Astroloji

Haftalık Burç Yorumları: 29 Ağustos – 4 Eylül

29 Ağustos – 4 Eylül haftasına ait astrolojik verileri astrolog Seyran Ataklı yorumladı.

Haftalık Burç Yorumları: 29 Ağustos – 4 Eylül

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Önümüzdeki 10 gün kariyer çalışmalarının, iş yükünün, sorumlulukların arttığı bir dönem olabilir. Günlük rutinlerin hareketliliği artarken, yakın çevre, kardeş, arkadaş, yakın akrabalarla ilgili konularda hareketlenme, sizin dahil olduğunuz gündemler öne çıkabilir.

Mesleki olarak yeni anlaşmalar, iş görüşmeleri, ticari faaliyetler, iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. İletişimin arttığı, eğitim, toplantı, haberleşme trafiği alanlarında yoğun olabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilir, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.

*********************************************************************

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu: Yaşamsal motivasyonunuz artıyor. Çocuklarınızla ilgili yeni gelişmeler, masraflar, eğitim alanları hız kazanabilir. Sürpriz hamilelik haberleri gündeme gelebilir.

Yeni kazanç kapıları, mesleki yenilik ve yeni kaynaklar konusunda şanslar elde edebilirsiniz. Yeteneklerinizi değerlendirin. Gelir gider dengenizi düzene sokacak, harcamalarınızı gözden geçireceksiniz. Kalbi boş olanlar için yeni bir flört başlayabilir, uzun vadeli, mantığınızla başlayacağınız kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

*********************************************************************

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Mars burcunuzda, Yeniayla birlikte cesaretinizi yükseltecek ve gerçekleştirmek istediklerinize dair hayatınıza hareket getirecek. Önümüzdeki 10 gün sabırsız ve hızlı kararlar verebilirsiniz.

Kazalara dikkat edin. Evlenmek, yuva kurmak, taşınmak, yer değiştirmek gibi yenilikler, gayrimenkul alım satımları söz konusu olabilir. Evinizin içini yenileyebilir, tadilat, temizlik girişimi yapabilirsiniz. Kariyerde yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Aile içi, ebeveynlerle iletişimde agresif tutumdan kaçının.

*********************************************************************

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu:  İletişimin, sosyal ilişkilerin, zihninizin hızlandığı bir dönem. Kardeşler, komşular, yakın akrabalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Kısa seyahatlere çıkabilir, yeni ticari anlaşmalar yapabilirsiniz.

Mars 12. evinizde zaman zaman sizi takıntılı, kaygılı bir ruh haline itebilir. Önümüzdeki 10 gün güvenmediğiniz kişilere dikkat edin, dedikodulara karşı temkinli olun. Gizli konuların açığa çıkması, arkanızdan dönen işlerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir eğitim, iş planınızı gözden geçirme, yeni bir projeye başlamak, imza atmak gibi etkiler öne çıkabilir.

*********************************************************************

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Maddi konularda yeni kazanç kapıları sağlayabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Bir projenin hayata geçmesi, ticari girişimler söz konusu olabilir.

Gelir gider dengenizi düzenleyebilir, daha fazla iş yükünü göğüsleyebilir, harcamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Kariyerde beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi, emek verdiğiniz bir konunun karşılığını almanız söz konusu olabilir. Yeteneklerinizi değerlendirebilirsiniz. Eşinizin kaynaklarında artış yaşanabilir. Evlilik, aile kurma kararı gündeme gelebilir.

*********************************************************************

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Yeniay burcunuzda. Önümüzdeki 10 gün yeni girişimler, yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz. Adımlarınızı sağlam atmak isteyecek ve hırslı olacaksınız. Yeni bir iş başvurusu, ortaklık kararı alabilir, kendi işinizi kurabilirsiniz.

Toplumsal statünüzde değişimler, terfi, ilişkilerinizdeki yeni kararlar söz konusu olabilir. Sağlığınızla ilgili endişeler, kontroller, iyileşme gündeme gelebilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen gösterin. Hayatınızdaki otorite figürleriyle, üstlerinizle ilgili bazı gerginlikleri meydana getirebilir, olayları sakin karşılayın.

*********************************************************************

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu: Önümüzdeki 10 gün kendinizi geriye çekmek, dinlenmek, hayatınızda toparlamak istediğiniz etkileri meydana getirebilir. İçe dönebilirsiniz.

Uzak yerlere seyahat etmek, yurtdışı bağlantılı işler, hukuksal konularda yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Sağlık sorunu olanlar için tedavi ve şifa etkileri kendini gösterecektir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Zararlı alışkanlıklarınızı bırakmak için güzel bir dönem. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayın, sezgilerinize güvenin.

*********************************************************************

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Hedefleriniz için sağlam adımlar atabilir, kariyerde uğraş verdiğiniz konuların karşılığını alabilirsiniz. Terfi, zam söz konusu olabilir.

Riskli yatırımlardan kaçının. Kimileriniz için iş değişimi gündeme gelirken, kimilerinizin eş ve ortak kazanç sağladığı kişilerin iş ve kaynaklarıyla ilgili yeni gelişmeler, değişimler yaşanabilir. Aile ilişkilerinde, üstleriniz ve otorite figürleriyle ilgili anlaşmazlıklar, sorumluluklar artabilir. Yaşam alanınızla ilgili masraflar sizi yorabilir.

*********************************************************************

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu: Toplumsal statü ve kariyer alanında kadersel, önemli etkiler alacaksınız. Yeni görev değişimleri, kariyerde yeni adımlar, evlilik ve ilişkilerle ilgili yeni bir sürece adım atabilirsiniz.

Yeni bir ortaklığa başlayabilir, bir ortaklığı bitirebilir, evlilik, ayrılık kararı alabilirsiniz. İşbirliği yapmak, iş kurmak, eşinizin yaşamında değişimler, yeni teklifler gündeme gelebilir. Düşündüğünüz konularda eyleme geçme zamanı. Mars yakın arkadaşlıklarda, sosyal ilişkilerde bazı gerginlikleri, bitişleri, tartışmaları meydana getirebilir.

*********************************************************************

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu: Motivasyonunuzun yükseleceği, sağlam başlangıçları yapma arzunuz yükseliyor. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirebilir, diyete, spora vakit ayırabilirsiniz. Günlük yaşamınızı düzene sokabilirsiniz.

Yenilenme enerjiniz önümüzdeki 10 gün öne çıkıyor. Hukuksal alanda yeni bir dava açmak ya da süregelen bir davanın sonuçlanması gündeme gelebilir. Yurtdışı bağlantılı konular, yurtdışında yaşamak, yeni akademik eğitimler, uzun seyahatlere çıkmak gibi etkiler meydana gelebilir.

*********************************************************************

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu:  Ortak kazançlar, borçlar, alacak, beklenmedik ödemeler önümüzdeki 10 gün öne çıkabilir. Gelirinizi giderinizi masaya yatıracaksınız. Nafaka, vergi, miras alanında bazı mücadeleler verebilirsiniz.

Çocuklarınızla ilgili masraflar bu dönem artabilir, onlarla iletişimde bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sakin ve kontrollü kalmaya çalışın. Gayrimenkul alım satımı gerçekleşebilir, kredi başvurusu yapmak isteyebilirsiniz. Riskli yatırımlardan karşı temkinli olun. Size iyi gelmeyen kişi ve konuları geride bırakacaksınız.

*********************************************************************

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu:   İlişkiler, sosyal hayat, evlilik alanında yeni başlangıçlarla karşılaşabilirsiniz. Teklif alabilir, taşınabilir, ailenizin yanından ayrılabilir, hayatınızda sağlam ve yeni olana yönelmek isteyebilirsiniz.

Eşinizin işi ve yaşamında yenilik, ortaklık kararı gündeme gelebilir. Önümüzdeki 10 gün ev alım satımı, yuvanızda değişim, tadilat, yeni iş teklifleri öne çıkarken, ebeveyn sağlığıyla ilgili zorlu etkiler öne çıkabilir. Psikolojinize dikkat edin, endişelerden kaçının.

Seyran Ataklı - Sözcü

Yorumlar