Astroloji

Haftalık Burç yorumları: 9 - 15 Mayıs

09 -13 Mayıs 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları etkileyecek olası halleri astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı.

Haftalık Burç yorumları: 9 - 15 Mayıs

Astrolojik göstergelere göre Doğa Ana önümüzdeki 4 yıl boyunca zihnini bizimle paylaşmaya devam edecek. Doğanın zihnini bizimle paylaşması demek artık onun gibi düşünmemiz, onun gibi hareket etmemiz gerek demek. Sizlere 2020 yılında paylaştığım yazının şu satırlarını aynen aktarıyorum:

Eğer, doğaya saygı göstermeden attığımız adımlara devam edersek önümüzdeki 6 yıllık süreçte kıtlıkla mücadele edecek, bazı toprak mahsullerinde zorluklar yaşayacağız. Yaşam çeşitliliğini tehdit eden mekanikleşmeyle uğraşmak zorunda kalacağız. Sentetik ürünler yemek yine sentetik ürünler giymek, kullanmak zorunda kalacağız. Git gide robotlaşacak ve kendi öz benliğimizi kaybedeceğiz.

Eğer bu uyum için önümüzdeki 6 yıl boyunca savaşırsak doğayla iç içe yeni bir insanlık ortaya çıkarabiliriz. Kendi kendine yeten akıllı sistemler üretebiliriz.

Anneler gününde tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Ama en başta Doğa Anne’mizin gününü kutluyorum. Bu sefer toprağa değil zihinlere fidan dikme vaktimiz

Astrolojide Uranüs zihnimizi gösteriyor ve Boğa topraklarımızı. Uranüs’ün Boğa Burcu’ndaki transiti 4 yıl daha devam edecek. 

O halde yeni bir orman yaratmak için fideleri zihnimize dikmeyi yeniden kendimize hatırlatalım!

Koç Burcu haftalık burç yorumu: Yiyeceklerinizin doğal olmasına özen gösterin. Cüzdanlarınızda bir fide, tohum ya da çiçek sembolü taşıyın. Doğayla aidiyet kuracak eylemleriniz sizi maddi konularda güçlendirecek. Kazançlarınıza ve beslenme alışkanlıklarınıza hükmetmenize olanak tanıyacak.

Boğa Burcu haftalık burç yorumu: Tecrübeleriniz sizi ileriye taşıyacak. Üzerinizde bir fide sembolü taşıyın, bir çiçek kolyesi takın. Evrenle uyumu yakaladığınız her anınızda içsel dinamizminiz motivasyonunuza katkı sağlayacak.

İkizler Burcu haftalık burç yorumu: Doğaya bağış yapın, fidan ekimine yardımda bulunun. Doğaya armağan ettiğiniz tüm emeğiniz size affetmekle ilgili sınavlarınızı atlatmanızda olanak tanıyacak. Arkanızdan dönen süreçlerle başa çıkabilmenizi, hastalıklarla mücadele edebilmenizi ve doğal şifa alanları bulmanızı sağlayacak.

Yengeç Burcu haftalık burç yorumu: Arkadaşlıklarınızı ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek adına doğadan ilham alacak aktivitelerde bulunun. Organik yemek ve doğal beslenmeyle ilgili kendinizi bu dönem geliştirebilir ve elinizin değdiği ikramları sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Aslan Burcu haftalık burç yorumu: Statü, ün ve başarı adına doğaya dönün. Doğal renkler giyin, doğal ürünler kullanın ve bu adımlarınız herkesi doğaya dönmeleri için teşvik etsin. O zaman doğa size saygınlık ve itibar kazanma konusunda destekleyecek.

Başak Burcu haftalık burç yorumu: Yeteneklerinizi keşfetmek, adil bir dünyada hüküm sürmek için doğadan ilham alın. Her fırsatta doğal yeni keşifler yaratın hayatınızda. Başka kültürlere ait organik ürünler, kıyafetler sizi adalet ve yargı temalarında güçlendirecek.

Terazi Burcu haftalık burç yorumu: Cüzdanınızda bir fide ya da tohum taşıyabilirsiniz. Yediğiniz meyvelerin çekirdeklerini tekrar doğaya kazandırmak konusunda öncülük edin. Başkalarını teşvik etmeniz, giderlerinizi kontrol etmenize olanak tanıyacak.

Akrep Burcu haftalık burç yorumu: Sevdiklerinize ve sizin için değerli kişilere doğadan minik armağanlar bırakın. Onlar adına doğaya sağladığınız katkılar ilişkilerinizi düzenlemenize ve kendinizi ifade ettiğiniz alanlarda güçlenmenize olanak tanıyacak.

Yay Burcu haftalık burç yorumu: Doğaya ait sorumluluklar edinmeye çalışın. Her gün sulayacağınız bir fideyle başlangıç yapabilirsiniz. Hastalıklardan korunmak adına doğal şifa yöntemlerine yönlenin ve zihninizi, bedeninizi, uyku düzeninizi doğanın ritmine göre ayarlayın.

Oğlak Burcu haftalık burç yorumu: Sevgi ve aşk enerjinizi canlandırmak için kırmızı kurdeleler kullanabilirsiniz. Evinizdeki çiçeklere, dallara kırmızı kurdele bağlayabilir niyetlenebilirsiniz. Çocuklarınız adına, sevdikleriniz adına yine doğaya fide armağan edebilirsiniz.

Kova Burcu haftalık burç yorumu: Aile bağlarınızı ve aidiyet kurmak istediğiniz alanları güçlendirmek için doğayla uyumlanmayı deneyin. Evinizin bir bölümünü ufak bir bahçeye dönüştürebilir, renkli saksılar alabilir ve çiçeklerle donatabilirsiniz. Her emeğiniz aile bağlarınızı ve aidiyet kavramınızı güçlendirecek.

Balık Burcu haftalık burç yorumu: İletişiminizi, ifade şeklinizi ve kısa seyahatlerinizi keyifli hale getirmek için, işitmek istediklerinizi ve verilen sözleri yerine getiren kişilerle arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek için doğayla uyumlanmayı deneyin. Komşularınıza organik ürünler, taze fideler armağan edebilirsiniz.

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı   - https://www.kenanyasin.com

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

 YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar