Astroloji

Haftalık burç yorumları: 29 Kasım - 5 Aralık

Astroloji verilerine göre 29 Kasım - 5 Aralık-2021 haftasında burçları etkileyecek olası halleri Astrolog Sitare İnal yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 29 Kasım - 5 Aralık

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma sizin fikirleriniz ve zihinsel konularla ilgili mevzuları ön plana çıkarıyor. İletişim, eğitim ve ticari konularda hareketli koşullar içinde olabilirsiniz. Üniversite de çalışıyor veya öğrencisiyseniz veya hukuksal bir işiniz varsa bu konularda da önemli konular içinde olabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili ani değişiklikler içinde olabilirsiniz. Uluslararası işler, sosyal medya ve ya yayıncılıkla ilgili konularda hareketlenmeler söz konusu olabilir. Kardeşleriniz veya yakın çevrenize de yoğunlaşabilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirmeye çalıştığınız dönem içinde zihninizi toparlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. İşlerinizde ve planlarınızda karar aşamasında olsanız da acele karar almayın.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile finansal konular ön plana çıkmaya başlayacak. Yeteneklerinizle ve kaynaklarınızla ilgili konulara yoğunlaşmış olabilirsiniz. Değerlendirmeye çalıştığınız işler, paralar olabilir. Finansal alanda yatırım yapmaya çalışıyorsanız 4 Aralık’tan sonra harekete geçmenizi tavsiye ederim. Hızlı değişkenleri içinde barındırıyor. Eşin ortağın parası veya kredilerle ilgili konularda gündeminiz hareketli olabilir. Ticari ve teknik konularda endişeli olacağınız durumlar içinde olabilirsiniz. İletişim, eğitim, ticari teknik konulara ilgili hareketlenmeler içinde olabilirsiniz. Unuttuğunuz bir para da ortaya çıkabilir. Endişeli olduğunuz konulara fazlaca takılıyor olabilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile ilişkiler konusu ön plana çıkmaya başlayacak. Kişisel konular, gündelik olaylarınızla ilgili meselelerde hareketlenmeler söz konusu. İkili ilişkiler, eşiniz veya ortağınızla olan konular ön planda. Maddi konularla ve işlerinizle ilgili kaygılı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda bu süreçte ön planda. Toplum önündeki yeriniz, iş hayatınız ile ilgili konularda hareketlenmeler ve gelişen koşullar var. Alışveriş yapmak ve sevdikleriniz için bir şeyler almak size iyi gelebilir. Ticari konular, teknik işler, eğitim işlerinizde hareketlenmeler içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda, iş hayatınızda ani sonlanmalar veya değişikler olabilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile çalışma hayatınız çalışma koşullarınız ve iş arkadaşlarınız ile ilgili mevzular ön plana gelmeye başlayacak. Ailenizle ve sizi kişisel olarak ilgilendiren konularla uğraşıyor olabilirsiniz. Hayatınızda fırsatların çıktığı bir dönem içindesiniz iyi değerlendirin. Kafanıza her şeyi takmayın derim. Eğitim, ticaret, teknik konuları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Seçimlerinize ve kararlarınıza dikkat edin. Duygusal yoğunluklar içinde olabilirsiniz. İş hayatınız, çalışma konularıyla ilgili hassas süreçlerden geçiyor olabilirsiniz. Hizmet alıp verdiğiniz yerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Finansal olarak da ani bitiş ve değişiklikler içinde olabilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile ilişkiler açısından olumlu gelişmeler söz konusu. Kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz bu hafta. Aşk hayatınızda gelişmeler söz konusu. Çocuklarınız veya hobilerinizle ilgili başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda endişe taşıyabilirsiniz. Aile içindeki konuları yönetmek zor olabilir. Kafanızı kurcalayan sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve gelecek planlarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde giriştiğiniz işlerde sonradan tekrarlar oluşabilir. Eşiniz veya ortağınızla ilgili ani kararlarla gelen sonlanmalar meydana gelebilir. Bu dönem ayrılıklar veya birleşmeler gibi büyük kararların verildiği dönemler içindesiniz. Finansal konularda kısmetli bir süreç var.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile ailenizle ilgili konulara da özen göstereceğiniz bir hafta içindesiniz. Arkadaşlarınızın hayatındaki konulara destek verebilirsiniz. Çalışma hayatınız, iş konularınız veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda ani ve hızlı değişiklikler olabilir. İş değişikliği yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin. Aile içindeki konular, ev hayatınız, geçmişteki konular gündeme gelebilir. Eşiniz veya ortağınızdan gelecek desteklerle kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Toplum önündeki yeriniz, iş yaşamınız, yöneticilerinizle ilgili konular ön planda. Eğitim, iletişim, teknik ve ticari konularla ilgili kararlar alabilir, işlerinizi geliştirmek için harekete geçebilirsiniz

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile iletişim içinde olduğunuz insanlarla ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yazma, çizme, eğitim gibi konularda onaylanmak isteyebilirsiniz. Teknik alımlarda ve ticari işlerde de ilgilenebileceğiniz bir hafta içindesiniz. Yabancılarla ilgili işler, yayıncılık, medya veya akademik kariyerle ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan veya işinizden aldığınız destekler sizi rahatlatabilir. Toplum önündeki yeriniz, işiniz veya ailevi konularda kaygılarınız artmış olabilir. İşinizle ilgili mücadele ettiğiniz bir dönem içindesiniz. Ailenizle ilgili konulara da dikkatinizi vereceksiniz. İlişkilerinizde sizi yoran konuları çözmek isteyeceksiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile finansal kaynaklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda işler yapmak için kolları sıvayacaksınız. Eşin veya ortağın parası ile ilgili mevzularla ilgileniyor olabilirsiniz. Borçlar veya alacaklar, banka kredileri veya miras gibi konularla ilgili fikir alışverişi içinde olabilirsiniz. İletişim, eğitim, ticari ve teknik konularla ilgili uğraşılarda bazı krizlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yaptığınız işlerde aileniz tarafından onaylanmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal olarak kaygı hissedebilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda keyifli gelişmeler içinde olabilirsiniz. Onlardan alacağınız destekler var.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile kişisel konular, gündelik olaylarınız, bedensel konular ve ilişkilerinizle ilgili mevzularla ilgilenebilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla ilgili konuları dengelemeniz gerekecek. Bu dönemde kalbiniz boş ise yeni biriyle tanışabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızın hayatındaki konularla ilgileniyor olabilirsiniz. Evinizi veya ailenizle ilgili konular da gelişmeler içinde olabilirsiniz. Eşin ortağın parası, finansal konular, borç alacaklar gibi konularda kaygı yaratan bir süreç içinde olabilirsiniz. Aile içinde sizi strese sokan konular yaşıyor olabilirsiniz. Teknik, ticari veya eğitim ile ilgili işleriniz varsa ani değişiklikler ve bitişler yaşayabilirsiniz. Ticari ve teknik konularda değişiklikler içinde olabilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile bilinçaltınızda uğraştığınız konular gündeminizi etkiliyor olabilir. Bu dönem de hızlı harekete geçmemenizi olayları biraz akışına bırakmanızı tavsiye ederim. Finansal konularda kaynaklarınızla ilgili işlerde ani değişiklikler içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hızlı gelişmeler ve değişiklikler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız, iş hayatınız, hizmet alıp verdiğiniz yerlerle ilgili konular ön planda. Teknik işlerle ilgilenebilir, iletişim, eğitim, ticari konularda uğraşılar içinde olabilirsiniz. Bu konular yorucu olsa da bir şekilde hayat içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sıkıştığınız konuların içinde boğulmayın.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile arkadaşlarınız, sosyal ortamınız, mesleki gruplarla ilgili konularda hareketli koşular olabilir. Aşk hayatınızda renklenebilir. Size keyif veren konularda ve hobilerinizle ilgili gelişmeler içinde olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız sizi geliştirici fikirler içinde olabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler, hayallerinizin peşinden gittiğiniz bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, hizmet alıp verdiğiniz yerlerdeki ilişkilerinizde kendinizi kaygılı hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin bu sıralar. Kişisel konularda veya işlerinizde hızlı değişiklikler olabilir.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu: 4 Aralık’taki Güneş Tutulması Yay- İkizler eksenindeki son tutulma ile bize veda ediyor. Bu tutulma ile iş yaşamınızda yeni başlangıçlar ve yeni konular gündeme gelebilir. Olayları biraz daha seyrinde devam edip fazla acele karar almamanızda fayda var. İş hayatınız, toplum önündeki yeriniz, yöneticilerinizle ilgili konuyu ön plana getirecektir. Bununla birlikte ev hayatınızla ve ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu hafta ev ve iş hayatınızı dengelemeniz gereken koşullar içindesiniz. Kişisel anlamda bir şeylerin düzeldiği hissiyatı artmış olabilir. Kalbiniz boş ise bu dönem de yeni biriyle tanışmış olabilirsiniz. Ev içinde hareketli koşullar yaşanıyor olabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler söz konusu. Çocuklarınızla ilgili endişeleniyor olabilirsiniz.

Astrolog Sitare İnal - gercekgundem.com

Yorumlar