Astroloji

Haftalık burç yorumları: 6- 12 Haziran

Satürn’ün Retrosunun başladığı 6- 12 Haziran 2022 haftasında astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı.

Haftalık burç yorumları:  6- 12 Haziran

6-12 HAZİRAN HAFTASINA ASTROLOJİK BAKIŞ

Bu hafta yaraları sarma, iyileştirme zamanı. Küslükler, yanlış anlaşılmalar, dolambaçlı ilişkiler için bir ilaç alma vakti geldi gibi.
 
Kendinizi yeniden ifade etme, eksik bıraktıklarınızı yeniden işleme koymak için de olumlu.

Merkür Retro’su bitti. Artık yeni soluk alacağız. Fakat bu sefer de zamanın efendisi Satürn uzun bir süre geriliyor olacak.

Satürn’ün Retro süresi 24 Ekim tarihine kadar devam edecek. Bu süreçte yeni karmik sınavları deneyimlemekten ziyade daha çok geçmiş karmik borçları tamamlamak adına bir imkân kazanacağız.

Hayatımızı organize etme konusunda eksikliklerimiz varsa bunları yeniden planlamak adına iyi bir fırsatımız olacak.

Zaman yönetimi, teknolojik alışkanlıklar ve yaşamımızı kısıtlayan konularla ilgilenmek için çaba sarf edelim.

Hafta sonuna kadar işleri halletme zamanı. Cumartesi ise haftanın en sıra dışı günü olacak.

Plan, program, eylem konularında şaşırtıcı süreçlerle karşılaşacağız. Hiç beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz tepkiler aldıysanız bunları yeniden konuşabilmek için de hafta sonu uygun bir zaman olabilir.

Sizi yönlendiren kişiler ya da konuşmalar içinde olduğunuzu hissederseniz paniklemeyin ve o an karar vermeye çalışmayın. Biraz zaman biraz soluk aldıktan sonra kararlarınızı verebilir ve kendinizden emin şekilde adımlar atabilirsiniz.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta sağlık konusunda endişeleriniz varsa ihmal etmeden bu konuda önemler almak için efor sarf etmeniz gerekecek. Eğer çalışıyorsanız çalışma ortamı hanenizde öncelik vermeniz gereken sorumluluk ve görevler varsa bunları planlamalısınız. Eğer ertelerseniz birçok karışıklık olabilir ve zorluklarla mücadele etmek durumunda kalırsınız. Haftanın son günlerinde ise yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Özellikle otorite figürleri ile ilgili belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Çalışıyorsanız patronunuzun ne istediğini tam olarak anlayamayabilirsiniz. Patron/ baba/ eş / partner ya da hayatınızdaki otorite figürleri ile ilgili onların ne istediğini doğru şekilde anlamadan eyleme geçmemek bu haftanın kurtarıcı tüyosu olacak sizler için.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞALAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: Dolunay’a hazırlandığımız önemli haftaya giriyoruz sevgili Boğalar… Bu hafta özellikle çocuklarınız varsa onların kişisel bakımları, günlük rutinleri ve sağlıkları hususunda daha çok enerji sarf etmeniz diğer haftaya girişinizi kolaylaştıracaktır. Çocuk yoksa kişisel keyif alanlarınız, hobi ve ilgi alanlarınız üzerinde programlar yapmaya önem gösterin. Kendinize vakit ayırabilmek için şimdiden görev ve sorumluluklarınızı programlayın ve haftalık planlar yapmaya çalışın. Merkür Retro’sundan yeni çıktık. Fakat bu sefer de Satürn geriliyor. Planlar bozulabilir, işler sarkabilir. Önceden önlem almak adına kişisel alanlarınızı bir çizelgeye oturtmak önemli olacak.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta özellikle ilişkiler temalarında zorluklar veriyor. Sizler özellikle sosyal çevreniz, ikili ilişkileriniz ve özellikle kadın figürleriyle aranızda problemli konuşmalar, yazışmalar geçirebilirsiniz. Hani olmuyorsa zorlamanın âlemi yok diyerek uğraşmayı bırakmalı, karşı tarafa haklısın tamam! Demeyi başarmalıyız. Ki onun da haklı olup olmadığını sorgulayabileceği bir zamanı olabilsin. Eğer aileyle iletişiminizde, evinizle ilgili almanız gereken sorumluluklarda ertelemeleriniz varsa bu hafta onları tamamlamak için çok uygun. Diğer haftaya kendinizi hazırlayın diyor çünkü ani beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz diyor.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇLER HAFTALIK BURÇ YORUMU: Mutlu haftalar diliyorummm en başta. Çarşamba gününe kadar kendinizi biraz yalnız, biraz izole hissedebilirsiniz bu hafta sevgili yengeçler… Perşembe günü sizi çok fazla motive edecek. Özellikle iş, eylem ve planlarınızı çok rahat akışta ortaya çıkarabilecek ya da tamamlayabileceksiniz. Pek tabii Satürn Retro’ya girdi… Ve diğer hafta dolunayımız var. Dolunay’a hazırlanmak için bu hafta özellikle planlanması gereken işleriniz varsa, kısa seyahatler, getir götür işleriniz, sosyal çevreyle ilgili sorumluluklarınız vb. varsa bunları halletmek için gayet olumlu olacak.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLANLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Selamlar sevgili Aslanlar… Bu hafta özellikle Cuma gününe kadar ne yapsam, ne yapmalıyım gibi düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Her şeyin en mükemmelini yapma arayışımız yüzünden bir türlü başlangıç yapamama gibi durumlarla karşılaşabiliriz. Salı günü ilişkiler konusunda haz ve tutkularınız her nereye doğru enerjinizi yöneltirse oraya doğru adım atacağınızı gösteriyor. Zorlu bir hafta sayılabilir özellikle maddi hane daha fazla ön planda olacak. Şimdiden bütçenizle ilgili kararları almalısınız. Dolunay sonrasında uygulamalarla ilgili konuşacağız.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sevgili Başaklar, ilişki temalarında problemli günlerimiz var. Özellikle Salı ve Cuma günleri biraz gerilimli. Özellikle ortaklaşa işler içerisindeyseniz, ortaklı temalardaki iletişim problemlerini bu hafta başından itibaren yaşamanız olası. Eğer bir birlikteliğiniz varsa bu konularda da karmaşalar hâkim olabilir. Anlaşılamamalar, ne istediğini bilememe, hedef koymakta zorlanma gibi etkilere açık bir haftadayız hepimiz. Önlemler için yavaşlamayı deneyimlemelisiniz.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİLER HAFTALIK BURÇ YORUMU: Dengenin, uyumuz ve huzurun burcu siz sevgili Teraziler… Bu hafta sağlık problemleriyle uğraşmanız olası. Canınızı sıkacak karışıklıklar da hâkim olacak gök kürede. Pazartesi ve Salı günleri kendinizi şımartmak için zaman tanıyın derim. Küçük tatil kaçamakları yapmak için de ideal. Fakat diğer günler her şey kontrolden çıkmış, kontrolünüzü kaybetmiş gibi hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Burada teslim olmak önemli. Ne olacaksa olacağına varır zaten demek ve sakin kalmak önemli olacak.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREPLER HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Tam teslimiyetle sırtımızı evrene yaslamamız gereken önemli bir haftadayız. Özellikle keyifleriniz, ilgi alanlarınız konusunda daha mistik yolculuklar yapmak, içsel sesimizi dinlemek, vicdan muhakemeleri yapmak ve gönlümüzün arzuladıklarının peşine koşmak için harekete geçmek bu haftanın sizler için ana temalarını oluşturuyor. Karışıklıkları önlemek adına özellikle davetler, programlar ve etkinlikleriniz varsa bunlar için şimdiden iletişime geçmek, teyitler almak diğer haftaya girişinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

YAY BURCU  VE YÜKSELEN YAYLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU: İlişkiler bu hafta sizin için önem vereceğiniz alanda olacak. Arabuluculuklar artabilir bir de sevdiğiniz insanları bir araya getirme misyonu yüklenebilirsiniz bu hafta sevgili yaylar. İş, kariyer, mevki konularında bekledikleriniz varsa bu hafta olgunlaşacak demektir. Bu haftayı istek ve beklentilerinizin ne olduğunu düşünerek ve bu konularda eylemler alarak geçirmeniz gayet verimli olacak. Haftanın son günleri aile ve ev ile ilgili sorunlar, aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Şimdiden önemler almak işe yarayabilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sevgili Oğlaklar… Mars aile ve yuva hanenizde ilerlemeye devam ediyor. Yeni başlangıçlar, riskli kararlar alma, adımlar atma durumunuz öncelik verdiğiniz aile konuları nedeniyle engellenebilir. Zor bir dönemden geçiyorsunuz fakat zorluklar sizi hiçbir zaman yıldırmadığı gibi yine bunlarla savaş ve mücadelenizde biliyorsunuz ki daha çok güçlenecek ve ödüller alacaksınız. Az kaldı… Salı ve Cuma günü ilişkilerde travmatik problemler yaşayabilmemiz olası. Ailevi ilişkilerinize çok dikkat etmeniz gerekli.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVALAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Sevdiklerinizle vakit geçirmek için gayet olumlu bir haftaya hoş geldiniz sevgili kovalar. İkili ilişkilerde zorlukların oluşabileceği bu haftada siz hava elementi doğanızla yine arabuluculuk yapmak çevrenizdeki insanların arasında iletişim dengeleri kurmak için kolları sıvayabilirsiniz. Salı ve Cuma gününe ise biraz daha dikkat etmeniz gerekecek. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle beraber olmak için güzel etkiler veriyor gökyüzü. Geleceğini bildiğiniz gelirlere güvenerek işlere kalkışmamanız, harcamalar yapmamanız çok çok önemli.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta önceliklerinizi planlamak sizler için büyük kurtarıcı sevgili balıklar. Siz her şeye hazırken çevreniz, başkaları sizin hazır olduklarınıza geç kalabilir, anlayamayabilir ve kendinizi uzaylı gibi hissetmenize neden olabilirler. İlişkiler teması bu dönem yoğun. Özellikle Salı ve Cuma günleri bizi bu konuda biraz daha fazla zorlayacak. Özellikle sevdiklerinizle aranızda para alış-verişleriniz varsa arayı bozmadan, ılımlı şekilde bunları konuşmak, halletmek adına çaba sarf edebilirsiniz.

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı   - https://www.kenanyasin.com

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

 YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar