Astroloji

Haftalık burç yorumları: 31 Ocak - 6 Şubat haftası

Astroloji verilerine göre 31 Ocak - 6 Şubat haftasında burçları bekleyen olası halleri Astrolog Aslıhan Doktoroğlu yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 31 Ocak - 6 Şubat haftası

HAFTANIN GENEL GÖRÜNÜMÜ

31 Ocak Pazartesi haftaya biraz gergin başlayabiliriz. Sabah saatlerinde gereksiz noktalara takıntı yapmamaya dikkat edilmeli. Önemli görüşmeleri öğleden sonraya bırakmak daha verimli sonuç almamıza destek verecektir.

1 Şubat Salı ise sabah saatlerinde Kova burcunda yeniay gerçekleşecek. Hava elementinin yoğunluğu aklın duygulara baskınlığını gösterirken, üzerimizdeki baskıdan kurtulup yeni bir adım atma isteğinde olacağız. Bir yandan da engellendiğimizi hissedebiliriz. Uranüs’ün zorlu açısı, cesaretimizin olmadığı noktalarda farklı bir şekilde eyleme geçmemiz için bizi zorlayacak. Finansal konularda ileri dönük hedefler belirleyebilir, bu doğrultuda hareket etmek isteyebiliriz. Fakat girişimler için Merkür retrosunun tamamlanmasını beklemek gerekli.

2 Şubat Çarşamba sabah saatlerinde çevremize karşı toleransımız düşük olabilir. Öğleden sonra ise daha rahat ve merhametli bir bakış açısında olacağız.

3 Şubat Perşembe Merkür, retroyu bitirmeden önceki durağan konumuna geçecek. Perşembe ve Cuma günleri bu konumda olacağından retroda dikkat ettiğimiz her şeye daha da hassasiyet göstermeye gayret edelim. Ayrıca çarşamba ve perşembe geceleri görülecek rüyaların farklı anlamları olabilir.

4 Şubat Cuma Güneş ve Satürn’ün kavuşumu var. Kendimizi kısıtlanmış, baskı altında hissedebiliriz. Yeniayın başlatma enerjisini hayata geçirmek isterken, bir yandan da zorluklarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Cilt ve kemik problemlerinde, kalple ilgili hastalıklarda artış olabilir.

5 Şubat Cumartesi ise artık Merkür ileri harekete geçmiş olacak. Venüs’ten sonra Merkür’ün de retro sürecini bitirmesi hepimizi ilişkiler konusunda rahatlatacak. 6 Şubat Pazar ise Ay Koç burcunda ilerliyor. Daha aktif ve enerjik olacağımız bir gün. Günün ikinci yarısında sabırsız tutumlardan, fevri çıkışlardan uzak durmaya çalışalım.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta gruplar içindeki iletişiminiz, arkadaş ilişkileriniz ön planda olacak. Olayları kişisel olarak algılamadan çözmeye gayret edin. İşle ilgili konularda da bilgi akışının doğru olduğundan emin olmadan tepki vermeyin. Hafta sonuna doğru yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Meslek hayatınızın gündemde olacağı bir hafta. İlerlemek istediğiniz alanlarda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Hafta ortası ticari ya da hukuki konularda aksaklıklar yaşanabilir. Otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerle gerilimlerden uzak durmaya gayret edin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU:  İnandıklarınızı ve yaşama bakış şeklinizi sorgulatacak olaylar gündemde olacak. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Geçmiş sorunların bir anda ortaya çıkması mümkün. Bu krizleri sorumluluklarınızdan kaçmadan çözmeniz mümkün.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU:  Bu hafta giderleriniz ve harcamalarınız ön planda olacak. Sosyal hayatınızda yaşadıklarınız sizi zorlayabilir. Hafta sonuna doğru ikili ilişkiler, fevri tepkiler verilmezse daha rahat hissetmeye yardımcı olacak

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU: İkili ilişkilerde yeni kararların gündemde olacağı bir hafta. Hafta sonuna doğru sağlık sorunlarına, evcil hayvanlarla ilgili aksiliklere dikkat edilmeli. Çalışma hayatında olumlu gelişmeler yaşanabilir.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta gündelik akışla ya da iş ortamıyla ilgili bazı değişimler ön planda olacak. Olaylara bakış şeklinde esnek olmaya dikkat edilmeli. Hafta sonuna doğru eski ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. İlişkilerde denge sağlamaya yönelik adımlar atmak mümkün.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk hayatıyla ya da çocuklarla ilgili bazı yeni fikirlerin öne çıkacağı bir hafta olacak. Risk almak zorunda kalınabilir. Hafta sonuna doğru ailevi konularla ilgilenmek gerekecek. Sağlıkla ilgili olumlu gelişmeler yaşamak mümkün.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta ailevi konularda alınacak yeni kararlar ön planda olacak. Adil olmak konusunda zorlanabilirsiniz. Eğitim ya da iletişim konularında bazı pürüzler çıkabilir. Hafta sonuna doğru aşk hayatıyla ilgili keyifli haberler alabilirsiniz.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yeni fikirler üreteceğiniz ve bunları hayata geçirmek isteyeceğiniz bir hafta olacak. Çalışma ortamınızda ya da günlük düzeninizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru maddi konularda aksaklıklar yaşanabilir. Aileden destek alacaksınız.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kazançlarınızla ilgili değişikliğe gitmek isteğiniz gündemi şekillendirecek. Çocuklarla ilgili konularda karar vermek de zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kendinize çok yüklenmemeye gayret edin. Yakın çevrenizin desteği size iyi gelecek.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kendinizle ilgili bazı kararlar alabileceğiniz bir hafta. Aileyle ilgili noktalar sizi zorlayabilir. Hafta sonuna doğru unutulmuş ya da saklanmış konular gündeme gelebilir. Bu noktada atacağınız adımlar kendinizi iyi hissettirecek.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta yarım kaldığını düşündüğünüz işlerinizi ve ilişkilerinizi netleştirebilirsiniz. Yakın çevreniz bu konuda sizi zorlayabilir. Hafta sonuna doğru arkadaş çevresinde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Olayları dengeleyen siz olacaksınız.

Hepimize güzel gelişmeler getiren bir hafta olması dileğimle sevgiler

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu - Milliyet - Pembenar

Yorumlar