DA HER TÜRLÜ YATIRIM SİZİ ZENGİNLEŞTİRİP İTİBARINIZI ARTTIRACAK…

2019’da en şanslı olduğunuz itibarınızın artısı olacak gibi gözüküyor. 2019 yılının aralık ayına dek bu fırsatlar iyi değerlendirirseniz Aralık’tan itibaren kariyerinizle ilgili peş peşe şanslar yaşayacaksınız. Gelişim fırsatlarını kaçırmadan mümkün olduğunca kendinizi yenileyin bol seyahat edin keza bu yıl aşka yolculuklarda rastlayabilirsiniz. Tanınma, sosyal medyada iş kurma ,kitlelere açılma gibi hayalleriniz varsa 2019’da bu hayali gerçekleştirmek için şans yanınızda olacak.

 ARTIK ÇOK DAHA İYİ BİR PARA YÖNETİCİSİ OLACAKSINIZ…

Mart’tan itibaren boğa burcu ilerleyişiyle kazançlar alanınıza geçen Uranüs, mali konularda arkadaşlarınız ya da sosyal çevredeki bağlantılarınız daha fazla para kazanmanızı sağlayacak. Uranüs Ağustos ortasından yıl sonuna dek gerileyeceği için yaz aylarına kadar olan sürede maksimum çaba ile finansal alandaki şansınızı değerlendirin. Bu yıl ummadığınız kadar birikim yapabilir hatta bunları şahane yatırımlara dönüştürebilirsiniz.

BOĞALAR-YÜKSELEN BOĞALAR

TOTO-LOTO-PİYANGO BU YIL BOĞA TALİHLİLERİNİ BEKLİYOR…

2019 Emeğiniz dışında elde edebileceğiniz zenginlik vaatleri ile geliyor. Yıl boyu piyango, borsa gibi alanlardan para kazanmak, önceki çalışmalar sayesinde telif almak, miras hakkı elde etmek veya eşinizin kaynaklarından yararlanmak yoluyla birçok kazanç ihtimali sizi bekliyor.2019 Aralık ayı yaşam yeri değişikliği ihtimali oldukça yüksek. Hatta yurt dışı ihtimali oldukça yüksek. Eğitim ya da iş dolayıyla yurt dışına gidecek gibisiniz. Bu yıl evren adeta sizi zenginleştirmek için etrafınızdakileri çalıştırıyor olacak. Sadece sansa inanın ve değişime direnmeden elinizden geleni yapmış olun.

BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞÜYOR GİBİSİNİZ.

 Uranüs Mart 2019’dan itibaren 7 yıl boyunca kalmak üzere burcunuza yerleşecek. Sizi adeta baştan ayağa , içeriden dışarıya yenileyip başka birisi yapacak. Bu süreçte görünüşünüzden tunun yaşam stilinize kadar her şey değişiyor olacak. Hiç aklınızda olmayan şeyleri yapacak, asla dediğiniz kişileri ya da şeyleri sevecek en önemlisi değişime adaptasyon konusunda oldukça ilerleyeceksiniz. Her ne yaparsanız yapın mutlaka kariyerinizle bir bağlantısı olacak.

İKİZLER- YÜKSELEN İKİZLER

YENİ EŞİNİZE YA DA ORTAĞINIZA MERHABA DEYİN…

Keza 2019 evlilik ya da ortaklık yılınız olabilir. Yaşamınızı renklendirip zenginleştirecek bir partner sizi bekliyor ve bu birliktelik sizin açınızdan gerçek bir şans olabilir. Jüpiter evlilik ve ortaklıkları konu alan 7. Evinizde Şubat, Mart, Ekim ve Kasım’da süper olumlu etkiler yaratacak. Özellikle Ekim, Kasım evlilik ya da şahane bir ortaklık için mükemmel zamanlar. Bu yıl hisse senetleri de sizin için önemli bir kazanç kaynağı olabilir ancak kısa vadeli değil görece orta ve uzun vadeli yatırım düşünmeli ve seçimleriniz ona göre yapmalısınız.

URANÜS HÜZÜN VE ENDİŞELERDEN KURTARIYOR OLACAK.

Mart ayının 6’sından sonra Uranüs boğa yolculuğuna başlayınca hayata bakışınız, beklentileriniz hatta değerleriniz değişmeye başlayacak. Sıkıntı ve hüzünleri geride bırakıp artık yaşamın tadını çıkarmanın pesine düşüyor olacaksınız. Şaşırtıcı bir yıl sizi bekliyor.

YENGEÇLER – YÜKSELEN YENGEÇLER

19 NİSAN’A DİKKAT!

OCAK

Sevgili Yengeçler, yeni yılın ilk ayı sizin için iş ve kariyer gündeminin yoğunlaştığı günler getiriyor. Çalışmaktaysanız ofiste hareketli ve oldukça hararetli günler sizi beklerken bazılarınız için bu süreç sağlıkta güzel haberlerin geldiği zamanlar da olabilir. Bazılarınız bu süreçte estetik operasyonlar geçirme eğiliminde olabilirsiniz.

6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması sizin için ilişkiler alanında bazı gelişmelere yol açabilir. Bazılarınız mevcut ilişkilerini geliştirmeye çalışırken bazılarınız kopma noktasına gelebilir. Sorunlu ilişkilerde ihanet söylentileri başrolde olabilir. Bu Tutulma bekar ve ilişkisi yolunda Yengeçler için evlilik getirebilir.

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs iş ve kariyer anlamında çarpıcı değişiklikler getirecek etkiler yaratabilir.

Sevgili Yengeçler, 21 Ocak’ta Aslan burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu, artan güvence isteğiniz olacak. Yaşamınızda yeni güvenceler istiyorsanız siz de yeniliklere açık olmalı son çok daha akıllıca hareket etmelisiniz. Bu Tutulma sizi duygusal bir hız trenine binmiş gibi hissettirebilir.

ŞUBAT 

Sevgili Yengeçler, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, sizi yaşamda daha talepkâr kılabilir. Taleplerinizi, isteklerinizi elde etmek için aksiyona geçebileceğiniz zamanlardasınız. Özellikle iş yaşamında beklentileriniz yüksek.

Ayın ilk iki haftası iş ve kariyer alanı hareketli iken son iki haftası hareketlilik sosyal yaşama kayıyor olacak. Ayın en çok keyif veren şanslı denebilecek alanı ise evlilik ve ortaklıklar olacak diyebiliriz. Bazı yengeçler bu süreçte evlenebilirler bazıları da oldukça verimli olacak ortaklıklara adım atabilirler.

Sevgili Yengeçler, 19 Şubat itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, sizi hem daha duygusal yapacak hem de bu duyguları çevrenizle paylaşmak yönünde motive edecek.

MART 

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında 5 Mart’ta başlayacak ve Balık burcunda gerçekleşecek. 28 Mart 2019'da sona erecek bu Retro ile yurt dışına dair konular, seyahatlerde bazı sıkıntılar, aksaklıklar söz konusu olabilir. Mümkünse bu aralıkta seyahat planı yapmayınız.

6 marttan itibaren 11. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs size yepyeni fikirler düşünceler hayaller ve planlar getirecek gibi gözüküyor. Artık yepyeni bir çevre istiyor ve bunun için adımlar atıyor olabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, sizi daha çok dua ya da ibadete motive edebilir. Bu süreç oldukça maneviyatın yükseldiği bir süreç olarak idrak edilebilir.

Mart boyunca oldukça sosyalsiniz hem evde hem dışarıda birçok davet olacak gibi gözüküyor. Ayrıca mart ayı sizin ilişkiler konusunda oldukça şanslı olduğunuz bir ay. Bu ay eşinizin artan geliri çözülecek maddi sorunu direk sizin refahınıza yansırken bu refahın kaynağı aileniz de olabilir.

Sevgili Yengeçler, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunayda ev ve yuva alanında majör kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Bu kararlar finansal durumunuzla bağlantılı olabilir.

TEMMUZ

Sevgili Yengeçler, 2 Temmuz tarihinde burcunuzda oluşacak Tam Güneş Tutulması yaşamınızın geri kalanında kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak koşulları oluşturmak, finansal olarak kendinizi garanti altına alma çabalarınızı arttırma yönünde motive edecektir.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi 7 Temmuz da Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte özellikle kazançlar ve harcamalar alanında etkili olurken bazı tahsilatlar gecikebilir, harcamalarda ekstra ödemeler söz konusu olabilir. Internet alışverişlerinde dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Ay boyunca çekiciliğiniz ile bolca iltifat alırken ayın ilk yarısı gündeminiz sürekli kazançlar ve harcamalar ile yüklü olacak gibi gözüküyor.

Sevgili Yengeçler, 17 Temmuz saat 00:38 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, eş veya yakın ilişkilerde, kanuni tüm işlerde, iş ortaklığında, geçici veya kalıcı sorunların işaretçisi olabilir.

AĞUSTOS 

Sevgili Yengeçler, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, size direkt olarak ‘her koyun kendi bacağından’ atasözünü anımsatacak gelişmeler getirecek gibi gözüküyor.

Bu ay kazançların, kaynakların kısıtlılığı ya da bütçenin dengelenememesi ile oluşan nakit sıkıntısını ailenizden almaya çalıştığınız yardımlarla çözme çabasına girecek gibisiniz.

11 ağustosta başlayacak Uranüs Retro dönemi bir anlamda bildiğimiz tüm şeyleri unutmak, kendi düşünme biçimlerimize meydan okumak, alternatif yollar keşfetmek ve hayata bakış açımızı yenilemektir. Çevre değişikliği istekleriniz artsa bile gerçekleştirmenin zor olabileceği bir dönem olarak yaşanabilir.

Sevgili Yengeçler, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, yarattığı enerji ile çiftlerin birbirine mesafe koyacağı bazı durum ve gelişmelerin tetikleyicisi olabilir. Yeniayda aldığınız kararlar başlattığınız eylemlerin sonuçlarını almaya başladığınız bir dönem olacaktır.

Son olarak 30 Ağustos’ta Başak burcunda doğacak Yeniay önemli bir yeniliğin, değişimin işaretçisi. Yeni tanıştığınız insanların yaşamınızda değiştireceği bazı şeyler olabilir.

EYLÜL 

Ay boyunca kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili konularla meşgul olurken ayın ortalarından itibaren ilginiz kök ailenizden çekirdek ailenize doğru yöneliyor olacak.

Sevgili Yengeçler, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, romantik filmler izleme, kitaplar okuma isteğiniz artabilir. Sonra o filmlerdeki aşklarla kendi özel hayatınızda olup biteni karşılaştırma eğilimine girebilirsiniz.

Keza 17 eylülde düz hareketine başlayan Satürn 7. evinizden geçerken arzu ettiğiniz yaşama ulaşma yolunda doğru kişilerle birlikte olup olmadığınızı, eşinizi doğru seçip seçmediğinizi düşünmenize neden olabilir.

Sevgili Yengeçler, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, dikkatinizi evinize, yuvanıza, yöneltecek. Bu süreçte ev için bazı ekstra harcamalar yapma gereği doğabilir.

EKİM

2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton sayesinde bu dönem evlilik ve ortaklıklarda egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte verdiği birliktelik kararlarının doğru olup olmadığını sorgulayacak

Öte yandan havada aşk kokusu var bu aşk ya sizi daha sıkı mevcut esiniz ya da sevgilinize bağlayacak ya da kopuşun sebebi olacak.

Sevgili Yengeçler, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, uzun yıllardır evli olan yengeçlerin bile kendini bir birey olarak tanımladıkları bir sürecin habercisi olacak gibi.

28 Ekim saat 06:39 Akrep burcunda doğacak Yeniay ise verimli ve yaratıcı çalışmaların, derinlikli araştırmaların ve bu yönde kendinizi ifade etmenin göstergesi olmaya aday.

Sevgili Yengeçler, 2019'un son Merkür gerilemesi de Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de Akrep burcunda başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi 20 Kasım 2019'da sona erecek.

KASIM 

Sevgili Yengeçler, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle kesişiyor. Sosyal yaşamda, arkadaşlar arasında bazı arkanızdan söylenen şeylerin kulağınıza gelmesi ile üzülüp kırılabilir, büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

26 kasımda düz harekete geçen Neptün sizi yeniden eğitim yaşamına dönmek isteyenlerinizi sanat eğitimine yönlendirebilir, söz gelimi ilgi alanı edebiyat olanlarınız yaratıcı yazma eğitimlerine katılabilir.

Sevgili Yengeçler, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, sağlık konularına ciddi bir bakışın kontrol gereğinin işaretçisidir. Ayıca ilişkiler de bu yeniayın bir diğer teması olabilir gibi gözüküyor.

ARALIK 

Jüpiter 2 Aralık itibariyle yay burcunda düz harekete geçince sağlıkta ne varsa daha çok olacak. Sağlık varsa daha sağlıklı hastalık varsa daha sorunlu olunması mümkün.

Sevgili Yengeçler, 12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, iyi niyetin suiistimali, verdiğiniz sırların ifşası gibi konularda uyarırken gözünüzü dört açmanız gerektiğini söylüyor. Bu arada partnerin dışındakilerle yakınlaşmalar tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Sevgili Yengeçler, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulmasının yansımaları önümüzdeki 6 aylık süreçte yoğun hissedilecek. Bu yıl siz yengeçlerin bazılarının evlilikleri üzerinde önemli etkiler yaparken bu alanda ani başlangıç ya da bitişler söz konusu olabilir.

OĞLAKLAR- YÜKSELEN OĞLAKLAR

FİNANSAL GENİŞLEMENİN TADINI ÇIKARACAKSINIZ

OCAK

Sevgili Oğlaklar 6 Ocak’ta burcunuzda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması sizler açısından oldukça önemli ve de faydalıdır. Bu tutulma genel anlamda büyümeniz, ilerlemeniz için oldukça destekleyici ayrıca Çevrenizin de artan desteği gelişmenizde etkili olacak. Hem artan itibarınızın hem de finansal genişlemenin tadını çıkarın.

Yine 6 ocakta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs 4. Evde ilerlerken ani ev kiralama ya da satın almalar ve taşınmalar söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu, ilişkilerde özellikle maddi paylaşımlarda güven, sorumlukların paylaşımı…Tutulmanın bir başka etkisi ise alınabilecek dürtüsel kararlar. Bu süreçte ihtiyacınız olan desteği alamadığınız her türlü ilişkiden kopma eğiliminde olabilirsiniz.

 Ay boyunca Mars enerjisi ile ev, yuva alanında hareketli günler var, gelen giden sayınızı artabilir, tadilat gereken durumlar ya da küçük ev kazaları söz konusu olabilir. Ocak ayı kendinizi genel olarak oldukça iyi hissedeceğiniz bir ay olmakla beraber anlam veremediğiniz dürtüsel kararlar alabileceğiniz bir ay da olabilir.

ŞUBAT

Sevgili Oğlaklar, 5 Şubatta Kova burcunda doğacak Yeniay, finansal açıdan özgür hareket etmek, rahat yaşamak, istediğinizi satın alma ve kimseye hesap vermemek gibi motivasyonlar getiriyor. Bu yeniay bazılarınıza yeni kazançlar getirirken bazılarınız kazancını sıra dışı bir şekilde harcamaya başlayabilirler.

Ay boyunca Venüs etkisi ile artan çekiciliğiniz ay ortasında Mars enerjisi ile birleşip aşkta yepyeni bir sayfa açmanıza yol açabilir. Yasak aşklar da bu etkinin sonuçlarından olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 19 Şubat’ta Başak burcunda oluşacak Dolunay, hem inançlarınız hem hayata bakısınız acısından biten bir sorgulama dönemi gibi. Bu arada yurt dışında yasayan okuyan çalışan bazılarınız eve dönme hazırlıklarına girerken yabancılarla iş yapan, dış ticaretle uğraşanlarınız da yeni alan ya da müşterilere kaymak zorunda hissedebilir.

MART

Sevgili Oğlaklar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür retrosuna denk geliyor. Bu süreçte ebeveynler ve kardeşlerle aranızda yaşanan tartışma ya da gerginlikler aşk hayatınıza da yansıyabilir ya da tam tersi şekilde aşkta sorunlarınız için kök ailenizi sorumlu tutmanız söz konusu olabilir. Aşkta ve ailenizle aranızda yeni bir ilişki ve iletişim sekline geçme kararınız söz konusu olabilir

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile acil olmayan her türlü kısa seyahatten kaçının. Ayrıca bazı iletişim sorunları, elektrikli alet aksaklıklarına hazır olun.

6 marttan itibaren 5. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile her an ask ya da ebeveyn olma haberi ayaklarınızı yerden kesebilir.

Sevgili Oğlaklar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, iş ve kariyer konularında etkili olacak. Çalışanlar için başlangıçta zorlayıcı bir süreç gibi görünse de yepyeni kazanç olasılıkları söz konusu olabilir arzu ettiğiniz terfi ya da maaş artısı er ya da geç gerçekleşebilir.

Ay boyunca konsantrasyonunuz aşk ve çocuklar alanında iken işteki bazı gecikmeler yüzünden moralinizi bozmayın Venüs’ün güzel etkisi ile sonu istediğiniz gibi olacak.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

ASLANLAR - YÜKSELEN ASLANLAR

AŞKTA VE İŞTE GÜLÜMSEYECEKSİNİZ 

OCAK

Sevgili Aslanlar 6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, kişinin kendine koyduğu hedef ve onu başarma azmidir. Hedefsiz, amaçsız olan kişiler için tabii ki başarılı bir sonuç mümkün olmaz. Bu Tutulma günlük hayatın içinde yaşanan değişim ve zorlukları aşabilmek, başkalarıyla olan ilişkilerimizi ciddiyetle ele almak, sorumluluktan kaçmamaktır.

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile yurt dışı konularda ani değişiklikler söz konusu olabilir, ani seyahatler ya da yurtdışı bağlantılı konular söz konusu

Ay boyunca yurtdışı konuları hareketli olacak. Bu süreçte yurt dışından gelecek konukları ağırlayabilir, yurt dışına çıkabilir dış ticaretteki etkinliğinizi arttırabilirsiniz. Seyahatler ya da konuklar işten çok aşk odaklı olabilir.

Sevgili Aslanlar, 21 Ocak saat 08:12 burcunuzda oluşacak Tam Ay Tutulması, öncelikle iç dünyamız üzerinde etkili olup, bizi hassas ve güvensiz hissettiren her şeyi geride bırakmak arzumuzdur. Kendi duygularımızla temas edip, nerelerde güçsüzüz veya hangi konularda hassasız bunları tespit edeceğiz.

ŞUBAT

Sevgili Aslanlar, Ay ortasına kadar süren yurtdışı trafiği ay ortasından itibaren yerini bırakacak böylelikle iş ve kariyer konularında ciddi hareketlenmeler olması söz konusu. Bazı görüş ayrılıkları için tartışmalar ya da işte artan iş veya eşya trafiği söz konusu olabilir. Şubat boyunca sağlık ve beslenmede disiplinli hareket etmenin sonuçlarını görmeye başlarken kendinizi çok daha sağlıklı hissedeceksiniz.

5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, cesaretlendiren, yeniden hayatı eğlenceli kılan, moralinizi ve gücünüzü arttıran etkilere sahiptir. Siz Aslanlar için önünüzdeki süreç oldukça aktif olacağa benziyor. Doğru adımları atmanız halinde hayat size hem aşkta hem de işte yeniden gülümsemeye başlıyor olacak.

Sevgili Aslanlar, 19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunayın ilk etkisi, eşiniz (partneriniz) iş ortağınız veya başkalarıyla her türlü paylaşımda duyarlı düşünmemizi sağlamasıdır. Eğer ilişkide sevgi ve güven verse, bu duyarlılık problem çıkarmaz. Ancak menfaatler üzerine kuruluysa, o zaman sorun çıkar.

MART 

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında 5 Mart’ta başlayacak ve Balık burcunda gerçekleşecek. 28 Mart 2019'da sona erecek bu Retro ile varsa kamusal borçlar, ödemeler konuları bazı sıkıntılar yaratabilir. Ödemelerinizin düzenli olması konusunda dikkatli olunuz.

Sevgili Aslanlar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, hayallerini gerçekçi bir şekilde ele alan durumunu objektif bir şeklide değerlendirip gerçeklerden kaçmayanlarınız için oldukça olumlu etkiler içeriyor. Geçmişteki hata ya da yanlışlarla yüzleşmeli ve olabildiğince gerçekçi olmalısınız.

6 marttan itibaren 10. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs size yepyeni bir kariyer ya da pozisyon getirebilir. Ani gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Sevgili Aslanlar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay ile, kardeş ve yakınlarımızla iletişim ve ilişkileriniz, yaratıcılık gerektiren konular, yakınlara yapılan kısa seyahatler gündemde yer alabilir.

Ay boyunca iş ve kariyer alanında daha aktif olma eğiliminde iken eş ya da ortaklardan gelen maddi manevi desteği yanınızda hissedeceksiniz.

NİSAN

Sevgili Aslanlar, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, kabuğunuzdan çıkma, dış dünyaya yönelme eğilimi yaratacak. Keza nisan ayı genel olarak sizin için işe dair sosyalleşmelerin bolca olacağı bir ay olacak gibi gözüküyor. İş arkadaşları ile iş dışı artan paylaşımlar ofiste de işlerin daha iyi olmasını sağlayacak olabilir. İnsanlar sizi daha yakından tanıdıkça daha çok sayıp sevebilirler.

10 nisanda da Jüpiter Retro’su başlayacak. Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 5. evinizde olduğuna göre bu süreç aşkı yeniden hayatınıza katmak için göstereceğiniz çabaların arttığı bir süreç olabilir.

Sevgili Aslanlar, 19 Nisan’da Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, sizi hem aşkta hem de işte çok daha paylaşımcı ve açık yapacak. Fikirlerinizi paylaşmakta, diğerlerinin düşüncelerini öğrenmede çok daha cesur ve cömert olacak gibisiniz.

29 nisanda başlayacak Satürn Retro’su ile sağlık konularında daha dikkatli olma, çalışma temponuzu gözden geçirme gereği olacak.

MAYIS 

Sevgili Aslanlar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay, iş ve kariyer alanına gerçekçi bir bakış gereği yaratıyor. Toplumsal hayatımızı, maddi durumumuzu, ilişkilerimizi dikkatle gözden geçireceğiz. Maddi güvencenizi, gelirlerinizi, harcamalarınızı önemseyeceksiniz.

Ayın ilk iki haftası yurtdışından gelen iş ile ilgili konuklarla yapılan toplantılar yurt dışına yapılması gereken seyahatler gündemin ilk sıralarında yer alırken ayın ikinci yarısı işte tempo artıyor olacak. Bazı yeni düzenlemeler yapma gereği olabilir

Sevgili Aslanlar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sizi adeta yeniden geçmişin zorlayıcı anlarına taşıyabilir bu anlara dönmek hassasiyetleri de arttıracak gibi gözüküyor bu dolunayda eski kırgınlık ve kızgınlıklar yüzeye çıkınca ilişkilerde suçlamalar da artabilir.

HAZİRAN 

Sevgili Aslanlar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay ile yarım kalan işlerinizi tamamlayıp bir tatile çıkmak isteyeceksiniz, bu tatil genel olarak moral depolamanızı sağlayacak.

Sevgili Aslanlar, 17 Haziran Yay burcunda oluşacak Dolunayda, 3 Haziran yeniayı sonrası hala yarım kalmış işler varsa tamamlanacak ve tatil için gereken organizasyonlar yapılacak., yürürlüğe konulması, düşünülen girişimlerin hayata geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Ancak bir yandan da dinlenmek, mola vermek isteyebiliriz

Ay boyunca oldukça hareketli ve enerjik olacaksınız. Sosyal yaşamda daha çok yer alıp daha çok aktivitelere katılacaksınız.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında vergiler, ödemeler, aileden gelmesini umduğunuz desteklere dair konularda bazı zorluklar hayal kırıklıkları getirebilir.

TEMMUZ

Sevgili Aslanlar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, duygusal hassasiyetlerinizi vurguluyor. Güçlü yanlarınızı keşfederek zayıf yönlerinizin yaratabileceği hasarları önlemenin tam zamanı. Bu süreçte güçlerini keşfetmeyi başaramayanlarınız depresyonla mücadele etmek zorunda kalabilir.

Ay boyunca oldukça iyimsersiniz hem de oldukça aktif bir zihniniz olacak. Bir yandan yeni planlar, projeler geleceğe dönük hayaller ile meşgulsünüz bir yandan tatlı telaşlar eylemler içindesiniz. Artık geçmişin yaralarını nasıl sarabileceğinize konsantresiniz.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi 7 Temmuz da burcunuzda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte söylemlerinizde aşırıya kaçma, kendinizi ve düşüncelerinizi doğru ifade edememe gibi sorunlar yaşayabilir, elektrikli ve elektronik aletler ile sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte herhangi bir kontrat yapmaktan uzak durmalısınız.

Sevgili Aslanlar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, Merkür Retro’suna denk geldiği için sizin için rahatsızlık yaratan konuların gözden geçirilmesini gerektiriyor ve ilişkilerde iki kere düşünüp bir kere konuşmak gerekir.

AĞUSTOS 

Sevgili Aslanlar, 1 Ağustos saat 06:12 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, adeta kendiniz ile bir yüzleşme bir farkındalık zamanı yaratarak bir yeni bilinç düzeyine çıkmanızı sağlıyor olacak .Neye ihtiyacımız olduğunu, bizi nelerin mutlu edeceğini biliriz. Dış görüntümüzde, ruh dünyamızda olumlu değişimler yaşanır

Sevgili Aslanlar, 15 Ağustos saat 15:29 itibariyle karşıt burcunuz Kovada oluşacak Dolunay, tüm dikkatimizi partnerimizle ilişkimize çeviriyor. Bununla kalmıyor, bizden farklı kişilikte olan insanlar bize ayna oluyor. Bu kolay bir Dolunay değildir

11 ağustosta başlayacak Uranüs Retro dönemi bir anlamda bildiğimiz tüm şeyleri unutmak, kendi düşünme biçimlerimize meydan okumak, alternatif yollar keşfetmek ve hayata bakış açımızı yenilemektir. İş ve sorumluluk değişikliği istekleriniz artsa bile gerçekleştirmenin zor olabileceği bir dönem

Sevgili Aslanlar, 30 Ağustos’ta Başak burcunda doğacak Yeniay, yeniden kazananlar kulübüne geçme arzunuzu arttırırken kendinizi yeniden verimli, üretken ve başarılı hissetme ihtiyacınızı vurguluyor. Yeniayın görünümleri bütçemizi bir muhasebeci gibi gözden geçirmenizi, analiz etmemizi sağlayacak.

EYLÜL 

 Sevgili Aslanlar, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay eşininiz ya da ortaklarınızla ilgilenmeye, sorunlarına destek olmaya yöneltiyor. Bu süreçte maddi-manevi endişe yaratan meseleleri elbirliğiyle çözebilirsiniz.

Sevgili Aslanlar, 28 Eylül saat 21:27 Terazi burcunda oluşacak Yeniay, yeniden refahınızı arttırıcı eylemler içinde olmanız halinde sizi destekleyecek yeni girişimlerin önünü açıyor olacak.

Ay boyunca kardeşleriniz, yakınlarınız ve ebeveynlerinizle artan bir iletişim trafiği de söz konusu olabilir.

EKİM

Sevgili Aslanlar, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton sayesinde sonrasındaki süreç iş yerinde egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte aldığı iş yerinde aldığı kararlarının doğru olup olmadığını sorgulayacak

14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, ev ve yuvada değişiklik yapmayı gerektirecek durumlara işaret ederken sizi de yeni yerler keşfetmeye, alıştığınız düzenden ayrılmaya motive ediyor olacak.

Sevgili Aslanlar, 28 Ekimde Akrep burcunda doğacak Yeniay, ev, yuva ve yerleşim konuları başta olmak üzere, yerleşim yerimizle ilgili gözden geçirmelerin işaretçisi olduğu gibi, iş hayatımızı da yakından ilgilendirmektedir Keza 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayıp 20 Kasım 2019'da sona ererken ev ve yuvaya dair bazı hayal kırıklığı yaşatan konular olması söz konusu olabilir. Tadilat ya da eve dair yeni harcamalar gerekebilir.

KASIM 

Kasım yılın en aşk gündemli zamanı olacağa benziyor. Aşk için, aşkla yapacağınız birçok şey gelecekteki aile yapınızın da belirleyicisi olacak keza aşk emek ister. Ebeveyn olan aslanlar için çocuklar alanında da güzel haberler gelişmeler söz konusu olmayanlar da bu süreçte bir bebek müjdesi alabilirler.

Sevgili Aslanlar, 12 Kasım’da Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketi ile kesişiyor bu da bir miktar iş ve kariyer alanında görülebilecek teknik aksaklıklar ye da yanlış anlamaların yaratacağı sorunlar getirebilir.

Sevgili Aslanlar, 26 Kasım saat 18:06 itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, aşk vurgusunun sürmesini sağlarken bazılarınız günlük tempolarındaki artış ile sağlıklarını ihmal etmeliler.

26 kasımda düz harekete geçen Neptün size bu süreçte ortaklaşa yatırım yapılmaması, vergi gibi zorunlu ödemeler konusunda dikkatli olunması gerektiğini söylerken, bu dönemde maddi olmaktan çok manevi bir kesif yapmanız konusunda motive ediyor olacak.

ARALIK 

Sevgili Aslanlar, Jüpiter 2 Aralık itibariyle yay burcunda düz harekete geçince yaklaşık bir yıllık bir süreçte ihtiyacınız olan şans ve aşk sizinle olacak. Tadını çıkarın…

12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay hem mevcut hem de müstakbel iş ortaklarınıza karşı kendinizi maddi manevi güvenceye almanız gerektiğini hatırlatıyor. Herhangi bağlayıcı bir söz vermeden, kontrat yapmadan önce iyice düşünmelisiniz. Düşünüp taşındıktan sonra verilen evlilik ya da ortaklık kararları mutlu edici sonuçlar yaratacak. 

Sevgili Aslanlar, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, önümüzdeki 6 aylık dönemi kapsıyor. Sağlıklı yaşam, fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenileme ve şikayetlerinizi mutlaka doktora göstermeniz yönünde etkilidir.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun…

BAŞAKLAR - YÜKSELEN BAŞAKLAR

TRANSFER OLMA İHTİMALİ YAKIN…

OCAK

Sevgili Başaklar 6 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması, ilişkilerinizi daha ciddi bir boyuta taşıma, evlenerek kurumsallaştırma motivasyonu verecek gibi gözüküyor. Proje ortaklıkları da bu süreçte şirket ortaklığına dönüşecek gibi. Özgüveninizin arttığı bir dönem olduğunu da söylemek mümkün.

Yine 6 ocakta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile miraslar, sigortalar, kredi ya da vergi ödemeleri konusunda ani gündemler oluşabilir.

Sevgili Başaklar, 21 Ocak’ta Aslan burcundaki Tam Ay Tutulmasının en önemli etkisi maddi manevi güvenceye kavuşma çabalarında artış yaratmasıdır. Keza bu zamana kadar alınan maddi manevi destekler kesintiye uğrayabilir bu sebeple basınızın çaresine bakmanız gerekebilir.

Ay boyunca ev, yuva ve gayrimenkul konularında umduğunuzdan daha güzel gelişmeler olabilir ancak yine ay boyunca küçük kazalara açık olduğunuzdan alınabilecek tüm önlemleri alma gereği var.

ŞUBAT 

Sevgili Başaklar, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, işe dair ne tür bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu belirleyeceğiniz gerek kazanç artışı gerek terfi ya da yeni iş tekliflerine açık olacağınız bir süreci işaret ediyor. Yeniay, iş ve kariyer alanındaki her türlü değişiklik için güzel etkiler içeriyor.

Ay boyunca en güzel destekler ise aşk ve çocuklar evinden gelecek. Özel hayatınızdaki tatminler sizi işte de çok daha özgüvenli yaparken bu ay yurt dışı seyahatleri, yüksek eğitim fırsatlarınız artabilir. Dış ticaretle uğraşanlarınızı yoğun günler bekliyor.

Sevgili Başaklar, 19 Şubat saat 18:55 burcunuzda oluşacak Dolunay, her şeyi organize etme, mükemmeli arama, duygularınızı bastırma, kimseye güvenmeme gibi durumlara neden olur. Beklentinizi öyle yüksek tutarsınız ki, bu düzgün bir ilişki yaşamanın önüne geçer.

MART 

Sevgili Başaklar, ay boyunca yine yurtdışı, yabancılar, eğitim ve inançlar alanı oldukça hareketli iken huzuru ofiste, çalışma ortamında bulmanız söz konusu. Ayrıca sağlık konularında da güzel gelişmeler var.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda doğacak Yeniay, yöneticiniz Merkür geri hareketiyle aynı döneme denk geliyor. Böylece ilişkide geçmişe ait problemler veya meseleler kendini tekrar hatırlatıyor

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür Retro’su 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile evlilik ve ortaklıklar alanında bazı sürtüşmeler, yanlış anlamalar, kırılmalar söz konusu olabilir

6 marttan itibaren 9. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs size yurtdışında yeni seyahatler, eğitim fırsatları ya da iş birlikleri sunuyor olacak.

Sevgili Başaklar, 21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda oluşacak Dolunay, başkalarıyla bölüşmenin, kendimizi bu yönde geliştirmenin, bu olgunluğa erişmenin önemini vurguluyor. Tek başına değil, birileriyle ortaklaşa hareket etmek gerekiyor.

NİSAN

Sevgili Başaklar, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, ilişkilerinizdeki paylaşımlarınızı mercek altına almanıza yarayacak. Artık suiistimallerin üstünü kapatma, kendini kullandırma diyecek. Öyle rahat bir konum değil. Bazılarınız bu süreçte ayrılığı ciddi bir şekilde düşünmeye başlayabilir.

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 4. evinizde olduğuna göre bu süreçte evde kendinizi çok daha mutlu ve huzurlu hissedebilir. Yeni bir mülk almak ya da kiralamak için harekete geçebilirsiniz

Sevgili Başaklar, 19 Nisan’da Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, ile yine kazanç ve kayıp ilişkisi kurmadan edemiyoruz. Şimdiye kadar kimlere fedakârlık ettiniz çok daha faydacı bir tavır ancak karşılığında beklediğiniz teşekkürü bile alamadınız tamamı aklınızdan geçiyor olacak artık alacak gibisiniz.

Ay boyunca iş ve kariyer alanı gayet hareketli özellikle kendi işini yapanlar açısından ortak olmayı motive eden koşullar gelişebilir.

Retro Satürn ile aşk hayatınızda kendinizi yalnız hissedebilir, çocuklardan kaynaklanan sorunlar ile bir miktar bunalabilirsiniz.

MAYIS 

Sevgili Başaklar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay ile geleceğe dair hassasiyetiniz artabilir planlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim, yabancılar ve yurtdışı ile ilgili konular bu yeniayda güzel yenilik ve gelişmelerin kaynağı olacak gibi gözüküyor.

Ayın ilk iki haftası iş ve kariyer alanındaki haraketlilik yeni teklifler, projeler söz konusu iken son iki haftası oldukça sosyal geçeceğe benziyor. Evlilik ve ortaklıklar ise bu ay mutluluk ve huzurun kaynağı olacağa benziyor.

Sevgili Başaklar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sizi bir dedektife dönüştürüyor adeta. Alacağınız bir duyum ya da haber arkanızdan çevrilen işler olduğunu düşünmenize yol açarak araştırma yapmaya yöneltebilir.

HAZİRAN 

Sevgili Başaklar ,3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay ile yine iş ve kariyer alanında düzenlemeler, yenilikler söz konusu olabilir.

Sevgili Aslanlar, 17 Haziran Yay burcunda oluşacak Dolunayda, 3 Haziran yeniayı sonrası işte yarım kalan şeyleri tamamlayarak eve, yuvaya yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Bir süre dinlenmek, işlere mola vermek isteyebilirsiniz.

Öte yandan ay boyunca oldukça hareketli ve sosyal olacaksınız. Sosyal yaşamda daha çok yer alıp daha çok aktivitelere katılacaksınız. Dostlarınıza vakit ayıracaksınız.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında yılın ikinci yarısında evlilik ve ortaklıklara dair konularda bazı hayal kırıklıkları getirebilir.

TEMMUZ

Sevgili Başaklar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması hem iş hem de sosyal ilişkilerimizde iletişimin önemini vurguluyor. Davetler, yeni projeler için bir araya gelebilir, dostlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak iç dünyanızda oluşan bazı hassasiyetler yüzünden yanlış anlamalara çok açık hale gelebilirsiniz.

Sevgili Başaklar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, sizi hem aşk hem de ebeveyn olmak konularında oldukça ciddi ve disiplinli kılacak. Romantizm yerini planlara bırakırken, çocuklara dair her konu çok daha fazla ciddi ye alınacak.

Ay boyunca rahat olmayan zihninizin rahatlama alanı sadece sosyalleşebildiğiniz ,arkadaş ve dostlarınızla olabildiğiniz zamanlar olacak.

AĞUSTOS 

Sevgili Başaklar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay ile yeniden birey olmayı hatırlarken artık yaptıklarınızın, söylediklerinizin ciddiye alınmasını isteyeceksiniz. Geçmişin yaralarından kurtulup güvende olma isteği artıyor.

Sevgili Başaklar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, sağlığınız ve işte yolunda gitmeyen konular için bir uyandırma çağrısı olabilir. Bu dolunayda gönüllü ya da gönülsüz yeni bir diyet ve egzersiz programına başlayabilirsiniz. Sorunları çözemezseniz, bu Dolunayda ya işten ayrılırsınız ya da başka bir yere transfer olma çabasına girersiniz.

11 ağustosta başlayacak Uranüs Retro dönemi bir anlamda bildiğimiz tüm şeyleri unutmak, kendi düşünme biçimlerimize meydan okumak, alternatif yollar keşfetmek ve hayata bakış açımızı yenilemektir. İş ve sorumluluk değişikliği istekleriniz artsa bile gerçekleştirmenin zor olabileceği bir dönem

Sevgili Başaklar, iki hafta önceki zorlayıcı dolunay sonrası 30 Ağustos’ta burcunuzda doğacak Yeniay, son derece olumlu, sizi her alanda istediğinize kavuşmak konusunda hem motive ediyor hem de yoğun bir şekilde destekliyor olacak.

EYLÜL 

Sevgili Başaklar, ay boyunca oldukça hareketli ve yoğun olabilir, kendinizi çok daha özgüvenli hissedebilir, artan yaşama sevincinizin tadını çıkarabilirsiniz.

14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, evlilik ya da ortaklık ilişkilerinizde artan sorumluluklarınızın bilincine varmanız gerekecek. Partneriniz ne kadar güçlü ise ilişkiniz de o denli güçlü hale geliyor olacak keza bu dönem zayıflıklara ve zaaflara pek tahammülünüz olmayabilir.

Sevgili Başaklar, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay ile kazançlarınız ve harcamalar konusunda yeni bir sayfa açılacak sizin için yepyeni olasılıklar gündeme geliyor olacak. Finansal konulardaki sansınız gayet yüksek olacak.

EKİM

Sevgili Başaklar, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton sayesinde sonrasındaki süreç aşkta ve ebeveynlikte egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte aldığı özel yaşama dair kararların doğru olup olmadığını sorgulayacak

Sevgili Başaklar, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, 8. Evdeki etkisiyle maddi manevi paylaşımlarınızda adalet var mı yok mu onu sorguluyor olacaksınız.

Sevgili Başaklar, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketine denk geliyor özellikle kardeşler, komsular ve yakınlarla olan iletişimde daha barışçıl olma gereği var. Sorun varsa bile çözüme odaklı olmak gerekiyor.

KASIM 

Kasım yılın en aile gündemli zamanı olacağa benziyor. Kardeşleriniz hatta ebeveynleriniz için yapacağınız birçok şey olacak keza sevgi emek ister. Bu süreçte ayrıca ev, yuva ve gayrimenkul konularında da bazı güzelleştirme, dekorasyon çalışmalarınız olabilir.

Sevgili Başaklar, 12 Kasım’da Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketi ile kesişiyor bu dolunayda bazılarınızın eğitim yaşamı sona ererken bazılarınızın yurt dışı ile ilgili beklentilerin gerçekleşmesi ya da uzun zamandır istediğiniz seyahat konusunda son dakika aksaklıkları çıkması söz konusu olabilir.

Sevgili Başaklar, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay ev ve yuva vurgusunun sürmesini sağlarken bazılarınız yeni evlerine taşınabilir bazılarınız da mevcut evlerinde yenilik yapabilirler.

26 Kasım’da düz harekete geçen Neptün size bu süreçte yeni evlilik ve ortaklıklardan kaçınılması gerektiğini söylüyor. Süreci birileri ile olmaktan çok bireysel güç ve kapasitenizin kesif süreci olarak değerlendirmelisiniz diyor.

ARALIK

Sevgili Aslanlar, Jüpiter 2 Aralık itibariyle 5. Evde kapınızı yepyeni bir aşk çalmak üzere. Hazır olun

12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, kariyer ve iş hayatı ilgili konuları odak noktanız haline getiriyor. Bu dolunayda ev ve işi dengeleme gereği olacak.

Sevgili Başaklar, 26 Aralık Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, size sorumluluk, güvenilirlik ve uzun ömürlülük gibi konuları hatırlatır. Aşka bakış açınız çok daha ciddiyet kazanıyor olacak.

Ayın sonlarına doğru ofiste ve sağlık alanında da güzel gelişmeler olacaktır.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun…

TERAZİLER - YÜKSELEN TERAZİLER

HAYATINIZI KÖKTEN DEĞİŞTİRECEK KARARLAR ALMAYA HAZIR OLUN 

OCAK 

Sevgili Teraziler 6 Ocak Oğlak burcundaki Kısmi Güneş Tutulması ile aile hayatınızda önemli gelişme ve değişmelerin ilk adımları atılıyor olacak. Evli ancak sorunlu bir ilişkide olanlarınız bu tutulma sonrası ayrılığa dair önemli kararlar alırken bekar olanlarınız yuva kurma yolunda önemli adımlar atabilirler. 

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs de tutulma etkisini güçlendirecek şekilde evlilik ve ortaklık evinizde harekette olacak ve ani ayrılık ya da ani birliktelik kararlarının yolunu açacak olabilir. 

Sevgili Teraziler, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının en önemli etkisi, artan güvenlik arayışıdır. Bu arayış iş hayatınızdan aşk hayatınıza en önemlisi sosyal çevrenize dek uzanır. Bu süreçte güveninize layık olmadığını düşündüğünüz herkesi hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. 

Ay boyunca evlilik ve ortaklık konuları hareketli iken huzur için sığınılacak alan kardeşler ve ebeveynler olacak gibi gözüküyor. 

ŞUBAT 

Sevgili Teraziler, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, bazılarınız için yasak bazılarınız için de sıra dışı bir aşkın işaretçisi, bu süreçte ilişkisindeki yükleri artık taşıyamayacağına karar verenler için de ö özgürlüğün habercisi. 

Ay boyunca kök aileden gelecek güzel destekler sayesinde ev ve yuva çok daha huzurlu ve sorunsuz olacak gibi gözüküyor. 

Sevgili Teraziler, 19 Şubat’ta sevgililer günü sonrası yaşanacak Başak burcu Dolunayı, sonrasında gitmek mi kalmak mı daha iyi sorularının sorulduğu bir dönem olabilir. Yaşanılan sıra dışı aşkın istekleriniz mi yapacaksınız yoksa mevcut halinizde mi kalacaksınız buna karar verecek gibisiniz. 

MART

Sevgili Teraziler, ay boyunca aşkta yaşayacağınız güzel ve tatmin edici olaylar sizi ya da sevdiğinizi aşırı cömert kılabilir. Sevmek ve paylaşmak ne kadar şahane olsa da fazla vermenin ilişkiyi hiç de sağlıklı bir yöne götürmediğini bilme gereği var. 

6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle kavuşumda olacak bu yeni ay gündelik stresleri yönetmenin zor olduğu hatta sağlık konularının gündeme geldiği bir süreci işaret ediyor olabilir. 

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile sağlık konusunda acil olmayan her türlü müdahaleden kaçının. Ayrıca ofiste bazı iletişim sorunları, sistemsel aksaklıklar söz konusu olabilir. 

6 Mart’tan itibaren 8. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile bazılarınız emekli maaşı ve ikramiyesine bazılarınız da miras ya da primlerin kazançlarına sahip olacak 

Sevgili Teraziler, 21 Mart Dolunayı, yaşamınızı kökten değiştirecek kararlar aldırmaya geliyor. Bu süreçte sadece siz değil ilişkileriniz de etkilenecek, bazılarınız yepyeni başlangıçlar adına mevcudu finalize ediyor olacak.

NİSAN

Sevgili Teraziler, 5 Nisan saat 11:50 itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, yine sizi yeni bir ilikiye ya da mevcut ilişkinin yenilenmesine motive ediyor olacak. Bu süreç problemli ilişkiler için adeta felaketten önce son çıkış gibidir. 

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 3. evinizde olduğuna göre bu süreçte ebeveyn ve kardeşlerle daha sık görüşebilir daha çok paylaşabilirsiniz. 

Sevgili Teraziler, 19 Nisan itibariyle burcunuzda ikinci kez oluşacak Dolunay ile artık yaşamınızda yapmayı istediğiniz ya da yapmanız gereken değişikliklerin size evren tarafından çok daha çarpıcı olarak gösterileceği bir zaman geliyor olacak. Bundan sonraki akış tamamen bu dönemlerde alacağınız kararlar etrafında oluşacak. 

Ay boyunca yurtdışı seyahatleri, yabancılarla ilişkiler ve yüksek eğitim alanı hareketli ancak ayı özel ve güzel kılacak gelişmeler evlilik ya da ortaklıklar alanında olacak. 

29 Nisan’da başlayan Retro Satürn zamanı ev ve yuvaya dair ya da sahip olduğunuz gayrimenkullere dair bazı sorunlu durumlar söz konusu olabilir. 

MAYIS 

Sevgili Teraziler, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay ile artık daha iyi bir yaşam sürme isteğiniz artıyor olacak. Mevcut yaşamınızda sizi kısıtladığını düşündüğünüz kişiler ve şeylerden nasıl kurtulabileceğinizi düşünmeye başlarsınız, bu arada alacaklarınız ve borçlarınız konusunda da daha hassas olacağınız bir dönemdesiniz. 

Ayın ilk iki haftası yurtdışına dair konular gündemdeyken son iki haftası iş ve kariyer alanındaki haraketlilik yeni teklifler, projeler söz konusu. Evlilik ve ortaklıklar, paylaşılan değerler ise bu ay mutluluk ve huzurun kaynağı olacağa benziyor. 

Sevgili Teraziler, 19 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Dolunay, paylaşılan değerler konusuna vurgu yaparken ilişkide sürekli alan ya da veren tarafta kalmanın olmaması gerektiğine vurgu yapıyorlar. 

HAZİRAN 

Sevgili Teraziler, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, iş ve kariyer olanaklarının yurtdışı ayağına vurgu yapıyor. Bazılarınız bu süreçte yurt dışında iş bulabilir ya da yabancı menşeili firmalarda çalışmaya başlayabilir. 

Öte yandan ay boyunca iş anlamında oldukça hareketli ve sosyal olacaksınız. İş için yapılması gereken yurtdışı seyahatler yurtdışından alınması gereken malzemeler söz konusu olabilir. 

Sevgili Teraziler, 17 Haziran’da Yay burcunda oluşacak Dolunay, iş ve kariyer alanının yurt dışına taşırken bazı gecikmeler olabileceğini bildiriyor. Ancak teklif aldıysanız bir süre de alsa işe kabul edileceksiniz ancak taşınmanız biraz zaman alabilir. 

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında sağlık konusunda çok daha dikkatli olmanızı gerektiriyor.

TEMMUZ

Sevgili Teraziler, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması ile çıkarlarınızı önceleyecek ya da koruyacak şekilde kararlar vereceksiniz. Marsın da desteğiyle yaşamsal hedefler belirleyeceksiniz. 

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak arkadaşlarla olan diyaloglar sıkıntılı olabilir, yanlış anlama ve anlatmaların bol olduğu bir süreç 

Sevgili Teraziler, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, yaşadığınız yeri sevseniz bile o yerdeki sorunlara bulamamanız halinde ayrılma kararı verebileceğinizi söylüyor. 

Ay boyunca arkadaşlar ve dostlardan gelen tekliflerle hareketlenen sosyal yaşamınız kariyer anlamında yaşayacağınız güzel gelişmeler teklifler ile taçlanacak. 

AĞUSTOS 

Sevgili Teraziler, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, sosyal ilişkileri canlandıran, etkilere sahip. Bu süreçte yeni dostluklar arkadaşlıklar da edinebilirsiniz yepyeni bir çevreye de tanıştırılabilirsiniz. Bu çevre yurt dışında da olabilir. 

Sevgili Teraziler, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, sosyalliğin ardından sizi aşk hayatınıza doğru yönlendirirken daha fazla kendi dünyanıza evinize çekilmenizi sağlayabilir. 

11 ağustosta Jüpiter yayda düzelince bu süreçte yakınlara yapılacak kısa seyahatler artabilir yine 11 ağustosta başlayacak bir anlamda bildiğimiz tüm şeyleri unutmak, kendi düşünme biçimlerimize meydan okumak, alternatif yollar keşfetmek ve hayata bakış açımızı yenilemektir. Daha önce asla 

dediğiniz şeyleri yapabilir esiniz ya da ortağınızın sizi desteklemesine izin verebilir ya da size bırakılan miras ile geçinebilirsiniz. 

Sevgili Teraziler, 30 Ağustos’ta Başak burcunda doğacak Yeniay, iç dünyanızda yaratacağı bazı huzursuzluklar ve sorgulamalar ile bazı rahatsızlıkların kaynağı olabilir. Sizi olduğunuzdan daha kaygılı bir hale getirebilir. 

EYLÜL 

Sevgili Teraziler, ay boyunca zihniniz oldukça hareketli ve yoğun olabilir, ancak sonlarına doğru kendinizi çok daha iyi ve özgüvenli hissedecek, artan yaşama sevincinizin tadını çıkaracaksınız. 

14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, arınmak, mevcut koşulları görerek, her şeyin farkında olarak gereksizleri hayatınızdan çıkarmak yönünde motive olacaksınız. Endişelerinizden kurtulmanın yolu kesinlikle bu arınma sürecini başarı ile atlatmak 

Sevgili Teraziler, 28 Eylül’de burcunuzda oluşacak Yeniay adeta sizlerin üzerine doğuyor. Bu yeniay sizlere yeni bir bakış açısı ile gelen yeni bir imaj ve de yepyeni bir aşk hediye edecek gibi gözüküyor.

EKİM

Sevgili Teraziler, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton sayesinde yaşadığınız evin sizin için uygun olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönem. Bazılarınız bu süreçte evlerini değiştirme kararlarının doğru olup olmadığını sorgulayacak 

14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay kararların, durumun lehinize olacağını gösteriyor. Bu süreçte bir evlilik ya da ayrılık kararı söz konusu olabilir hangisi olursa olsun hayrınıza olacağa benziyor. Kararların odak noktası finansal durumlar olabilir. 

Sevgili Teraziler, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay, ile bağımlılık içeren tüm ilişkiler testten geçeceğe benziyor. Bu süreçte sizlerin kendi ayaklarının üzerinde durmasını öneren evrene karşıt bir karar almanız sonradan zorlayıcı sonuçlar yaratabilir. 

KASIM 

Kasım yılın en aile gündemli zamanı olacağa benziyor. Kardeşleriniz hatta ebeveynleriniz için yapacağınız birçok şey olacak keza gerçek sevgiler emek ister. Bu süreçte ayrıca ailenize karsın alacağınız sorumluluklar sizi para kazanmak, gelirinizi arttırmak konusunda zorluyor olacak. 

Sevgili Teraziler, 12 Kasım’da Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketi ile kesişiyor bu dolunayda bazılarınızın ailesinden aldığı ya da onlar verdiği destekler konusunda aksamalar söz konusu olabilir. 

Sevgili Teraziler, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay kök aile ile ilişkiler vurgusunun sürmesini sağlarken bazılarınız ebeveynleri ya da kardeşleriyle yaşamaya başlayacakları yeni evlerine taşınabilir 

26 kasımda düz harekete geçen Neptün size bu süreçte yeni bir iş yeri kurmaktan kaçınılması gereken bir dönemi işaret ediyor. 

ARALIK 

Sevgili Teraziler, Jüpiter 2 Aralık itibariyle 4. Evde yol almaya başlayınca yeni bir mülk edinebilir ya da kiralayabilirsiniz. Ufukta taşınma var gibi gözüküyor. 

12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, bazı kararsızlıklara yol açsa da sonunda iş, yer, ülke çevre değişikliği gibi koşullar getiriyor. Mevcut olanların verdiği sıkıntılardan kurtulmanın yolu da bu değişikliğe sevgiyle yaklaşmak… 

Sevgili Teraziler, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, zaten ilerleyen süreçte mutlak bir adres değişikliği, yaşadığınız yer ve mekanla ilgili yeni gelişme ve değişimlerin işaretçisidir. Başka bir yere taşınabilirsiniz. Evinizi satabilirsiniz. 

Ayın sonlarına doğru aşkta sürprizler, güzel gelişmeler olabilir. 

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca aşacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun…

AKREPLER - YÜKSELEN AKREPLER

YURT DIŞINDAN TEKLİF GELECEK 

OCAK 

Sevgili Akrepler 6 Ocak’ta Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması olumlu görünümleriyle birlikte sizleri özellikle ailenize karşı kendinizi ispat edeceğiniz, aileye dair bazı sorumluluklarınızın artacağı bir dönemi getiriyor. Önümüzdeki bir yıllık süreç sıkı çalışma, artan sorumluluk, ciddiyet içeren iletişim gerektiriyor 

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile ani sağlık konuları ya da değişen çalışma koşulları ile ilgilenmek söz konusu olabilir. 

Sevgili Akrepler, 21 Ocak’ta Aslan burcundaki Tam Ay Tutulmasının en önemli etkisi, özellikle iş ve kariyer alanında ilerleyerek kendinizi güvende hissetmek ve unvanınızı yükseltme arzusu olacak. Bu süreç bir şeyleri elde etmek adına bir şeylerden vazgeçme yeni bir sayfa açmadır. 

Ay boyunca ofisteki yer ve konum değişiklikleri ile kazançlar alanındaki güzel gelişmeler gündemin öncelikli başlıkları olacak gibi gözüküyor. 

ŞUBAT 

Sevgili Akrepler, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay ile yaşam yerinizde değişiklik yapma yönünde motivasyonlarınız artıyor. Yeniay sonrası bir aylık süreçte farklı bir yaşam sürmeye başlayabilirsiniz. 

Ayın özellikle ikinci yarısında sanki ebeveynlerinizle yeniden yaşamaya karar verebilirsiniz, birlikte yaşam başlamasa da yakınlarına taşınacak gibisiniz. 

Sevgili Akrepler, 19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunay, bir projenin, bir tezin, bir senaryonun yazılmaya başlanması, işin tüm detaylarıyla gözden geçirilmesi, eksiklerin tamamlanmasını içeren bir sürecin başlangıcını ifade ediyor. Yepyeni bir meşguliyet alanı ve ajandası sizi bekliyor olacak. 

MART 

Sevgili Akrepler, 6 Mart’ta Balık doğacak Yeniay, Merkür Retro’suna denk geliyor. Aşkta artan alınganlık ve yanlış anlamalar sağlam olmayan ilişkileri bu süreçte kökünden sarsabilir. Mevcut durumu bunaltıcı bulanlar ilişkisini bitirmeden yeni bir aşka yelken açabilir. 

5 Mart’ta başlayacak ve 28 Mart’ta sona erecek Merkür Retro’su ile aşkta iletişim ve empati bozulurken yanlış anlama ve gerginlikler artıyor. Ayrıca ebeveyn olanlarınız çocukları ile iletişimde sorunlu zamanlar geçirebilirler. 

6 Mart’tan itibaren 7. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile bazılarınız ani bir şekilde ortak olur ya da evlenirken bazılarınız da ani bir şekilde boşanmak ya da ortağından ayrılmak durumunda kalabilir. 

Sevgili Akrepler, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay da zaten sizi ve ilişkinizi sürekli bir sorgulama motivasyonuna getiriyor olacak. Bazılarınız bu Dolunayda, yasak bir aşka tutulabilir. Aşk adına gerçekten çok zor bir sınav sizi bekliyor.

NİSAN

Sevgili Akrepler, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, yaşamınızı hızlandırıcı etkiler getiriyor olacak. Bu süreçte ortak hareket etme yerine bireyselleşme ihtiyacı yükseliyor. Bu sürecin diğer bir konusu sağlığa artan önem ve dikkat olurken, beslenme konusunda hassasiyet de söz konusu olabilir. 

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 2. evinizde olduğuna göre bu süreçte hem kazançlarınız hem de harcamalarınız artarken yaşam kalitenizde artış olabilir. 

Sevgili Akrepler, 19 Nisan’da Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, hoşlanmadığınız koşullarda kalmaya bir son verme isteği getirir. Sizi mutlu ve tatmin etmeyen her durumdan kurtulmak istersiniz. Bu süreçte dışarıdan giderek bencilleştiğiniz yönünde geribildirimler almanız mümkün. 

29 Nisan’da başlayan Retro Satürn zamanı iletişimde özellikle ebeveynler, kardeşler yakın akrabalar ve komşularla olan iletişimde bazı sorunlu durumlar söz konusu olabilir. 

MAYIS 

Sevgili Akrepler, 5 Mayıs saat 01:45 Boğa burcunda doğacak Yeniay, İlişkisinde her şeyin yolunda gittiğini, sevdiğini, sevildiğini düşünenleriniz için ilişkinin kurumsallaşma zamanı geldi diyor .Oldukça olumlu etki ve motivasyonlara sahip bu yeniayda bazılarınız cömertçe evlilik teklifi edebilir ya da sevdiğinden teklif alabilirler. 

Ayın ilk iki haftası yurt dışı bağlantılı konu ve işler ön plandayken son iki haftası aşk ve ilişki konuları çok daha fokus altında olacak gibi gözüküyor. 

Sevgili Akrepler, 19 Mayıs itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkisi yolunda gidenlerin parmağına evliliğin ilk işareti olan söz yüzüklerinin takılacağı zamanı fısıldıyor. Bu süreç bazılarınızın iş ortaklığının resmîleşmesi anlamına da gelebilir. 

HAZİRAN 

Sevgili Akrepler, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay ile başkalarıyla maddi-manevi ilişkilerinizin sağlıklı, verimli ve güvenilir olup olmadığına bakabilirsiniz. Ayrıca bu yeniayda evlilik, iş ortaklığı veya birileriyle iş birliğine giderek sorunlarınızı çözebileceğinizi düşünebilirsiniz. Bazılarınız ise bu yeniayda taşınabilir. 

Ay boyunca yurtdışı bağlantılı konular, seyahatler, dış ticaret mercek altında iken ayın ikinci yarısı ortaklaşa paylaşılan mallar ve paralar, maddi manevi alınan ve verilen destekler konuları destekleyici olacak. 

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında ask ve ebeveynlik konusunda çok daha dikkatli olmanızı gerektiriyor. İstenmeyen zamansız gebelikler söz konusu olabilir. 

Sevgili Akrepler, 17 Haziran’da Yay burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda bazı aksamalara gecikmelere yol açabilir. Dolunayın yöneticisi Jüpiter gerilediği için kredi, vergi iadesi, burs, sigorta gibi konular için bir süre beklemek zorunda kalınabilir. Daha uygun şartlar karşımıza çıkabilir. Aceleci olmayalım.

TEMMUZ

Sevgili Akrepler, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, size fırsatlarla geliyor. Yurt dışından iş teklifi alabilir, dış ticaret yapan bir firmada işe başlayabilir ya da akademik kariyerinizi tamamlama yolunda gereken adımları atabilirsiniz. Bazılarınız evlenecek, bazılarınız iş kuracak özellikle danışmanlık işlerinde başarılı olacak. 

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak iş ve kariyer alanında bazı iletişim kazaları, sistemsel sorunlar yaşamanız mümkün. 

Ay boyunca iş ve kariyer konuları hareketli iken tekliflerin ciddi kısmı ya yurt dışından ya da yabancı ortaklı ya da menşeili firmalardan gelecek gibi gözüküyor. 

Sevgili Akrepler, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulmasında, ebeveynleriniz, kardeşleriniz konusunda sorumluluklarınız artabilir. 

AĞUSTOS 

Sevgili Akrepler, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay ile dış dünyaya ve diğer insanlara kendinizi kabul ettirme isteğiniz giderek artıyor. Zaten bu Yeniayın iş, kariyer ve itibar alanında yoğun etkili. Henüz arzu ettiğiniz iş teklifini alamamış hissedenleriniz varsa işte zamanı geldi. 

Aslında ağustos ayı neredeyse tamamen iş ve kariyer konuları ile alakalı konular ve gündemlerle dolu. Halihazırdaki işinizden çok iyi kazanacağınız bir iş teklifi ya da terfi alabilir, nihayet kendiniz başarılı hissedebilirsiniz. 

11 ağustosta Jüpiter yayda düzelince bu süreçte yeni kazanç kaynakları bulabilirsiniz. Fırsatlar ayağınıza gelebilir. 

Sevgili Akrepler, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatı-sorumluluklar-başarılar derken yorulan beden ve ruhun dinlendirilmesi yönünde sizi uyarıyor. Ona yetişeyim, bunu 

başarayım, aman yükseleyim demek bir yere kadar. Şimdi hoşunuza gidecek bir şeyler yapmak, rutinden uzaklaşmak vaktidir. 

EYLÜL

Sevgili Akrepler, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, Zihninizin yepyeni fikir, plan ve hayallerle olacağı bir dönem getiriyor olacak. Bu Yeniayda kendinizi, dış görünüşünüzü çok daha fazla önemseyecek çok daha bakımlı olma çabasına girişeceksiniz. 

Eylül ayı boyunca yılın sosyal zamanlarını geçirecek olabilirsiniz. Sürekli davet alacak ya da davet edecek gibisiniz. Uzun zamandır görmediğiniz kim varsa bu süreçte görüşebilirsiniz. 

Sevgili Akrepler, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay, aşk, sevgi ve çocuklarınıza dair konularda daha derin düşünmeye yöneltebilir sizi.

EKİM

Sevgili Akrepler, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton ile Ebeveyn ya da kardeşlerinizle ilişkilerinizin sizin arzu ettiğiniz şekilde olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönem yasayacaksınız. 

14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunayda haksızlıktan, bir şeylere zorlanmaktan, takdir edilmemekten yana sıkıntılarınız olabilir ve bu sıkıntılar son verme çabalarınız artabilir. 

Sevgili Akrepler, 28 Ekim de ise burcunuzda doğacak Yeniay Merkür Retro’su ile örtüşecek. Geçmiş kararlar sorgulayacak, eski sevgilinizi ya da eşinizi özleyip aramak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. 

KASIM 

Kasım yılın en çok para konuştuğunuz, kazanç ve harcama hesabı yaptığınız zamanı olabilir. Ayın bir kısmında dış görünüşünüzle ilgili konulara kafayı taksanız da ana konunuz finansal durumunuz olacak gibi gözüküyor. 

Sevgili Akrepler, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüşmesi nedeniyle, para pul konularında yorucu bazı etkiler içeriyor. Bir şekilde durumunuzdan memnun olmayacağınız koşullar var. 

Sevgili Akrepler, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, sizi çok daha sorumlu, kurallı ve disiplinli olma yolunda motive ediyor olacak. 

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün size bu süreçte yeni bir bebek ya da aşk ilişkisi kurmaktan kaçınılması gereken bir dönemi işaret ediyor. 

ARALIK 

Sevgili Akrepler, 12 Aralık İkizler burcunda oluşacak Dolunay, İlişkilerinizi sorgulatmaya geliyor adeta. Aşk İlişkinizde kim alıyor kim veriyor gibi pragmatist hesaplar yapmaya yöneleceğiniz bir dönem 

Jüpiter. 2 Aralık’ta 3. evinizde yol almaya başlayınca ebeveyn ve kardeşlerinizle çok daha yakın ilişkide olabilir sık sık kısa seyahatler yapabilirsiniz. 

Sevgili Akrepler, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, iş yaşamında yeni faaliyetler, etkinlik, görüşmeler ve beklenen haberlerin gelişidir. Satürn yönetiminde olan bu Tutulma, ciddi teklifler, projeler ve planların sağlayıcısı etkiler taşır. 

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca aşacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun…

YAYLAR - YÜKSELEN YAYLAR

KREDİ YA DA VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT 

OCAK 

Sevgili Yaylar 6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması ile kazançlar, harcamalar, bütçe, maddi güvence başta olmak üzere gündem finansal konular çevresinde olacak. Maddi açıdan daha garantili bir yaşam istiyorsanız gereğini yapmanız gerekecek. 

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile ani bir aşk ya da bebek haberi ile ayaklarınız yerden kesilebilir. 

Sevgili Yaylar, 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması, başkalarıyla olan bağımızı maddi-manevi anlamda güçlendirme arzumuzu vurguluyor. Ancak, biz de kaynaklarımızı doğru şekilde yönlendireceğiz. Har vurup harman savurmayacağız. Bu Tutulma, bir devrin bitimi, yeni bir sayfanın açılımı olarak önem taşıyor. 

Ay boyunca Mars enerjisi ile aşkta hareketli anlar sizi beklerken ebeveyn olmak isteyenleriniz de bekledikleri müjdeli haberi alabilirler. Ayrıca bu süreç dış görünüşünüze göstermeye başladığınız özenin geri dönüşlerini de bol iltifat seklinde alacağınız bir dönem. 

ŞUBAT 

Sevgili Yaylar, 5 Şubat saat 00:03 Kova burcunda doğacak Yeniay sizler için her alanda olumlu gelişmeleri, değişimleri müjdeliyor. Görünümleriyle birlikte ele aldığımızda Yayların yepyeni bir çevrede yaşamaları, bilgi ve deneyim sahibi olmaları, aradıkları mutluluğu bulmaları mümkündür. 

Ay boyunca Mars enerjisi ile önce aşk sonra iş diyecek gibisiniz. Bu öyle bir ay ki bir çalışıp beş kazanmak mümkün o yüzden askın yansıra işi de ihmal etmemek lazım. 

Sevgili Yaylar, 19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunay, adeta bir başak kadar analitik ve detaycı olmanıza sebep olabilir. Bu Dolunayda, hayattan zevk almanın yapılan işten tatmin olmanın tek yolu hak ettiğinizi düşündüğünüz karşılığı alabilmek. 

MART 

Sevgili Yaylar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür Retro’suna denk geldiği için, aile ve yakınlar arasında iletişim kazalarına dikkat edilmeli. Aileyi ilgilendiren önemli bir karar almak bu süreçte iyi bir fikir olmayabilir. 

5 Mart’ta başlayacak ve 28 Mart’ta sona erecek Merkür Retro’su ile ev ve yuva konularında acil olmayan her türlü alım satım, kiralama gibi kontratlardan kaçının. Ayrıca tadilat projelerinizi de Retro sonuna ertelemek iyi bir fikir olabilir. 

6 Mart’tan itibaren 6. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs İLE bazılarınız sağlık konusunda ani değişiklikler yaşarken bazılarınız iş yeri değişikliği yaşayabilir. 

Sevgili Yaylar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, dostlar, arkadaşlar, hedefler ve parasal konuları vurgulayacak. Aşk hayatınızla ilgili konularda sizi destekleyici bu Dolunay, farklı bir çevrede yeni biriyle tanışmanızı sağlayabilir. Hem aşkta hem işte dostlarınızdan, yakınlarınızdan destekler var. 

Ay boyunca işyerindeki trafik ya da sağlık konuları için harcanan eforlar sizi bir miktar yorsa da kök ailenizden alacağınız destekler ya da yakınlara yapacağınız küçük geziler size oldukça iyi gelecek.

NİSAN

Sevgili Yaylar, 5 Nisan saat 11:50 itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, içimizdeki çocuğun kendini en güçlü şekilde ifade etme arzu ve isteğini körükler, ateşler ve öne çıkartır. Bu yönüyle hakikaten insanın kendini en iyi hissettiği zamandır 

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 1.evinizde olduğuna göre bu süreçte genel olarak ciddi miktarda artmış bereket ve fırsatlar içinde olabilir ancak bunu fark etmekte zorlanabilirsiniz. Kesinlikle değerlendirip tadını çıkarmanız gereken bir dönem. 

Sevgili Yaylar, 19 Nisan Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, sosyal hayatta birebir bağımız olan kişilerle (dostlar, arkadaşlar vb.) ilgili konuları güven, sadakat, empati ve zor günlerde can olma anlamında gözden geçireceğiz. 

29 Nisan’da başlayan Retro Satürn zamanı kazançlarınız dışında biraz da harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem olarak düşünülmeli 

Ay boyunca evlilik ve ortaklık alanı oldukça hareketli iken ya yeni ve daha güzel bir eve taşınmanız söz konusu ya da mevcut evinizde bir dekorasyon çalışması yapmanız. 

MAYIS 

Sevgili Yaylar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay hem ofiste hem de gündelik rutinde sizi verimlilik gerçeği ile yüz yüze getirecek. Verimli çalışmanın hem sorumlulukları hem de yetkileri paylaşmanın önemini anlayacaksınız. 

Ayın ilk iki haftası evlilik ve ortaklıklar alanı hareketli iken son iki hafta maddi manevi destekler, krediler, ödemeler alanı hareketleniyor. Mayıs ayında sağlığınız da ofisteki işler de gayet yolunda … 

Sevgili Yaylar, 19 Mayıs saat 00:12 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay da zaten size her şeyin bası sağlık dedirtecek deneyimler verebilir. Venüs sayesinde sağlıkta her şey hızla yoluna girecek. 

HAZİRAN 

Sevgili Yaylar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, evlilik ve ortaklıkları her yönüyle ele almanızı sağlıyor. Verimsiz, cansız, beraberlikler bu yeniayla nihayete ererken bazı ilişki hakkında hiç karşılıklı konuşamayanlarını bu süreçte konuyu masaya yatırıyor olacaklar. Çiftler için bu Yeniay, yeni kararlar getiriyor diyebiliriz. 

Ay boyunca haklar, sorumluluklar, ortaklaşa mallar, paylaşılan değerler alanı hareketli iken ortaklık ve evliliklerin ilgiye ihtiyacı olacak. 

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ise yılın ikinci yarısında gayrimenkuller, ev ve yuva konularında bazı yenilikler en başta zorlayıcı olabilir. 

Sevgili Yaylar, 17 Haziran itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunay, sizi dediğim dedik tavrınızdan kurtulmak konusunda uyarıyor olacak. Bu Dolunayda konuşmak kadar dinlemeyi bilmek de önem taşıyor

TEMMUZ

Sevgili Yaylar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, maddi-manevi desteklerin, güvencenin önemine vurgu yapıyor. Bu süreç bizim sevdiklerimizin beklentilerini karşılamada ne kadar başarılı olduğumuzun yanı sıra almaya ihtiyacımız olan desteği bizim alıp alamadığımız da önemli olur. Bu süreçte kredi ya da vergi borcu olanlar ödemeler konusunda hassas ve dikkatli olmalılar. 

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak yurt dışı seyahatler, taşınmalar bazı sıkıntılara yol açabilir 

Ay boyunca yurt dışı seyahat, eğitim, taşınma gibi konular oldukça hareketli olacak, bu süreçte ailenizden, esinizden ihtiyacınız olan tüm desteği alacaksınız o yüzden endişelenmeyin. 

Sevgili Yaylar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, kazançlar ve harcamalar alanında gerçekleşerek bütçenizi yapılandırma, düzenleme ve bu konuda sorumlu davranmanın önemini işaret eder. 

AĞUSTOS 

Sevgili Yaylar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, yurt dışı, eğitim ve iş olanakları açısından getirdiği yeniliklerle moralinizi düzeltecek endişelerinizi azaltacak gibi gözüküyor. Güzel haberler sonrası tatile çıkmak, farklı yerler, ülkeler görmek isteyebilir ya da yerleşeceğiniz yabancı ülkeye taşınabilirsiniz. 

Aslında ağustos ayı neredeyse tamamen yurt dışında kurulacak yeni hayat, alınacak eğitim detayları ile ilgili geçecek gözüküyor. Bu siz değilseniz çocuğunuz da olabilir. 

11 ağustosta Jüpiter burcunuzda düzelince yeniden şans ve bereketle kutsanacağınız dönem de başlamış olacak. 

Sevgili Yaylar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay ile taşınma işi ciddiye binmiş mevcut çevre ve yakınlara özlem de erkenden başlamış olacak sanki. 

EYLÜL 

Sevgili Yaylar, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, önümüzdeki birkaç gün boyunca iş yoğunluğunun artacağını gösteriyor. Yeni iş girişimleri, görüşmeleri gündemde olabilir. Bu yeni ay gayet olumlu etkiler içeriyor. 

Ay boyunca iş, itibar ve kariyer konuları oldukça önemli olacak, yeni bir çevreye kendinizi kabul ettirme cabası içinde de olabilirsiniz. Merak etmeyin yeni çevrenize tahmin ettiğinizden çok daha Çabuk alışacaksınız. 

Sevgili Yaylar, 14 Eylül saat 07:33 Balık burcunda oluşacak Dolunay, aile olarak yaşamı paylaşmanın kıymetini anlarken yeni eviniz yeni yerinize uyum gösterme çabalarınız gittikçe artıyor.

EKİM

Sevgili Yaylar, 2 Ekim’de oğlak burcunda düzelen Plüton ile harcamalarınızın bütçenize uygun olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönem başlıyor olacak. 

Sevgili Yaylar, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay, kendinize dönme ve bir iç gözlem sürecidir. Artık bir miktar yalnız kalma ve iç sesinize kulak verme zamanı. Taşınma, ülke, şehir değiştirme, okul değiştirme gibi köklü değişiklikler yaşayanlarınız zaten maddi manevi yorgunlar, bir dinlenme sürecine ihtiyaç duyuyorlar. Bunları yaşamamış olanlarınız ise geçmişte yaşadıklarını, şimdiki duygularını, endişelerini gözden geçirebilir. 

KASIM 

Kasım yılın en çok para konuştuğunuz, kazanç ve harcama hesabı yaptığınız zamanı olabilir. Jüpiter ve Venüs’e teşekkür edeceğiniz bereketli şanslı bir dönem sizi bekliyor. Tadını çıkarınız. 

Sevgili Yaylar, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay ile , iç dünyanızda henüz noktalanmayan bir sindirme adapte olma süreci yansıra , zihin-beden uyumunuz önemli olacak. 

Sevgili Yaylar, 26 Kasım saat 18:06 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, Venüs-Oğlak geçişiyle örtüşecek. Ne kazanıyoruz, nerelere harcıyoruz ve bütçemize göre hareket ediyor muyuz? 

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün ile bu süreçte yeni bir eve taşınmak ya da gayrimenkul alım satımı yaparken ekstra dikkatli olma gereği var. 

ARALIK 

Sevgili Yaylar, 12 Aralık İkizler burcunda oluşacak Dolunayda aile içinde bir mesele veya esinizle aranızda yaşanan bir anlaşmazlık gereksiz yere büyüyebilir. Siz de abartılı tarzda ele alabilirsiniz. kolaylıkla çözülecek bir konu çok değişik noktalara varan tartışmalar yaratabilir dikkat. 

Jüpiter. 2 Aralık’ta 3. evinizde yol almaya başlayınca artık para pul bereketi yerini iletişim, kısa seyahatler ile ebeveynler, kardeşler ile artan iletişime bırakıyor olacak. 

Sevgili Yaylar, 26 Aralık Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması 6 aylık süreçte kişisel kazanç ve harcamalarınızı doğru ve olması gerektiği şekilde olup olmaması ile ilgili etkilere sahip. 12 yılın en bereketli yılı biterken geleceğe dair projelerde çok daha dikkatli ve özenli olma gereği var. 

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun... 

OĞLAKLAR- YÜKSELEN OĞLAKLAR

FİNANSAL GENİŞLEMENİN TADINI ÇIKARACAKSINIZ

OCAK

Sevgili Oğlaklar 6 Ocak’ta burcunuzda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması sizler açısından oldukça önemli ve de faydalıdır. Bu tutulma genel anlamda büyümeniz, ilerlemeniz için oldukça destekleyici ayrıca Çevrenizin de artan desteği gelişmenizde etkili olacak. Hem artan itibarınızın hem de finansal genişlemenin tadını çıkarın.

Yine 6 ocakta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs 4. Evde ilerlerken ani ev kiralama ya da satın almalar ve taşınmalar söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu, ilişkilerde özellikle maddi paylaşımlarda güven, sorumlukların paylaşımı…Tutulmanın bir başka etkisi ise alınabilecek dürtüsel kararlar. Bu süreçte ihtiyacınız olan desteği alamadığınız her türlü ilişkiden kopma eğiliminde olabilirsiniz.

 Ay boyunca Mars enerjisi ile ev, yuva alanında hareketli günler var, gelen giden sayınızı artabilir, tadilat gereken durumlar ya da küçük ev kazaları söz konusu olabilir. Ocak ayı kendinizi genel olarak oldukça iyi hissedeceğiniz bir ay olmakla beraber anlam veremediğiniz dürtüsel kararlar alabileceğiniz bir ay da olabilir.

ŞUBAT

Sevgili Oğlaklar, 5 Şubatta Kova burcunda doğacak Yeniay, finansal açıdan özgür hareket etmek, rahat yaşamak, istediğinizi satın alma ve kimseye hesap vermemek gibi motivasyonlar getiriyor. Bu yeniay bazılarınıza yeni kazançlar getirirken bazılarınız kazancını sıra dışı bir şekilde harcamaya başlayabilirler.

Ay boyunca Venüs etkisi ile artan çekiciliğiniz ay ortasında Mars enerjisi ile birleşip aşkta yepyeni bir sayfa açmanıza yol açabilir. Yasak aşklar da bu etkinin sonuçlarından olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 19 Şubat’ta Başak burcunda oluşacak Dolunay, hem inançlarınız hem hayata bakısınız acısından biten bir sorgulama dönemi gibi. Bu arada yurt dışında yasayan okuyan çalışan bazılarınız eve dönme hazırlıklarına girerken yabancılarla iş yapan, dış ticaretle uğraşanlarınız da yeni alan ya da müşterilere kaymak zorunda hissedebilir.

MART

Sevgili Oğlaklar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür retrosuna denk geliyor. Bu süreçte ebeveynler ve kardeşlerle aranızda yaşanan tartışma ya da gerginlikler aşk hayatınıza da yansıyabilir ya da tam tersi şekilde aşkta sorunlarınız için kök ailenizi sorumlu tutmanız söz konusu olabilir. Aşkta ve ailenizle aranızda yeni bir ilişki ve iletişim sekline geçme kararınız söz konusu olabilir

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile acil olmayan her türlü kısa seyahatten kaçının. Ayrıca bazı iletişim sorunları, elektrikli alet aksaklıklarına hazır olun.

6 marttan itibaren 5. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile her an ask ya da ebeveyn olma haberi ayaklarınızı yerden kesebilir.

Sevgili Oğlaklar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, iş ve kariyer konularında etkili olacak. Çalışanlar için başlangıçta zorlayıcı bir süreç gibi görünse de yepyeni kazanç olasılıkları söz konusu olabilir arzu ettiğiniz terfi ya da maaş artısı er ya da geç gerçekleşebilir.

Ay boyunca konsantrasyonunuz aşk ve çocuklar alanında iken işteki bazı gecikmeler yüzünden moralinizi bozmayın Venüs’ün güzel etkisi ile sonu istediğiniz gibi olacak.

NİSAN

Sevgili Oğlaklar, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, ev, yuva içinde ben diyen tavırlarınızı arttırırken, davranış değişikliğiniz ev ahalisi tarafından hoş karşılanmayabilir. Eve dair harcamalarda cimrilik boyutunda kaçınmalarınız söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 19 Nisan itibariyle ikinci kez Terazi burcunda oluşacak Dolunay, iş, kariyer, ilişkimizle ilgili konularda etkilidir. Huzurumuz ve güvencemiz için bazı şeylere göz yummak zorunda kalabiliriz

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 12. evinizde olduğuna göre bu süreçte iç dünyanız , hayalleriniz ,rüyalarınız ile zihniniz daha çok aktif olacak artan yaratıcılığınız da sonrasında üretime dönüşecek olabilir

24 nisanda başlayan Retro pluto bu geçiş size yaşamda size zamana yayılan değişiklikler getirebilir. Bu geçişle bir süredir üzerinde çalıştığınız konulardaki köklü değişimleri işaret ederken 29 nisanda başlayan Retro Satürn zamanı her zamankinden daha disiplinli ve cimri olmanıza yol açabilir. Ay boyunca evlilik ve ortaklıklar alanı hareketli iken bazılarınız için yeni bir gayri menkul edinme söz konusu olabilir.

MAYIS

Sevgili oğlaklar, 5 mayısta boğa burcunda doğacak yeniay, yılın güzel etkilerine sahip olan gökyüzü olaylarından biri olabilir sizin için. Özellikle şansınızın en yükseklerde olduğu bu dönemde aşkta da şahane gelişmeler sizi bekliyor olacak. Bazılarınız için yeni bir bebek de yılın en güzel müjdesi olabilir.

Ay boyunca ilişkiler, ortaklıklar ve bu birlikteliklerin getirdikleri ve götürdükleri gündeminizin ilk sıralarında yer alırken içinde sevgi barındıran ilişkileri yürütmek kolay barındırmayanları da zor olacak.

Sevgili Oğlaklar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sosyal yaşamınızın, dostluklarınız ve yaşamsal hedeflerinizin, plan ve projelerinizin yeniden gözden geçirilip bir elemeye tabi olacağı bir zaman dilimini işaret ediyor.

HAZİRAN

Sevgili Oğlaklar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, artan iş yoğunluğu ve ilgilenmeniz gereken bazı sağlık konularını işaret ediyor. Ayrıca ofiste bir yer değişikliği olabileceğini vurguluyor. Özellikle sağlık sektöründe çalışanların yoğunluğu ciddi boyutta olabilir.

17 Haziran’da Yay burcunda oluşacak Dolunay, iç dünyanızı, zihninizin derinliklerini pozitif yönde etkiliyor olacak. Artan önsezileriniz ve kılavuz rüyalar söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün ile yılın ikinci yarısında aşk ve ebeveynlik konusunda çok daha dikkatli olmanızı gerektiriyor.

Ay boyunca yurtdışı seyahatler, eğitim konuları hareketli iken ailenizdeki maddi manevi paylaşımın tadını çıkaracaksınız

TEMMUZ

Sevgili Oğlaklar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, işten güçten bir süre mola almanızı ve dinlenmenizi söylüyor. Bu süreçte imkânı olanlarınız yurtdışı seyahatler planlayabilirler. Bazılarınızın evlilik ve ortaklıklardaki konumu bu tutulma ile değişebilir.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak iş ve kariyer alanında bazı iletişim kazaları, sistemsel sorunlar yaşamanız mümkün.

Ay boyunca iş ve kariyerin getirdiği yoğunluk söz konusu iken yurt dışı ile iş yapanlarınız için müjdeli haberler olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 17 Temmuz itibariyle burcunuzda oluşacak Kısmi Ay Tutulması sizi bir koç burcu insanına dönüştürüyor adeta. Birçok cümleniz birinci tekil şahısla başlıyor olacak.

AĞUSTOS

Sevgili Oğlaklar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay ile başkalarıyla ilişkimizi maddi-manevi açıdan sorguladığımız dönemdir. Özellikle paylaşılan mallar, karşılıklı maddi manevi destekler konusunda bir muhasebe yapmanız söz konusu.

Aslında ağustos ayı neredeyse tamamen iş güç kariyer ve itibar konularına odaklı olacak gibi, seyahatten döner dönmez kendinizi yoğun bir trafikte bulabilirsiniz.

11 ağustosta Jüpiter yay burcunda düzelince sizin de hem yaşama sevinciniz hem de özgüveniniz artarak yaşamdan çok daha fazla zevk alacağınız zamanları işaret ediyor olacak.

Sevgili Oğlaklar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunayda kazanç ve harcamalar arasındaki denge çok önemli. Bu süreçte bütçenizin gerçeklerinin farkında olmalı, hesabınızı bilmelisiniz. Olur olmaz harcamalardan kaçınmanız iyi olur.

EYLÜL

Sevgili Oğlaklar, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay, kardeşleriniz, anne babanız, yakınlarınız ve çok sevdiğimiz kişilerle olan bağlarınızı güçlendiriyor. Kök ailenizle ilişkini her zamankinden yakın hale geliyor.

Ay boyunca oldukça sosyal olacak hem aileniz hem de dostlarınızla eğlenceli planlar yapacaksınız.

Sevgili Oğlaklar, 28 Eylül’de Terazi burcunda doğacak Yeniay işe çok daha fokus olmanız gereği doğururken çok daha özenli ve dikkatli çalışmanız yönünde sizi uyarıyor. Bu süreçte iş arkadaşlarınıza destek olmanız da gerekebilir. Yeni projeler ve hızlı çalışma temposuyla gelen bu yeniay da iş ilişkileri önem kazanıyor.

EKİM

Sevgili Oğlaklar, 2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton ile dış dünya ile ilişkilerinizin sizin arzu ettiğiniz şekilde olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönemi işaret ediyor.

14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay ise evde, yuvada daha güçlü ve söz sahibi olma isteği verirken bireysel olarak edineceğiniz mülkler de size güven veriyor olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay sosyal yaşam hedeflerinizi, plan ve projelerinizi, dostluklarımızı, başkalarıyla her türlü paylaşımlarımızı gözden geçirme vaktini işaret ediyor. Merkür retrosu ile örtüşeceği için bu alanda bazı yanlış anlama ve anlatmalar söz konusu olabilir.

2019'un son Merkür gerilemesi Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek. Bu süreçte dostlar ve arkadaşlar ile iletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz.

KASIM

Sevgili Oğlaklar, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür retrosu ile aynı döneme denk geliyor bu yüzden dolunayın konusu çoğunlukla kazançlar harcamalar alanında cimrilik boyutundaki tavırlarınız yüzünden bozulan ilişkileriniz olabilir.

Kasım yılın en çok benim param benim malım dediğiniz dönemi.

Sevgili Oğlaklar, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay da hem iç dünyanız hem inançlarınız hem de dış görünüş ve tavırlarınız açısından bazı yeni duruşlar getiriyor olacak ki sizi tanıyanlar bundan bir miktar şikâyetçi olacak gibiler.

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün bu süreçte yeni bir iş yeri kurmaktan kaçınılması gereken bir dönemi işaret ediyor.

ARALIK

Sevgili Oğlaklar, 12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, iç dünyanızda anlam veremediğiniz düşünceler hatta huzursuzluklar yaratırken olayları objektif olarak ele alma zorluğu verebilir.

Ay boyunca hem dış görünüşünüz hem de yaşadığınız yere dair konularla daha fazla meşgul olmanız söz konusu olabilir.

Sevgili Oğlaklar, 26 Aralık’ta burcunuzda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, önümüzdeki neredeyse bir sonraki yıla uzanan önemli ve başarılı gelişmelerin işaretçisidir. Evren arzu ettiğiniz yaşamsal değişiklikleri gerçekleştirme sansı verirken çok daha mutlu bir dönme de sisin için başlıyor olacak.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

KOVALAR-YÜKSELEN KOVALAR

HESABINIZI İYİ YAPMALI ÖNCELİKLERİNİZİ İYİ BELİRLEMELİSİNİZ

OCAK

Sevgili Kovalar 6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, finansal olarak güvende olup olmadığınızı sorgulatır.2019 boyunca iç dünyanızdaki fırtınalar, dışarıya yansıtmadığınız endişeler ara ara artan derecede rahatsız edici olabilir. Bu zorlayıcı zihinsel süreci sadece durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele alıp gerekenleri yapmaya başlayarak aşabilirsiniz.

 Yine 6 ocakta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs ile kardeşler ya da ebeveynlerinizle ilgili ani değişimler söz konusu olabilir.

Sevgili Kovalar, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli etkisi gündelik yaşamda artan duygusallığınız daha sağlıklı yaşama dair artan arzunuz ve kendinizi maddi ve manevi olarak kırılganlıktan kurtarma çabalarınız seklinde görülebilir. Zihin ve beden sağlığınıza her zamankinden fazla önem verme ihtiyacı var.

Ay boyunca Mars enerjisi ile hareketli olan kısa seyahatler ve yakınlarınızla artan bir iletişim söz konusu iken Venüs ile çok daha geniş bir çevrede sosyalleşme sansı bulmanız mümkün

ŞUBAT

Sevgili Kovalar, 5 Şubat’ta burcunuzda doğacak Yeniay ile artık değişim ihtiyacı ertelenemez hale gelecek. Bugünden sonra artık gündelik rutinleriniz değişmek durumunda olacak ki bu farklı bir iş denemek, ek bir kazanç elde etmek, bir projede yer almak şeklinde gelişebilir. Bu Yeniay, özellikle maddi güven alanında sorunları olanlarınız da parasal açıdan güçlenerek yeni bir yaşama geçme isteği olacak.

Ay boyunca evde varlığın sıkıldığınız fazlalıklardan kurtulmak için çaba gösterebilir başardıkça kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

Sevgili Kovalar, 19 Şubat’ta Başak burcunda oluşacak Dolunay, iyi niyetli düşünmenin ve zaafların işaretçisidir. Bu süreçte ailenin ya da esin isteklerini önceleyerek Hesapsız yapacağınız harcamalar yüzünden zorlanabilirsiniz. Hesabınızı iyi yapmalı önceliklerinizi iyi belirlemelisiniz.

MART

Sevgili Kovalar, 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür retrosuna rastlıyor. Finansal konularda bir yenilik söz konusu olabilir. Bu yenilik enerjisi bazılarınız için yeni bir kazanç etkisi getirirken bazılarınız bütçesini asacak harcamalar yapmak zorunda kalabilir. Ancak bu Yeniay genel olarak olumlu görünümlere sahip.

21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, size yurt dışında bazı alternatifler yaratıyor olabilir. Bu bazılarınız için yurt dışından gelecek bir iş teklifi bazılarınız için çıkılacak bir seyahatte faydalı olacak bir karşılaşma ya da yurt dışında eğitim sansı olabilir. Yer değiştirme etkisi yüksek bir dolunay diyebiliriz.

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile kazançlar ve harcamalar alanında bazı iletişim ve teknoloji kazalarının kurbanı olabilirsiniz.

6 marttan itibaren 4. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile aniden emlak alıp satabilir, kiraya verebilir ya da taşınabilirsiniz.

NİSAN

Sevgili Kovalar, 5 Nisan’da Koç burcunda doğacak Yeniay, size daha hızlı hareket etme, çabuk karar verme, yenilik yapma motivasyonları ile geliyor. Başta kardeşler ve ebeveynler olmak üzere iletişimde fazla hızdan kaynaklana kazlar söz konusu olabilir.

Sevgili Kovalar, 19 Nisan’da Terazi burcunda oluşacak Mavi Dolunay ile yurt dışı konuları, eğitim başvuruları, seyahatler artık planın, teklifin, başvurunun ötesinde gerçeğe dönüyor olacak gibi. Gelişmeler ile özgüveniniz artarken kendiniz daha huzurlu ve güvende hissetmeye başlayabilirsiniz.

12. Evde retro Pluto ile hızlı karar almak gereken konularda yanlış kararlar ile gelen bazı zorlanmalar ve düzeltme çabaları söz konusu olabilir.

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 11. evinizde olduğuna göre bu süreçte sosyal yaşamınız çok daha hareketli hele gelirken dostlarınızla daha sık görüşebilir daha çok şey paylaşabilirsiniz.

MAYIS

Sevgili Kovalar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay ile evde huzur, ailede güven ihtiyacı ev konusunda bir değişikliğe gitme motivasyonu verebilir. Evinizde iyi ve huzurlu hissetmezseniz mutlu da hissetmezsiniz.

Ay boyunca özel hayatınızdaki hareketlilik evde yapılacak kreatif düzenlemeler ile yoluna girme sansı bulabilir.

Sevgili Kovalar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, iki hafta önceki Yeniay da verdiğiniz kararların sonucunu gösterecek. O tarihlerde, eviniz, yuvanız, özel hayatınıza aldığınız kararların uygulanma zamanı gelmiş olacak.

HAZİRAN

Sevgili Kovalar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, genel olarak askın ve sansın evren tarafından size bolca gönderildiği çok yararlı etkilere sahip bir Yeniay. Artan yaşama sevinciniz ve özgüveniniz sayesinde yetenekli olduğunuz konularda girişimci olmanızı sağlıyor. Yalnız kovalar bu yeni ayla ayaklarını yerden kesecek bir aşka da yelken açabilirler.

Sevgili Kovalar, 17 Haziran itibariyle Yay burcunda oluşacak Dolunay, sosyal ortamlardaki tüm ilişkilerinizin dengelendiği, canlandığı, gruplar içinde birey olarak varlığınızın önemsendiği zamanı işaret ediyor.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün yılın ikinci yarısında yaratıcılığı ile para kazananlarınız için zorlayıcı bir süreç olabilir.

Ay boyunca oldukça yoğun bir gündelik rutin sizi beklerken aşka dair güzel gelişmeler en büyük motivasyon kaynağınız olacak.

TEMMUZ

Sevgili Kovalar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, yaşamdan çok daha fazla zevk aldığınız zamanlar ve konular getiriyor olacak. Tatile çıkabilirsiniz, spora ya da diyete başlayabilir yeni bir hobi grubu ile birlikte olabilirsiniz. Böyle bir iş yapabiliriz, bu anlamda kurs verebiliriz.

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu süreçte genel olarak evlilik ve ortaklıklar alanında bazı yanlış anlamalar ayrılıklara kadar uzanabilir

Ay boyunca evlilik ve ortaklıklar alanı oldukça hareketli bazı ilişkiler artık yürütülemeyecek boyutta zorluklar yaratırken bazılarınız da evliliğe gidecek taze ilişkiler bekliyor olacak.

Sevgili Kovalar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, bazı zorlayıcı etkilere sahip adeta sabrınızın test edildiği günler bunlar. Ancak duygularını pozitif ya da negatif pek dışarı yansıtmayan sizler için etkiler daha zorlayıcı hissedebilir paylaşabilecek olduklarınızı paylaşmanızı öneririm.

AĞUSTOS

Sevgili Kovalar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, ilişkilerinizde, ortaklık ve evliliklerinizde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz için motive edecek. Partnerinizin ve de sizin güçlü ve zayıf yanlarını bu yeniayda çok daha ciddi bir biçimde ele alıp gözden geçirmeniz söz konusu olabilir. Bazen aranızda yanlış anlaşılma veya gerilimler olabilir.

Aslında ağustos ayı neredeyse tamamen evlilikler, ilişkiler, ortaklıklar ve bu alanlarda paylaşılan değerler gündemi ile dolu olacak gibi gözüküyor.

Sevgili Kovalar, 15 Ağustos itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 1 Ağustos tarihindeki Yeniayda aldığınız kararların, yaşanan gelişmelerin, durumun geldiği son hali size gösterecek. O tarihte biriyle tanıştıysanız şimdi bu ilişki hakkında bir yön belirlenecek.

11 ağustosta Jüpiter yay burcunda düzelince davetler, vakıf aktiviteleri, arkadaşlarla görüşmeler çok daha sık ve yoğun olabilir arkadaşlarınızın her türlü desteği sizi mutlu edebilir.

EYLÜL

Sevgili Kovalar, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay, kazançlar harcamalar kısacası t para konusunda düzenli, disiplinli, sorumlu olmanın önemini vurguluyor.

Ay boyunca paylaşılan değerler, ortak mallar, miraslar, kamuya olan borçlar gibi konular gündemin hep ilk sıralarında olacak.

Sevgili Kovalar, 28 Eylül’de Terazi burcunda oluşacak Yeniay, finansal ilişkilerin detaylı ve son derece titiz şekilde ele alınmasını sağlayacak. Bankalarla ilgili borç veya krediler, yeni anlaşma ve sözleşmeler, davalar ile yurt dışı bağlantılı konular, yabancı ülke resmi evraklar konusunda dikkatli olma gereği var.

EKİM

Sevgili Kovalar, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, kardeşleriniz ve ebeveynleriniz ,yakınlara yapılacak seyahatler ya da yurt dışında iseniz civarı tanıma ve bulunduğunuz yerdekilerle iletişim kurma çabaları ile ilgilidir. 

Sevgili Kovalar, 28 Ekim Akrep burcunda doğacak Yeniay, iş-ev hayatıyla ilgili konuların iç gözlemde bulunularak gözden geçirileceği dönemi işaret ediyor. Merkür geri hareketiyle örtüşen bu Yeniayda, ihtiyaçlarınızı belirlemek ve ona göre iş hayatınızı gerçekçi şekilde ele almak lazım.

2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton ile Kararların disiplinli bir zihinden çıkması ile yaşama gelen kolaylık süreci ,mevcut yaşamın hayallerinize uygun olup olmadığını sorgulayacağınız bir dönem

2019'un son Merkür gerilemesi Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek. Bu süreçte iş ve kariyer alanında bazı aksaklıklar ve yanlış anlamalar yüzünden yaşanacak sıkıntılar söz konusu olabilir.

KASIM

Sevgili Kovalar, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için yaptığınız işten aldığımız tatmini, başkalarıyla iş ilişkinizi, hedefinizi yeniden gözden geçirmenizi sağlarken, aslında iç dünyanızdaki huzur ve tatminin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor

Ay boyunca iş ve kariyer alanı gündemin ilk maddeleri arasında yer alırken iş değiştirmek isteyenlerinizin yardımına dost ve arkadaşları koşacak.

Sevgili Kovalar, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, iç dünyanızda ilişkilerinizi gereğinden fazla ve ciddi biçimde ele almanızı sağlıyor.

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün bu süreçte yaratıcı üretimler özellikle sanat alanındaki üretimleri ile hayatınız kazananlar için oldukça verimli olacak gibi gözüküyor.

ARALIK

Sevgili Kovalar, 12 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz bir projenin sunulması, başkaları tarafından dikkate alınması, kendinizi güçlü bir şekilde anlatmanızın yolunu açacak.

Ay boyunca işten güçten belki bunalıp belki de işinizi tamamlamaktan dolayı artık bir miktar kendiniz, dış görünüşünüz ve imajınızla ilgilenmek isteyecek olabilirsiniz.

Sevgili Kovalar, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, gelecek 6 aylık süreçteki gelişmelerin işaretçisidir. Fiziksel ve bedensel sağlığınızı güçlendirme yönünde çabalar artarken bir çeşit detoks dönemi olacak.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

BALIKLAR-YÜKSELEN BALIKLAR

İŞ VE KARİYER KONULARINDAKİ İLERLEME

OCAK

Sevgili Balıklar, 6 Ocak’ta Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması etkileri acısından olumludur. Hedef belirleme, amacınıza ulaşma, ilişkilerde güçlenme, yeni projelerde yer alma, dostlarınızdan destek görme gibi olanaklar sağlayabilir. Yeni bir işe ya da projeye başlamanız ve sonrasında başarıyla bitirmeniz mümkündür

Sevgili Balıklar, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli etkisi, aşkta, ebeveynlikte e finansal açıdan kendinizi güvende ve güçlü hissetmek isteği vermesidir. Çocuk sahibi olmak, yeni bir çevrede yaşamak, yeni bir aşkla yol almak bu tutulmanın konuları gibi görünse de özgüvenli olmak çok daha önemli olacak.

Ay boyunca Mars enerjisi ile kazançlar ve harcamalar gibi finansal konular ile iş ve kariyer konularındaki ilerleme çabaları söz konusu olacak.

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs 2. Evde ilerlerken ani gelir ya da harcamalar söz konusu olabilir.

ŞUBAT

Sevgili Balıklar, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, iç dünyanızda başlayan değişim ihtiyacının vurgulanması ile hissedilecek. Bu yeniay sonrası farklı bir iş denemek, ek bir kazanç elde etmek, bir projede yer almak isteyecek gibisiniz. Daha önce adım atmışsanız, şimdi eksiklerinizi tamamlarsınız. Bu Yeniay, parasal açıdan güçlenmek, özgür hareket edebilmek, hayatınızı yenilemek anlamında bir istek doğuruyor

Sevgili Balıklar, 19 Şubat’ta Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkiler odaklı. Partnerinizle neleri paylaşıyor nerelerde ayrılıyorsunuz, bakacak bu ilişki nereye gidiyor diye soracaksınız?

Ayrılık kararı alanları ise teselli etmek arkadaşlarına ve kök ailesine düşecek.

MART

Sevgili Balıklar, 6 Mart’ta burcunuzda doğacak Yeniay, burcunuzda gerileyen Merkür etkisiyle kişisel kararların tekrar gözden geçirilmesi anlamı taşıyor. Sanılacağı kadar olumsuz değil. Sadece zamanı en verimli şekilde değerlendirmenin yolu bir yeniden ele alma yönteminden geçiyor olacak.

Sevgili Balıklar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda iş birliğine, anlaşmaya, uzlaşmaya dair motivasyonlar veriyor. Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Ayrıca bu dolunay ile oluşacak gecikmeler, yanlış anlaşılmalar canımızı sıkar.

2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile genel olarak sizi oldukça alıngan ve yanlış anlamaya eğilimli yaparken teknolojik aletler de pek dostunuz olmayacak

6 Mart’tan itibaren 3. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile ebeveynler ya da kardeşler ile olan ilişkilerde köklü değişimler getirebilir. Bu süreç ayrıca bolca kısa seyahat getirebilir.

NİSAN

Sevgili Balıklar, 5 Nisan itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniayda en önemli bulduğunuz konu, para olacaktır. Kazanmak, kazandığınızı dilediğiniz gibi harcamak ve özgür olmak. Mars İkizlerde ilerlediği için, ev alanı içinde bir hayli hareketlilik olacaktır. Taşınmak, ofis açmak, bir ürün sergilemek, sanat veya mistik konularda danışmanlık hizmeti vermek olasıdır.

Sevgili Balıklar, 19 Nisan’da Terazi burcunda oluşacak Dolunay, sevdiklerinizle yaşadığınız gerginlikler ve kırgınlıkların, geleceğe dair endişelerin, maddi-manevi sıkıntıların göstergesidir, taviz verdikçe üzülen yine siz olabilirsiniz. Bu Dolunayda başkalarıyla maddi-manevi ilişkinizi gözden geçirmek zorunlu. Kredi, miras, ödünç verilen paralar, kayıplar, alacaklar dolunayın önemli başlıklarını oluşturacak.

Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter Geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 10. evinizde olduğuna göre bu süreçte itibarınızın artabileceği terfi ya da iş teklifi alabileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

11. Evde Retro Plutoile sosyal çevre, arkadaş ve dostlara dair konularda bazı zorlanmalar ve değişiklik istekleri söz konusu olabilir.

MAYIS

Sevgili Balıklar, 5 Mayıs’ta Boğa burcunda doğacak Yeniay, hayallerinizi gerçeğe dönüştürücü adımların atılmasını sağlayacak. Maddi güvence ihtiyacının sağlanması adına istekli olacak yeni insanlarla tanışacak ve kararlı bir şekilde ilerliyor olacaksınız. Bu olumlu bir Yeniay

Ay boyunca aşk ve çocuklar alanı oldukça hareketli genel olarak özel yaşamınızı yeniden kurguluyor olacaksınız.

Sevgili Balıklar, 19 Mayıs itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay birlikte olduklarınızı da davranışsal motivasyonlarını anlama cabasına girmeyi öneriyor olacak.

HAZİRAN

Sevgili Balıklar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, ev içinde yapılacak değişimleri işaret ediyor. Bu bir yeniden düzenleme ya da bebek için hazırlık olabilir. Taşınmak, bir bebeğin doğumu, hamilelik, ofis açmak, yaz tatili bu yeniayın getireceği hareketin başlıkları.

Sevgili Balıklar, 17 Haziran Yay burcunda oluşacak Dolunayda iş değiştirmek, işten ayrılmak, farklı işlere yönelmek mümkün. Ancak bunların çok iyi düşünülmesinde yarar var. Çünkü Dolunayın yöneticisi Jüpiter ağustos ayına kadar gerileyecek. Alternatifiniz güçlü olmadıkça mevcut işinizi değiştirmeyiniz. Bu Dolunayda, daha önce başlanmış işler bitirilmesi, verilmiş kararların uygulanması mümkündür. Bir teklif alabilirsiniz.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün sizi yılın ikinci yarısında sizi her zamankinden melankolik ve de hayalperest kılabilir

Ay boyunca evde aşk ve çocuklar adına yapılacak güzel değişiklikler söz konusu.

TEMMUZ

Sevgili Balıklar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, öncelikle mal, mülk, para, taşınmaz(emlak) gibi konularda etkili olacak gibi. Bazılarınız bir yere taşınmak veya ev içinde yapılacak işler le meşgul iken bazılarınız önceden başlanmış işleri şimdi bitmek üzere diyebiliriz. Bazılarınız için önümüzdeki bir yıllık süreçte, çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanır. Tedavi ile çocuk sahi olabilirsiniz.

Sevgili Balıklar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, iç huzuru ve güvencenin sosyal ilişkiler aracılığıyla sağlanma arzusudur. But tutulma ile eski bir sevgilinin tekrar hayatınıza girmesi, mevcut ilişkinizde yaşanılan sorunlar sizi bir miktar yoracak gibi gözüküyor.

Ay boyunca üreme sağlığı konuları önemli olacak gibi.

AĞUSTOS

Sevgili Balıklar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay ile iş ortamında veya günlük hayatta bir miktar narsisim ile gelen bencillik söz konusu olabilir. Kendinizi aşırı beğenir, ilgi ve takdir görmek isterisiniz. Bu Yeniay, bütün dikkatinizi günlük hayata yöneltiyor .

Sevgili Balıklar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, yoğun iş temposundan biraz uzaklaşıp kendinize zaman ayırma vakti geldiğini gösteriyor. Mevcut tempoda devam ederseniz zorlanırsınız. Eğer olanaklarınız müsaitse tatile çıkmak, sizin için çok özel kişilerle bir araya gelmek iyi olacaktır. Bu Dolunay çoğu kişinin bilmediği becerilerinizi bir ürün veya proje haline getirmenin işaretçisidir.

11 ağustosta Jüpiter yay burcunda düzelince bomba gibi bir iş teklifine de hazır olun.

Sevgili Balıklar, 30 Ağustos’ta Başak burcunda doğacak Yeniay, ilişkinizi evliliğinizi gözden geçirme, düzene kavuşturma, duygularınızı net anlama zamanımızı işaret ediyor.

EYLÜL

Sevgili Balıklar, 14 Eylül’de burcunuzda oluşacak Dolunay, her ne kadar ilginizi çevrenize yöneltse de asıl yapmanız gereken önce kendi duygu ve düşüncelerinizle ilgilenmek ruhunuzun derinliklerine bakmaktır.

Sevgili Balıklar, 28 Eylülde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, özellikle yabancılar ve yurt dışı muhataplarla ilişkilerde bazı gerilimleri gösterse de uzlaşı çok zor olmayacak.

Ay boyunca ortaklıklar, evlilikler, ilişkilerde ortaklaşa mallar ve finansalların paylaşımları gibi konular önemli olacak.

EKİM

Sevgili Balıklar, 14 Ekim itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunayda, ihtiyaçlarınızı karşılamak ve isteklerinizi elde etmek için paranın ne kadar önemli olduğu fark edişiyle hareket edecek kimsenin hakkınızı elinizden almasına izin vermeyeceksiniz. Varsa bu süreçte hukuki bir davanın lehinize sonuçlanması bir mirasın elinize geçmesi söz konusu olabilir.

2 ekimde oğlak burcunda düzelen Plüton ile Yaşadığınız sosyal çevrenin sizin için uygun olup olmadığını sorgulayacağınız bir modda olabilirsiniz.

2019'un son Merkür gerilemesi Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek. Bu süreçte kaçınmanız ya da ekstra dikkatli olmanız gereken konu yabancılar ile iletişim, yurt dışı seyahatleri, yabancı internet sitelerinden alışverişler gibi konular

Sevgili Balıklar, 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle örtüşeceği için, eğitim hayatı, inancımız, bir başka yere yerleşim, ticari faaliyetler ve yayıncılıkla ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi gerekli.

KASIM

Sevgili Balıklar, 12 Kasım itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay da Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durum eğitimden, ticarete, iş ya da özel tüm ilişkilere kadar her konuyu tekrar gözden geçirmenizi öneriyor.

Ay boyunca iş güç, seyahat kariyer neredeyse tüm yaşamsal alanlardaki kararlarınız ve eylemlerinizi ele alacak gibisiniz.

Sevgili Balıklar, 26 Kasım itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, güçlü kişilerle kurulan iş veya özel bağlantıların göstergesidir. Venüs bugün Oğlak burcunda ilerliyor. Bu nedenle toplumsal ilişkilerde ciddiyeti, güvenilirlik ve itibar önemli olacak. Organizasyonlar ve yeni iş projeleri gündeme gelebilir.

Yine 26 kasımda düz harekete geçen Neptün er ki bundan sonraki süreçte gerçeklikle bağlarınız kopma noktasına gelebilir ütopik hevesler pesinde koşarken epey efor sarf edebilirsiniz .

ARALIK

Sevgili Balıklar, 12 Aralık İkizler burcunda oluşacak Dolunay sırasında ailevi konularda, yerleşim yeriniz, güvencenizle ilgili olarak gerçekçi bir analize ihtiyaç var. Bir yandan geleceğe dönük düşünürken, diğer yandan sadece bugünü önemsemek bir çelişki yaratabilir. İş hayatında amaca yönelik ve faydacı olmak, aile yaşamında ise paylaşmak, konuşmak anlaşmak son derece önemlidir.

Ay boyunca bir yandan iş bir yandan da sosyal yaşamı devam ettirme cabası hayli yorucu olabilir.

Sevgili Balıklar, 26 Aralık’ta Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, gelecek 6 aylık süreçteki gayet olumlu gelişme ve yeniliklerin göstergesidir buluyorum. Öncelikle geleceğe dönük kararların, plan ve projelerin göstergesi. Bazılarınız terfi ederken bazılarınız uzmanlık alanındaki çalışmalar ile ödül bile alabilir. Bu süreçte, değişimler heyecan verici, yenilikler heveslendiricidir. Gerçekten ulaşmak istediğiniz hedefi belirlersiniz. Tecrübeleriniz başkaları tarafından takdir görür.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

Türkiye Astroloji Ajandası - Finansgundem.com

Yorumlar