Astroloji

Haftalık burç yorumları: 29 Mayıs - 4 Haziran

29 Mayıs - 4 Haziran 2023 haftasında astroloji verilerine göre burçların nasıl etkilenebileceğini astrolog Murak İpek yorumladı:

Haftalık burç yorumları: 29 Mayıs - 4 Haziran

GÖKYÜZÜ GENEL DURUMU

Ay’ın konumu:

29 Mayıs - 4 Haziran 2023 haftasında Ay, Terazi burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Yay burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumları'ndan takip edebilirsiniz.

Haftanın gökyüzü olayları:

Bu haftaya benliğimizi, ne olduğumuzu anlatan Güneş ile disiplin gezegeni Satürn arasındaki zorlayıcı görünümle başlıyoruz. Nereden bakarsanız bakın her şekilde kişiyi baskı altında tutacak olan bu görünüm bizi maddi manevi konularda biraz yoracak gibi görünmekte. O nedenle çok önemli meseleleri biraz daha hafta sonuna doğru halletmemizde fayda var.

Hafta ortası ise güzellik, aşk ve para tanrıçası Venüs, hayaller gezegeni Neptün ile gayet olumlu bir duruş sergileyecek. Bu sanatçılar, yaratıcı işler yapanlar için harika olanaklar tanırken, para ile ilgili işler yapanlar için yanıltıcı eylemlere neden olabilir. Bu anlamda dikkatli olmakta çok fayda var.

Hafta sonu ise pazar günü Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay sağa sola çok fazla elleşmeyeceği için makul bir dolunay olacak diyebiliriz. Ama yine de akademik, yurt dışı ve hayat görüşü, inanç gibi konularda bir değişim dönüşümü vaat etmiyor da değil.

Genel olarak bakıldığında bu hafta başı biraz gerilimli olsa da hafta sonuna doğru bu gerilimin kaybolacağını söylememiz mümkün.

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU:

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, liseden sonraki eğitim, yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri, öğretim görevlileri, uzak akrabalar, felsefe, din, inançlar, hayatı sorgulama anlamlandırma ilgili konular, uzun mesafeli yolculuklar, rüyalar, sıra dışı konular, astroloji, sosyal bilinç, topluma nasıl ayak uydurduğunuz, akademik hayatınız gibi konular hakkında değişim dönüşüm yaşamanız mümkün durmakta.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, finansal krizler, ölümler ve yeniden doğuş konuları, sizin ödemek zorunda olduğunuz veya size ödenmek zorunda olan nafaka, vergi iadesi gibi konular, ayrıca eş, sevgili, hayatınızdaki kişilerin parasal durumu, korkular, paylaşımlı kazançlar, borçlar, vergiler gibi konular hakkında bir karara varıp hayatınızda sizi taşıyamayan insanlardan uzaklaşabilirsiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, size açıkça düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler (ortaklıklar) yazılı yahut sözlü birliktelikler ve en önemlisi evlilik hayatının yanında vekalet verdiğiniz insanlar, avukatınız gibi konular hakkında artık taşıyamadığınız yüklerden, insanlardan kurtulup kendinize yeni bir yol çizmeniz mümkün olabilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında kendinizi yenileyebilir ve kendinizi kötü hissettiren durum ve koşulları değiştirebilirsiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı konular, çocuklar, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında “Tamam artık yeter!” diyerek olumsuz gelişmeleri ayrık otu ayıklar gibi ayıklama şansınız olabilir.”

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlar, özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar gibi konular hakkında çevrenizde destek olmaktan çok köstek tipleri yaşamınızdan çıkarmanız muhtemel.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, zeka, iletişim, haberleşme gibi konular, problemlere yaklaşımınız ve bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar, yakın çevreniz, kardeş ilişkileri ve kısa yolculuklar, liseye kadar olan eğitim, uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler gibi konular hakkında kendinizi toparlayabilir, önemli yeni adımlar atabilirsiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınızı anlatan konular hakkında yeni atılımlara adım atmadan önce artık sırtınızda kambur olmuş birçok para meselesini ayıklayıp bir kenara koymanız mümkün.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında önemli kararlar alıp yeni rotalar çizebilirsiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz ve rüyalarınız, bunun yanında ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, kişinin duyduğu güvensizlikler, sırlarınız, maddi ve manevi hapisler, darlık ve kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler, ilişkiler ve bunun yanında gizli düşmanlar, kendinizi kendi içinizde yetiştirmeniz başlıklarında yapılan işler, dedikodular, herkesten sakladığınız, görülmesini çok istemediğiniz yanlarınızı içeren konular hakkında düşünebilir, değişim kapılarını açabilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işleri, insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar, gruplar, dernekler, iş hayatınızdan, kariyerinizden kazandığınız gelirler, iyimser yanınızın başınıza açtığı olaylar hakkındaki konular, artık kendinizi değiştirme yolunda etkili adımlar atabilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu hafta Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisiyle, statü, toplumun sizi nasıl algıladığı, üstleriniz, patronlarınız, patronlarla ilişkileriniz, iş yapış şekliniz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri, anne ve anneyle ilgili konular, mesleğiniz, kariyer alanlarınız, şan şöhretiniz gibi konular hakkında artık eski defterleri kapatabilir, yeni defterler açabilirsiniz.

Astrolog Murat İpek - ntv.com.tr

astroloji@muratipek.com

Yorumlar