Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 5 -11 Temmuz 2021

5 -11 Temmuz haftası astroloji verilerine göre burçları bekleyen olası halleri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 5 -11 Temmuz 2021

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Yeniay ev, aile, yuva alanlarınızda doğacak. Ebeveynlerinizin sağlığında kronik rahatsızlıklar ya da tedaviler varsa şifa bulacağınız bir dönemde olacaksınız. Taşınmaya karar verebilir, taşınabilir, ev alım satım, toprak, arsa sahip olmak gibi gündemler öne çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili onların yaşamında, işinde, eğitimlerinde başarılar getirebilir. Mesleğinizle ilgili yeni başlangıç kararları öne çıkabilir. Bazılarınız için evlilik kararları ya da ilişkiyi ciddiyete taşımak gibi konular öne çıkabilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Seyahat trafiğiniz artıyor. Sosyalleşecek ve yakın çevreyle iletişiminiz hız kazanacaktır. Eğitimlerle ilgili haberler, kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar, yeni iş görüşmeleri, anlaşmalar, imzalar söz konusu olabilir. Sosyal medya, basın- yayın alanında yenilikler, sürpriz sözleşmeler ortaya çıkabilir. Kardeşlerinizle, arkadaşlarınızla ilgili konular, önemli olaylar gündeme gelebilir. Kazançlarınızla ilgili gökyüzü size başarı vadediyor.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Yeniay sizi parasal kazançlar ve iş anlamında destekliyor. Yeni iş görüşmeleri, beklediğiniz anlaşmaların yerine gelmesi, terfi, zam, iş anlaşmaları, görev değişimleri gibi yaşamınıza gelebilir. İş arıyorsanız başvurularınızı önümüzdeki 15 gün hızlandırın. Venüs ve Mars sürpriz harcamalarınızı bu dönem arttırabilir, temkinli olun. Kardeşleriniz varsa onların yaşamında gelişmeleri, kısa seyahat kararlarınızı gündeme getirebilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Yeniay burcunuzda. Sizin için pozitif bir 15 gün. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedecek, hedefleriniz konusunda eyleme geçeceksiniz. Mesleki konularda yeni başlangıçlar, yeni iş arayışları söz konusu olabilir. Basın yayın, hukuk, medya, satış alanlarında destekleneceksiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olun. Kazançlarınız konusunda maddi olarak sürpriz getirilerle birlikte harcamalar artabilir. Zam, terfi alabilir, projeleriniz varsa hayata geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: 

Bu Yeniay sizin duyurmak istediğiniz konulara dair hazırlık sürecini başlatıyor. Girişken ve tutkulusunuz. Venüs ve Mars burcunuzda hareketiyle dikkat çekeceksiniz. İşinizle ilgili güzel gelişmeler, sağlık konularında şifalanma ve tedaviler gündeme gelebilir. Fiziksel değişimler, imaj değişimleri yapmak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz kazançların elinize gelmesi, alım satım konularında şanslar, ailede ya da eşinizin kazançlarında artış ya da yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Hayal ettiklerinizin hızlı gerçekleşmemesi sizi kısıtlayabilir, sakin kalın.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Umutlarınızın, hedeflerinizin gerçekleştiği bir 15 gün. Yeni insanlarla tanışmak, plan, proje ve sunumlar yapmak, yeni topluluklara katılmak gibi etkilerle karşılaşabilirsiniz. Görev değişimleri, destek göreceğiniz iş ortaklıkları kurabilir; evlilik kararı verebilir, yeni tanışmalar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.Yurtdışı seyahatler, eğitim, ithalat, ihracat, ticaret konularında destek alabilirsiniz.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Hayatınızı yenilemek istiyorsunuz. Kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Kariyerde yeni fırsatlar ve görev değişimleri, terfi, zam gibi konular gündeme gelebilir. Otorite figürlerinden destek, yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek, paranızı arttırmanız söz konusu olabilir. İştahınız şeker ve karbonhidrata düşkünlük önümüzdeki 15 gün boyunca artabilir. Gayrimenkul alım satım konularındaki durağanlık sürpriz bir şekilde yoluna girebilir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Sizin için güzel bir yeniay. Önümüzdeki 15 gün ilişkilerde yeni kararlar ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni tanışmalar, beraberliğinizi ciddiyete taşıma kararı, çocuk sahibi olmak ya da hamilelik haberleri gündeme gelebilir. Çocuklarınız varsa onları yaşamlarında, kariyer ve eğitimlerinde sürpriz güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı olacaksınız, yatırımlarınızla ilgili yeni başlangıç alım satım kararları alabilirsiniz. Yurtdışı seyahat, basın yayın, yurtdışı ticaret, akademik üniversite eğitimleri, hukuksal konular öne çıkabilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Eş, ortak, ailenizle olan ortak kazançlarda artış, eşinizin işinde, başarı, zam ya da terfi söz konusu olabilir. Kazançlarınızda destekleniyorsunuz. Evinizde yenilik, taşınma, tadilat, tamirat kararı verebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımları söz konusu olabilir. Kredi, alacak-verecek, ödemeler, nafaka, vergi, miras anlamında sizi rahatlatacak gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınız artabilir. Çalışma ortamınızda değişimler söz konusu olabilir. Psikolojinize önümüzdeki 15 gün dikkate din.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Yeniay ilişkiler, ortaklıklar, evlilik alanınıza doğacak. Evlilik teklifi alabilir, birlikteliğinizin ciddiyete taşınması söz konusu olabilir. Ortaklık kararı alabilirsiniz. Çevrenizden destek göreceksiniz. Motivasyonunuz yükseliyor. Yeni anlaşmalar, yeni fırsatlar ve iş başlangıçları yaşamınıza gelebilir, kariyer görüşmeleri yapabilirsiniz. Yatırımlar, alım satım, gayrimenkul konularında beklenmedik durumlar yaşanabilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Kazançlarınız, çalışma ortamınız, kariyeriniz odak noktanız olacak. İşinizde yeni başlangıçlar, yeni iş görüşmeleri, iş değişimleri, pozisyon değişimleri gündeme gelebilir. Parasal anlamda desteklenebilir, zam, terfi, ya da işinizi büyütme kararı alabilirsiniz. Önümüzdeki 15 günü iyi değerlendirin. Harcamalar artarken, iştah açıklığı, karbonhidrat ve şekere düşkünlük söz konusu olabilir. Duygusal anlamda kendinizi endişeli hissedebilir; eviniz, eşiniz, yuvanız, aileniz anlamında bazı gerginlik ve tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:

Fırsatlarla dolu bir 15 gün. İlham, yetenek ve yaratıcılığınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Yeni aşk başlangıçları, flörtler, yatırımlar, spekülatif piyasalardan gelecek şanslar, çocuklarınızın eğitim, kariyeriyle ilgili güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hamilelik haberleri, çocuk sahibi olma kararları, duygusal yoğunluğunuzu arttıracak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Birlikteliğiniz varsa keyifli hissedebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Kariyerinizde güzel yenilikler olabilir.

Astrolog Seyran Ataklı - Sözcü.com.tr

 

Yorumlar