Astroloji

Haziran Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Haziran ayında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri, Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara yorumladı:

Haziran Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022

Koç ve Yükselen Koç Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : Koç ve yükselen Koç ikili ilişkilerinizde temkinli olmanız gereken bir ay diyebiliriz. Özellikle iletişimde hali hazırda sorun yaşayan kişiler için sorunlar daha da büyüyebilir. Yaşadığınız çatışmalar kendi içinize dönmenize sebep olarak sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Ticari konularda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Şimdiye kadar yaşadığınız tüm aksiliklerden kurtulabilirsiniz.  Sabırlı olun.

Şifalı Taş               : Kristal Kuvars

Esans                     : Kırmızı Biber

Şifalı Kelimesi      : Auram, yaşamın her alanında uygun ortakları hayatıma çekiyor. 

Boğa ve Yükselen Boğa Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : Boğa ve yükselen Boğa burçları yolunda gitmeyen bir ilişkiden çıkmış olabilirsiniz. Duygusal patlamalar yaşanıyor olabilir. Biraz esnemeye ihtiyacınız var, esnemeniz akışta kalmanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Alım satım işleri ile meşgul olabilirsiniz. Belki yer değişikliği söz konusu olabilir. Kariyer ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. 

Şifalı Taş              : Kedigözü

Esans                    : Paçuli

Şifalı Kelimesi    :  Kullanmadığım tüm  yaşam güçlerini tamamen ve sevinçle evrene geri veriyorum. 

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : İkizler ve yükselen İkizler burçları İkili ilişkinizdeki problemleri giderebilirsiniz. Seçim sizin tamam ya da devam diyecek cesareti kendinizde görmeniz doğru olabilir.  Finansal konularda gelişmeler yaşanabilir.  Uzun zamandır beklediğiniz ödemeler gelebilir. Ay içerisinde hesaplı harcamalar yapmanız doğru olabilir. Agresif duygu ve düşüncelerden arınmaya çalışın. 

Şifalı Taş               : Yosun Akik

Esans                    : Kakule

Şifalı Kelimesi     : Olduğum her şey  güzel, sevecen bir yaratıcı tarafından yaratıldı. 

Yengeç  ve Yükselen Yengeç Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : Yengeç ve yükselen Yengeç burçları  ikili ilişkilerde yeni başlangıçlar yaşanabilir. Arkadaşlarınızla ilgili durumları da gözden geçirerek elemeler yapmak isteyebilirsiniz. Girişimciler için verimli bir dönem olabilir. Sağlığınızın için beslenmenize dikkat etmelisiniz.  Konsantrasyon problemi yaşayabilirsiniz.  Yeni bir dönem başlatıyorsunuz planlı olmanızda fayda var. 

Şifalı Taş               : Mercan

Esans                    : Portakal

Şifalı Kelimesi      : Sadece kendi gelişmemi destekleyen duygusal enerjiler bana diğer varlıklardan ulaşıyor. 

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu Haziran Ayı Burç yorumu: Aslan ve yükselen Aslan burçları taşınma, yer değiştirme, şehir değiştirme gündeminize gelebilir. Ailenizle yaşadığınız sorunları çözebilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz konuşmayı yaparak ailenizle daha sıcak bir iletişim kurabilirsiniz.  Yorgun ve daralmış hissetmeniz mümkün görünüyor.  Sağlığınızla ilgili adımlar atmanız yerinde olabilir.  Bazılarınız için kalıcı işler söz konusu olabilir.  Değişime direnmeyin. 

Şifalı Taş               : Opal

Esans                     : Sedir Ağacı

Şifalı Kelimesi      : Yaşamımın her anında içime sevgi akıyor. 

Başak ve Yükselen Başak Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : Başak ve yükselen Başak burçları  statünüzü etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz.  Sosyal çevrenizde ilgi gördüğünüzü fark edebilirsiniz.  Yeni anlaşmalar, fırsatlar için gözünüz açık olsun. Ailenize destek olabilirsiniz. Beklediğiniz aşk kapınızı çalabilir. Sivri dilli olmamanız ilişkileriniz için faydalı olabilir.  Sağlığınız konusunda olumlu gelişmeler olabilir. 

Şifalı Taş               : Sarı Apatit

Esans                    : Melisa

Şifalı Kelimesi    : İçimdeki aldanış ve kuşkum, gerçeği ve derin güveni açıklığa kavuşturmama izin veriyor. 

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : Terazi ve Yükselen Terazi burçları hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İçsel bir sorgulama yaşayabilirsiniz.  Kişisel gelişiminizle ilgili bazı adımlar atabilirsiniz.  Yurt dışı planları olanlar için bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Hukuki konularda işleriniz varsa sonuca bağlanabilir.  İkili ilişkilerinizde uyumu yakalayabilirsiniz. 

Şifalı Taş               : Mavi Dantel Akik

Esans                    : Ylang ylang

Şifalı Kelimesi    : Geçmişi gönderip, yüzümü şimdiye dönüyorum. 

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : Akrep ve yükselen Akrep burçları aileniz ve arkadaşlarınızla etkileşimde olacağınız bir ay başlıyor. Sık sık ailenizle ve arkadaşlarınızla biraraya gelebilirsiniz. Maddi konularda yeni kararlar almanız söz konusu olabilir.  Gayri menkul satışları yapabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilir bu yolculuklarda aşkınızı bulabilirsiniz. 

Şifalı Taş               :  Malahit

Esans                     : Paçuli

Şifalı Kelimesi      : Sevgi ve doğruluk kendimi ifade etme biçimimi belirliyor. 

Yay ve Yükselen Yay Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : Yay ve yükselen Yay burçları ani değişimler yaşayabilirsiniz. Aşk ve arkadaş ilişkilerinizde beklenmedik durumlar onları daha iyi tanımanızı sağlayabilir.  Yeni bir ilişki arayışında olabilirsiniz. Yaptığınız planları gerçekleştirebilirsiniz. Finansal konularda dikkatli ve planlı davranmalısınız.  Hayatınızda kadersel durumlar yaşanabilir. 

Şifalı Taş               : Amazonit

Esans                    : Beyaz Erik Çiçeği

Şifalı Kelimesi  : Tüm varlıkların kutsanmasına yönelik yaratılış planının destekleyicisi olarak gücümü şükranla ve sevgiyle kullanıyorum. 

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu Haziran Ayı Burç yorumu: Oğlak ve yükselen Oğlak burçları çalışma alanınız ve kariyerinizde bazı değişikler olabilir. Daha önceden planladığınız işler için harekete geçebilirsiniz. Bağışıklığınızı güçlendirmeyi ihmal etmeyin. Yoğun çalışmanız  gerekebilir. Fiziksel ve ruhsal olarak daha rahat hareket ederseniz doğru adımları zamanında atabilirsiniz.  

Şifalı Taş              : Zümrüt

Esans                    : Papatya

Şifalı Kelimesi     : Tekrar tekrar duraklıyorum, sevgiyle kendimin farkına varma halini alıyorum ve git gide daha fazla gerçek gereksinimlerimi keşfediyorum. 

Kova ve Yükselen Kova Burcu Haziran Ayı Burç yorumu: Kova ve yükselen Kova burçları yetişen aşk hayatınızı renklendirirken olmadığınız kadar flörtöz olabilirsiniz. Sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Planlanmadan riskli işlere girişmeniz zararınıza olabilir.  Yeni tanışacağınız insanlar ile iş ilişkileri kurabilirsiniz. Yeni şeyler yapma isteğiniz had safhaya ulaşabilir; bu isteğiniz başkalarının sizi kullanmasına sebep olabilir. Dikkat!

Şifalı Taş               : Malahit

Esans                     : Nane

Şifalı Kelimesi      : Besleyiciliğimi şükranla ve dikkatle yaşıyorum. 

Balık ve Yükselen Balık Burcu Haziran Ayı Burç yorumu : Balık ve yükselen Balık burçları ailenizle vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz.  Keyifli vakit geçirebilir huzurlu hissedebilirsiniz. Ev alım- satım ve ya tadilat gibi işleriniz varsa ertelememeniz yerinde olacaktır.  Bu ay beklenmedik gelişmeler hayatınızı önemli ölçüde değiştirebilir.  Kendinizi ikinci plana atmadan kararlar almanız bu ayın anahtarı olabilir. 

Şifalı Taş               : Mavi Yıldız Taşı

Esans                     : Turunç yağı

Şifalı Kelimesi      : Yaptığım her şey özgüvenimi destekliyor. 

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar