Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 3-9 Ocak

Astroloji verilerine göre 3-9 Ocak 2022 haftasında burçları etkileyecek olası halleri, astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı yorumladı:

Haftalık  Burç Yorumları: 3-9 Ocak

Haftanın genel astrolojik görünümü

Yeni bir yıla merhaba dediğimiz ilk günlerde, Oğlak yeniayının etkileri altında hızlı gelişmelerle karşılaşabiliriz. Mantıklı ve sistematik kararlar almak isteyebileceğimiz bir enerji ile yeni bir haftaya başlayacağız.

Merkür’ün, Kova Burcu’ndaki seyrini başlattığı bugünlerde yaşamımızda daha fazla geleceği düşünebiliriz. Olaylara daha net bir çerçeveden bakmak isteyebileceğimiz bir yapıya bürünebiliriz.

Bu süreç içinde;

Göksel olaylar daha fazla ilgimizi çekebilir ve fazlası ile gözlerimiz gökyüzüne çevrilebilir.
Haftanın ilk gününde iyimser ve yaratıcı bir enerji altında güne başlayabiliriz. Hayallere fazla dalmadan, yaşamlarımızda gerçekçi bir bakış açısını yakalayabiliriz. Biraz daha fazla iç sesimize yönelerek kendimizi keşfetmemiz için ideal bir zamanda olabiliriz.

Perşembe günü, Ay ve Jüpiter kavuşumunun enerjisi ile güne şanslı bir enerji altında başlayabiliriz. Manevi şifa içeren her türlü çalışmanın sonucunu, olumlu yönde yaşamlarımızda hissedebiliriz

 Önemli iş ve görüşmelerimiz açısından günü rahat akışta değerlendirebiliriz.
Sokakta yaşayan sevimli dostlarımızın ve yardımımıza ihtiyacı olanların yanında bulunabiliriz.
Evrensel şifanın yüksek olduğu bugünlerde, işleyen sistemin içinde yer alabilmek bizler için oldukça içsel huzuru yakalamak adına destekleyici olabilir.

Hafta genelinde Venüs ve Neptün uyumlu enerjisi içinde olabiliriz.

Bu enerji altında kırgınlıklarımızı giderebiliriz.

Affetmenin huzurunu hissedebiliriz, Şartlarımızı fazla zorlamadan akışta kalabilmeye ve işleyen sisteme teslim olmayı deneyimleyebiliriz. 

Hafta sonu Merkür, Chiron uyumlu birlikteliğinde;

Ticari yaşamlarımızda iyileştirici bir enerji içinde olabiliriz.
Hayat koşullarımızı güzelleştirmemize fayda sağlayacak kararlar almak isteyebiliriz.
İhtiyacı olan sevdiklerimize psikolojik destek verebiliriz.
Sevginin gücüyle etrafımızı aydınlatabileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz.

Bereketli, huzurlu ve sağlıklı bir haftayı deneyimlememiz dileğiyle,

Şifa Olsun...

************************************************

Koç Burçları ve Yükselen Koçlar haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya başlarken, gelecek planlarımıza yönelebiliriz. Çeşitli fırsatlarla karşılaşabiliriz. Sosyal çevre ilişkilerimiz vesile ile yeni olumlu fırsatlar yakalayabiliriz. Yeni hedeflerimizin peşinden umutla gidebiliriz. Toplum önü statümüzde değişime açık bir süreci deneyimleyebiliriz. Yeni kararlarımızı düşünmeden başlatmak için uygun bir haftada olmayabiliriz. Kariyerimizle ilgili yeni kararlar gündemimizde olabilir. Finansal koşullarımızda iyileşme içinde olabiliriz. Evimizde ya da çalışma alanlarımızda beklettiğimiz bir tadilat programımızı, bu haftanın enerjileri ile başlatma yönünde karar verebiliriz.

 ************************************************

Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, hayallerimizi gözden geçirebileceğimiz ve yeni planlarımıza, projelerimize daha gerçekçi bir zihinle yaklaşabileceğimiz bir enerji altında başlayabiliriz. Yurt dışı bağlantılı bir iş yapıyorsak, yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Ticari faaliyetlerimizde istediğimiz bereketi yakaladığımızı düşünebiliriz. Hukuki konularda beklediğimiz bir karar var ise bizi destekleyici şekilde sonuca bağlayabilecek gelişmelerle karşılaşabiliriz. Yurt dışı seyahat programımızda bazı aksaklıklarla karşılaşabiliriz. Yaşamımızdaki otoriter figürlerle çatışmalı bir enerjiye açık olabiliriz. Bu durumun farkında olalım ve mümkün olduğunca yapıcı davranalım. Kontrolümüz dışında gelişebilecek kadersel olan olumlu gelişmelere açık olabilir ve gökyüzü tarafından desteklendiğimizi hissedebiliriz.

************************************************

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, huzurlu bir enerji içinde başlayabiliriz. Ortak gelirlerimizde oluşan sorunlarımızı çözüme kavuşturabileceğimiz bir enerji altında olabiliriz. Beklediğimiz kredi başvurumuzun, sonucunu olumlu bir şekilde alabiliriz. Gereksiz borçlanmalara karşı tedbirli olmak faydalı olabilir. Toplum önü statümüzde güzel bir değişim zamanını yaşayabiliriz. Yeni hayallerimizin peşinden umutla gitmek isteyebiliriz. Yeniyi başlatmak yerine, elimizde yarım kalan işlerimize yönelmek için uygun bir zaman içinde olabiliriz. Kaygılarımızdan arınmaya niyetlenmek ve ruhsal olarak enerjimizi düşüren kişilerden hafta genelinde uzak durmak bizler için faydalı olabilir. İçimizdeki yaratıcı gücü fark etmek için ideal bir hafta olabilir.

************************************************

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, hızlı ilerlemeler içinde olabiliriz. Geleceğe yönelik planlarımızın, umutlarımızın yeşerebileceği bir enerji altında başlayabiliriz. Hafta genelinde, geçmişten gelen kırgınlıklarımızı giderebiliriz. Geçmiş hatalarımızı toparlayabilir bir enerji içinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizde dengeli ve huzurlu bir geçişi yakalayabiliriz. Yeniay enerjisi içinde olacağımız hafta genelinde, yeni bir iş ortaklığı gündemimizde olabiliriz. Yeni işleri, yeni kararları çok fazla destekleyici olmayabilir. Daha çok yarım kalmış işlerimizi olumlu yönde tamamlamak adına fırsatları karşımıza çıkarabilir. Gelecek planlarımızı gözden geçirmek ve program oluşturmak için ideal bir zamanda olabiliriz.

************************************************

 Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, günlük rutin işlerimizi, çalışma koşullarımızı ve sağlığımızı gözden geçirmek isteyebileceğimiz bir enerji içinde başlayabiliriz. Kontrolümüz dışında yaşayabileceğimiz olaylarla, yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabiliriz. Finansal olarak yeni fırsatlar içinde olurken, gereksiz harcamalardan da uzak durmamız gereken bir haftada olabiliriz. Bu süreç içinde yaşamımızdaki sevdiklerimizle ortaklaşa hareket etmek, bizler için daha iyi bir fikir olabilir. Daha önceden aldığımız kararların tekrar gündemimize geldiğine şahit olabiliriz. Son bir kez daha gözden geçirmek adına şans yakalayabiliriz. Çalışma ortamlarımızda gergin bir enerji hâkim olabilir. Yeni bir ilişkiyi başlatmak ya da sorunlu giden bir ilişkimizi düşünmeden bitirmek içinde uygun bir haftada olmayabiliriz. Rutin bir sağlık kontrolümüz var ise yaptırmak için uygun bir zaman içinde olabiliriz.

************************************************

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, ikili ilişkilerimiz ya da çocuklarımızla huzurlu bir enerjiyi yaşayabileceğimiz bir başlangıç yapabiliriz. Çalışma alanlarımızda yeni düzenlemeler içinde olabiliriz. Sorumluluğumuzun biraz daha fazla artmasına sebep olabiliriz. Ruhsal olarak uyumlu ve dengeli bir enerji içinde olabiliriz. Kendimiz için yeni bir beslenme düzeni oluşturmak ve diyete başlamak içinde uygun bir haftada olabiliriz. Ebeveynlerimizle tartışmalı ortamlar içinde olmaktan uzak durmalı daha çok sakin kalmayı tercih etmeliyiz. Ebeveyn olmak isteyen Başak Burçlar'ını haftanın enerjileri olumlu yönde destekleyebilir. Küçük ev kazalarına açık bir enerji içinde olduğumuzun farkında olalım ve tedbirli davranmayı ihmal etmeyelim.

************************************************

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, ailemizle ilgili konuları kapsayan enerjilerle başlayabiliriz. Zihinsel olarak işlerimize odaklanmakta zorlanabiliriz. İçsel olarak yaşadıklarımızı sorgulamak isteyebiliriz. Geçmişten gelen üstü kapanmamış bazı sorunlarımız, tekrar gündeme gelebilir. Kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturmak adına fırsatlarla karşılaşabiliriz. Affetmenin gücünü ve iyileştirici enerjisini olumlu yönde hissedebiliriz. Köklü değişim kararları ve çevremize karşı kendimizi rahat ifade edebileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. Taşınmak, yer değiştirmek gibi bir karar gündemimizde olabilir. Aniden aldığımız kararları düşünmeden başlatmak için uygun bir dönemde olmayabiliriz. Sağlığımıza ekstra olarak dikkat etmeli, gereksiz takıntılardan uzak durmayı denemeliyiz. Daha çok zihinsel şifa içeren, yoga, meditasyon gibi çalışmalara yönelerek şifalanmayı denemeliyiz.

************************************************

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, yakın çevre ilişkilerimizi iyileştirmek isteyerek başlayabiliriz. Kendi adımıza yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Yoğun bir iletişim trafiği içinde olabiliriz. Kendimizi rahat bir şekilde ifade edebiliriz. Yakınımızda olan sevdiklerimizle, duygusal bir zamanı deneyimleyebiliriz. Çevremizdeki kadın figürlerden desteklendiğimizi hissedebiliriz. Daha kalıcı kararlar almak isteyebiliriz. Hafta içinde şanslı ve bereketli bir enerji içinde olabiliriz. Finansal olarak şanslı olabiliriz. Yaratıcı gücümüzle önümüze yeni iş imkanlarının çıktığına şahit olabiliriz. Ticari imzalarımıza dikkat etmek ve riskli yatırımlardan uzak durmaya dikkat etmeliyiz. Haftanın genelinde önümüze çıkabilecek krizli durumları, kendi adımıza sakin kalarak fırsata çevirmek adına olumlu bir enerji içinde olabiliriz. Kendimizle yüzleşme zamanını yaşayabiliriz.

************************************************

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, finansal olarak rahat bir nefes alabileceğimiz ve yeni fırsatlarla karşılaşabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Kısa seyahatlerimizde artış olabilir. Yeni fikirlerimizle, projelerimizle sosyal çevremiz tarafından desteklenebiliriz. Parasal olarak şartlarımızı iyileştirirken, yaptığımız yanlışları fark edebiliriz. Yeni stratejiler belirlemek isteyebiliriz. Teknolojik alet almayı planlıyorsak, haftanın enerjilerini olumlu yönde değerlendirebiliriz. Ailemizden beklediğimiz olumlu desteği bulabiliriz. Onlarla olan ilişkimizi iyileştirebiliriz. Sosyal çevremizdeki güçlü kişiler vesilesi ile bireysel olarak bizler için olumlu yönde gelişmelere açık bir haftayı deneyimleyebiliriz.

************************************************

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, bireysel olarak kendimizi rahat ifade edebileceğimiz ve uzun vadede planlarımızı gözden geçirmek isteyebileceğimiz bir enerji altında başlayabiliriz. Ufak dokunuşlarla dış görünüşümüzde değişiklik yapmak isteyebiliriz. Venüs Retro'su içinde olduğumuzu unutmayalım. Cerrahi dokunuşlarımız için hafta genelini değerlendirmenin çok doğru olmayacağının farkında olmak faydalı olabilir. Kariyer alanlarımızda bazı aksaklıklar yaşayabiliriz. Yeni kararlar verebileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Zihinsel enerjimizin yüksek olabileceği hafta genelinde, geçmişi biraz daha gözden geçirmek bizler için faydalı olabilir. Ev içi ilişkilerimizde huzurlu bir zamanı deneyimleyebiliriz.

************************************************

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya yaşam koşullarımızı, isteklerimizi, planlarımızı ve önceliğimize daha çok kendi hayatımızı almak isteyebileceğimiz bir enerji içinde başlayabiliriz. Ruhsal olarak enerjimizin düştüğünü hissedebiliriz. Kendimizi biraz inzivaya çekmek isteyebiliriz. Hafta genelinde yalnızken üretmenin keyfini yaşayabiliriz. Bu süreç içinde bize ait olan düşüncelerimizi etrafımızla paylaşmamamız gerektiğini fark edebiliriz. Psikolojik olarak biraz zor bir haftayı deneyimleyebiliriz. Yaşamımızda bazı değişimler içinde olmak isteyebiliriz. İş başvuruları için haftanın genelini olumlu bir şekilde değerlendirebiliriz.

************************************************

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar haftalık burç yorumu: Yeni bir haftaya, sosyal çevremizde bir yıldız gibi parlayabiliriz. Yeni fikirlerimizle çevremize ışık tutabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. Yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Fikirlerimizde değişim yaşayabiliriz. Ani ve yeni başlangıçlar içinde uygun bir haftada olmayabiliriz. Eğitim ve akademik konularda şanslı olabileceğimiz bir döngüde olabiliriz. Kişisel gelişimimize katkı sağlayabilecek bir eğitime başlama kararı alabiliriz. Geçmişte yaptığımız hatalarımızla yüzleşebiliriz. Geçmişi kapatmak adına fırsatlarla karışılabiliriz. Finansal anlamda bereketli bir zamanın başlangıcında olabiliriz. Sezgilerimize güvenmeli ve enerjimizi yüksek tutabileceğimiz bir haftayı deneyimleyebiliriz. 

Astrolog Kenen Yasin Bölükbaşı   - https://www.kenanyasin.com

Whatsapp: +90 0533 816 56 88

E-mail: astroyasam@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/kenanyasin/

 YouTube: http://bit.ly/2IqDyw5

Yorumlar