Astroloji

Haftalık burç yorumları: 5 - 11 Haziran

5 - 11 Haziran 2023 haftasının astroloji verilerini ünlü astrolog Murat İpek yorumladı ve bu hafta burçları etkileyebilecek olasılıklara dikkat çekti.

Haftalık burç yorumları: 5 - 11 Haziran

HAFTANIN GENEL ASTROLOJİK GÖRÜNÜMÜ: 

Ay’ın konumu: 5 - 11 Haziran 2023 haftasında Ay, Oğlak burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Koç burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları'ndan takip edebilirsiniz.

Haftanın gökyüzü olayları: Bu haftaya güzellik, sağlık tanrıçası Venüs’ün, güç delisi Plüton’a kafa tutmasıyla devam ediyoruz. Para, sağlık ve aşk konuları ne yazık ki bu hafta da biraz zorluklara açık durmakta. Ama diğer yandan benliğimizi anlatan Güneş’in, yaralı şifacı Şiron’a yapacağı harika dokunuş bize çözümün kapılarını açacak diyebiliriz.

Hafta ortası talih gezegeni Jüpiter ile disiplin tanrısı Satürn arasındaki olumlu tutum işlerimiz konusunda bize kolaylıklar getirirken, diğer yandan Jüpiter'in para burcu Boğa'dan geçiyor olması da elimizi biraz da olsa nasıl rahatlatacağımız konusunda planlar yapmamıza neden olabilir.

Hafta sonu ise dedikoducu Merkür’ün Plüton'la olumlu etkileşime başlaması bizi fazladan cesaretlendirip harekete geçirebilir. “Ben bilirim, bir dakika, o öyle değil…” ile başlayan gereksiz konuşmalardan kaçınmakta fayda var.

Genel olarak baktığımızda bu hafta çok kolay bir hafta değil. Sağlık, para ve aşkta daha dikkatli olursak iyi bir hafta geçirebiliriz.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Bu hafta maddi konulara dikkat ettiğiniz sürece çok büyük sorun yaşamazsınız ve tabii bir de aşk var. Aşk konusunda da varsa bir partneriniz ağzınızdan çıkan sözcüklere aman dikkat derim!

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Bu haftayı biraz üzerinizde baskı varmış gibi hissederek geçirebilirsiniz. Para konusunda eğer uğraşırsanız bir çözüm yolu bulacağınızı söylemek mümkün. Gayrimenkul konularına bu hafta hiç girmeyin derim.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Bu hafta kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkinize dikkat etmeniz gerekecek. Yayıncılık ve yurt dışı konularında ise olumlu gelişmeler olabilir. Uzun yol planları yapmak için güzel zamanlar. Kariyerde de yine ümir vadeden durumlar söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Maddi anlamda buı hafta bazı sıkıntılı gelişmeler sizi bulabilir. O nedenle daha dikkatli alışveriş yapmanızda fayda var. Ayrıca bu hafta iç görü kazanmak için güzel çalışmalar yapabilirsiniz.

ASLAN  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Bu hafta eğer önemli kararlar verme aşamasında iseniz, bu kararları mümkünse bir iki hafta öteleyebiliyorsanız öteleyin. Kariyer, iş güç meselelerinde konuşurken çok dikkat edin, olur mu?

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. Bu hafta, sağlık, evlilik, ortaklık ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizde dikkatli konuşup doğru kararlar vermeye gayret edin derim. Neden kaynaklandığını anlamadığınız öfke patlamaları olabilir.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. Bu hafta değer olarak büyük bir şeyler satın almak niyetindeyseniz en azından bunu bu ay sonuna kadar ertelemenizde fayda var. Hele kredi çekerek, borçlanarak bir işe kalkışmayın derim.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar. Bu hafta aşkta kazanıp parada kaybeden burç sizin burcunuz gibi görünmekte. Ortaklık ve iş yönetimi konusunda ağzınızdan çıkanı kulağınız duyduğu sürece aslında bu hafta sıkıntı yaşamazsınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Bu hafta ev işleri ciddi bir biçimde gündeminize oturacak gibi görünmekte. Buna çocuğunuz varsa onunla ilgili konuları da ekleyin. Fakat ev değiştirmek, tadilat için iyi bir hafta olmayabilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. Bu hafta özellikle sağlık konusunda daha özenli ve dikkatli davranın kendinize. Uyku ve sinir sisteminizde sıkıntılar yaşamanız olası. Para konusunda gereksiz cengaverliğe kalkışabilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Bu hafta annenizle, babanızla, hısım akraba kim varsa onlarla iyi geçinmeye bakın derim. Ufak tefek sorunlar baş gösterebilir. Hele işin içinde para konusu da varsa iki kere daha dikkat edin.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: 

Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu hafta öyle her şeyi pek bir kendinize dert edinir bir haliniz olacak. Kardeş ve yakın çevrenizle ilişkinizi korursanız bu hafta sizin için gayet güzel geçecek. Para konusunda şansınızı deneyin derim.

Astrolog Murat İpek - ntv.com.tr

astroloji@muratipek.com

Yorumlar