Astroloji

Haftalık burç yorumları: 27 Şubat - 5 Mart

Astroloji verilerine göre 27 Şubat - 5 Mart haftasında burçların kendilerini hazır tutmaları gereken gelişmeleri ünlü astrolog Filiz Özkol yorumladı.

Haftalık burç yorumları: 27 Şubat - 5 Mart

HAFTANIN GENEL ASTROLOJİK YORUMU

Neptün ve Güneşten olumlu etki alıyoruz. Yardımlaşma duygumuz ön planda. Bilinç altı yapılanmamız farklı seyrediyor. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağınız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyor, Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bu dönemdeyiz Bazılarımız uzakta oturan yakınlarımızı ziyaret edeceğiz.. Sindirim sistemi hastalıklarının söz konusu olacağını düşünerek, beslenmemize özen göstermeli ve zehirlenmelere karşı tedbirimizi almalıyız. Temizlik ve hijen çok önemli

KOÇ BURCU HAFTALIK YORUMU: Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. İşinizi şansa bırakmama konusunda kararlısınız. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut. Büyük başarılara hazır olun. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız Yeni planlar içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir dönem. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir. 

BOĞA BURCU HAFTALIK YORUMU: Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak. İçsel enerjinizin yüksek olduğunu biliyor ve hata yapmaktan korkuyorsunuz. .. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, ilişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız.  Bu dönem , ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz Fakat, uzun vade çözümler yerine kısa süreçleri tercih edeceksiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK YORUMU: Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel  fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bugün mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor. Güneş  kariyer evinizden size destek verirken iş hayatınızdaki  gizli olaylara olan merakınızı arttırıyor. Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var. Bu hafta, doğal yapınız ters gelse de, çevrenizle politik davranışlar içinde olacaksınız. Dostluk  duygularınızın sizi yönlendireceği bir dönem. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınızın size kandıracağı artılar önem kazanacak. Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK YORUMU: Aşırı alıngan ve hassas yapınız; size karşı yapılan küçücük hatalarda gereğinden fazla etkileniyor. Bazı iş sorunlarınızın yeniden kafanızı kurcalamanıza neden olacak. İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz  desteği görmek istiyorsunuz.. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Yakın çevrenizle işbirliği yapmak zorundasınız .Sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmelisiniz.. Evinizde yapılması gereken ihmal edilmiş işlerin gündeme gelmesiyle, aktif bir zaman geçirebilirsiniz.. Uzun zamandır bel ve boyun ağrılarınız devam etmesi, sizi zor durumda bırakıyor.

ASLAN BURCU HAFTALIK YORUMU: Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Koçta ilerleyen Venüs yaşamınızı daha da ilginç  bir hale getiriyor. Özgüveninizin yüksek olduğu bir dönem  ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönleri ilginizi çekecek. Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Kendinizle ilgili karamsarlık söz konusu oluyor.  Bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız.

BAŞAK BURCU HAFTALIK YORUMU: Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor. Bu hafta, bazı konularda acele karar vermemelisiniz. Kişisellik konusunda engel tanımıyor ve kendinizi ifade edecek çalışmaları tercih ediyorsunuz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Karşıt eviniz Balıktaki Güneşten olumlu destek alıyorsunuz. Enerjiniz yüksek seyrediyor. Karşıt burcunuzdaki Neptün düşüncelerinize yoğunluk kazandırıyor.. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor.  Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor.

TERAZİ BURCU HAFTALIK YORUMU: Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz.. Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir süreç içindesiniz. Hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu. Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. nız. Özgürlüğünüzü destekleyici  çalışmalar içinde olacaksınız. Kafanızın içinde birçok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız.

AKREP BURCU HAFTALIK YORUMU: Mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Çevrenizle destekleyici çalışmalar içinde olmanız, bazı avantajları da önünüze serecektir.. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Duygularınızı sınamalısınız. Aileniz sizi destekliyor. Yaptığınız her işe yaratıcılığınızı yüreklice ortaya koymaktan yanasınız ve başaracak enerjiye sahipsiniz. Paylaşmanız gereken konular size olumlu bir şekilde geri dönüyor. Bir çok şeyi aynı anda düşünecek ve yaratıcılığınızı ön planda tutacaksınız. Kendinize güveniniz olumlu. Yakın ilişki halinde bulunduğunuz insanlarla yapacağınız fikir alışverişlerinden yola çıkarak, kısa seyahatleri gündeminize alabilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK YORUMU: Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve sonra çok yoruluyorsunuz. İş birliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu. Eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Güneş ve Neptün  destek vermeye devam ediyor ve sizin sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak ve sosyal aktivitelere daha fazla yer verebileceksiniz. İletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz. Duygularınızda yenilenmeler söz konusu ve kendinizi rahat hissetmeli ve tepkilere hazır olmalısınız. İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir hafta. Enerjinizi maddesel kişisel konulara istediğiniz gibi aktarabilecek ve girişimciliğinizi gösterebileceksiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK YORUMU: Kendinize güveniyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizden ödün vermek istememeniz nedeniyle bencillikle suçlanabilirsiniz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. İlginizi  kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı  aktiviteleri başlatacaksınız. Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı  tereddütleriniz var. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir hafta içindesiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK YORUMU: Her alanda başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken tek şey, istekleriniz ve bulunduğunuz şartların uyum sağlaması konusunda ortak bir payda oluşturmanız. Akıllıca yapacağınız manevralar gereken özelliklerin alt tabanını sağlayacak. Tarzınız sizin için önemli. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. Kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde. Olayların üstesinden cesaretle gelebileceğinizi unutmamalısınız.

BALIK BURCU HAFTALIK YORUMU: İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Güneş burcunuzda ilerliyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir. Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz. Kariyer konularında size ilginç gelen kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor. İşinizle ilgili yeni değişimler arzuluyorsunuz. Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız.

Yorumlar