Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 8-14 Mart 2021

Astrolog Seyran Ataklı 8-14 Mart haftasının astroloji verilerini yorumlayarak burçları bekleyen olası halleri analiz etti

Haftalık Burç Yorumları: 8-14 Mart 2021

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

İçe döndüğünüz, durup düşündüğünüz bir hafta olabilir. Duygusal, ruhsal ve fiziksel anlamda üzerinizdeki baskılardan kurtulabilirsiniz. Enerjiniz bu hafta düşebilir, aile büyüklerinde bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Maddi olarak harcamalar artarken, acele kararlar vermekten kaçının. Düşünmeden karar almayın. Kafa karışıklığı duygusal ilişkilerde bazı hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir.Ruhsal anlamda terapi, tedaviler adına şifalandırıcı etkiler altındasınız.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hedefler, yeni amaçlar, yeni kararlar belirleyebilirsiniz. Kariyerde yeni adımlar atabilirsiniz. Yeniliklere adım atabilirsiniz. İş görüşmeleri yapabilir, fırsatlarla karşılaşabilir, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Aile, ev, yuva konularında sağlık konuları tetiklenebilir. Duygusal ilişkilerde yeni flörtler başlayabilir. Harcamalarınız bu hafta artabilir.Yönetici gezegeninizin Balık burcundaki hareketiyle güzellik, estetik konularında değişiklikler için güzel günler.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kariyer ve geleceğinizle ilgili başarı ve ilerleme yolundasınız. Sağlam ve akılcı kararlar almaya çalışın. Seçimlerinizi iyi değerlendirin. Toplumsal statünüzde değişim, yenilik söz konusu olabilir. Önümüzdeki hafta motivasyon düşüklüğü, doğru karar almakta zorlanacağınız etkiler söz konusu olabilir. Geleceğiniz konusunda hayalci davranmayın. Maddi konularda yanlış yatırımlardan, gereksiz harcamalardan kaçınmaya çalışın.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Gelecek planlarında yenilenme zamanı. Eğitim, seyahat, çevrenizden destek alacağınız bir dönemdesiniz. Ailedeki sorunların çözümü, evlilik kararları, yaşamdaki düzeninizin değişmesi söz konusu olacaktır. Hem kendi sağlığınızda hem ailede sağlık konusunda bazı hassasiyetler ortaya çıkabilir. Hukuksal konularda bazı belirsiz durumlara, ticari konularda yanlış adımlara karşı temkinli olun.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Finansal konular mercek altında. Maddi kaynaklarınızı doğru değerlendirmek kariyerde acele kararlar almamak önemli. Eşinizle, ortağınızla ya da ailenizle ortak gelirleriniz, kredi, ödemeler, vergi, nafaka, sigorta, prim gibi konularda bazı mücadeleler, yeni kararlar gündeme gelebilir. Adımlarınızı her konuda sağlam atmaya çalışın. Harcamalarınızı, bütçenizi planlayın. Sağlığınıza özellikle bu hafta özen gösterin. Sezgileriniz ve hisleriniz çok kuvvetlenirken, haberci rüyalar görebilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkili ilişkiler, ortaklıklar anlamında yeni başlangıçlar hayatınıza gelebilir. Yeni duygusal birliktelikler, ya da süregelen birlikteliklerde romantik paylaşımlar ortaya çıkabilir. Kimileri için de ilişkiler adına gökyüzü kandırılma ve kendini kandırma fazla fedakârlık durumlarına karşı uyarıyor. Problemleri çözme adına şefkat enerjisi etrafınızı sarmalayacaktır. Karşıt burcunuzda meydana gelen Neptün etkileşimi enerjinizde bir düşüş meydana getirebilir. Hayal kırıklıklarını önlemek adına tüm ilişki, anlaşma ve sözleşme konularına temkinli yaklaşın

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Mesleğiniz, iş ve çalışma koşullarınızda yoğun bir hafta sizi bekliyor. Çok çalışacaksınız. Hedeflerinizi gerçekleştirmek isteyecek ve başarı sağlayacaksınız. Birçok işi bir arada yapmak isteyebilir, yorgun düşebilirsiniz. Sağlığınıza karşı özenli ve dikkatli olun. Birlikte çalıştığınız kişilerle yeni projeler gündeme gelebilir. Neptün enerjisi güven kırıklığı yaşamamanız adına tüm ilişkilerinizde sağlamcı bir şekilde ilerlemeniz konusunda uyarıyor.

Akrep  Burcu Haftalık Burç Yorumu

5. evinizdeki Güneş-Neptün kavuşumu kimileriniz için yeni aşk, duygusal birliktelik ve flört başlangıçlarını gündeme getirebilir. Romantik etkiler artıyor. Var olan ilişkilerde sorunları olanlar adına empati kurmak ve bağışlama enerjileriyle çözüm yoluna gidebilirsiniz. Çocuklarınızın hayatıyla ilgili yeni planlar, kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Yaratıcı yetenekler, hobiler ve bu hobileri işe çevirmek gibi planlarınız varsa güzel bir dönemdesiniz.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Genel motivasyon ve yaşamsal enerjinizde düşüş meydana gelebilir. Kendinizi yapmak istediğiniz plan ve hedeflerinizin içinde kararsız hissedebilir, belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Aile, ev, yuva, ilişkiler anlamında sağlam adımlar atmalısınız. İlişkilerde fazla fedakâr davranışlar hayal kırıklığı yaratabilir. Mal, mülk alım satımı, gayrimenkul, taşınma, yer değişikliği gibi konular gündeme gelirken, yeni kararlar alabilirsiniz. Bu hafta ebeveynlerinizin sorumlulukları ve sağlıkları ön plana çıkabilir.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kardeş, yakın akraba ve arkadaşlarınızla gündemler, onların hayatlarındaki konu ve kavramlar artıyor. Sosyalleşiyorsunuz. İletişim trafiğiniz hızlanacak. Önümüzdeki 15 gün işinizde yeni anlaşmalar, yeni plan ve programlar yapabilirsiniz. Zihniniz çok yoğun olacağından konsantrasyon sorunları, unutkanlık yaşayabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde sorunları çözme yoluna giderken, kırgın olduğunuz kişilerle barışabilir, affedebilirsiniz. Seyahat planları gündeme gelebilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Mesleğiniz, kariyeriniz, finansal kaynaklarınızı çoğaltmak adına önemli bir dönemdesiniz. İş temponuz artıyor. Yaşamınızı değiştirmek, gelecek planları yapmak gibi sizi dönüşüme itecek her konu yıl boyu devam edecek. Paranızı yatırımlar yapmak ve değerlendirmek adına planlı hareket etmelisiniz. Borç alıp vermeyin, harcamalarınızı abartmamaya dikkat edin.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Güneş, Neptün ve Venüs’ün burcunuzda kavuşumu hayatınızdaki hedeflerinizi gerçekleştirmek adına sizi harekete geçiriyor. Fiziksel görüntünüzde değişimler, estetik, güzellik konuları, ilişkilerde yeni kararlar alabilir ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hayatınızda yapmak istediğiniz her yeniliğe karşı somut adımlar atarak temkinli olun. Bu hafta duygusal karmaşalar, bazı konularda kararsızlık yaşamanız olası görünüyor.

Seyran Ataklı - sozcu.com.tr 

Yorumlar